برنده اکانت رایگان مای‌ژورنال شو!‌ | هفته سوم مسابقه پیش‌بینی 🏆

می‌تونی هر هفته، با شرکت در مسابقه پیش‌بینی قیمت، برنده جوایز ارزشمند بشی.

نحوه شرکت در مسابقه خیلی ساده‌ست:
هر هفته یک نماد مشخص می‌کنیم. تو باید قیمت بسته‌شدن اون نماد در پایان هفته معاملاتی رو پیش‌بینی کنی و تحلیل کوتاهت رو زیر تاپیک بنویسی.

:yellow_circle:رتبه‌بندی فقط بر اساس میزان اختلاف قیمت پیش‌بینی‌شده با قیمت نهایی انجام می‌شه و به ۱۰ نفر اول جایزه داده تعلق می‌گیره؛ اما تحلیل کوتاهت رو هم بنویس تا دیدگاهت برای بقیه هم کاربردی باشه.

:yellow_circle: پیش‌بینی این هفته:

فکر می‌کنی طلای جهانی XAU/USD در پایان این هفته، یعنی جمعه ۷ آگوست، روی چه قیمتی بسته می‌شه؟

تحلیل و قیمت موردنظرت رو تا پنجشنبه ساعت ۱۲ ظهر به وقت تهران، زیر همین تاپیک بنویس.

1 لایک کرده

:yellow_circle: جوایز مسابقه:

به ۱۰ نفری که نزدیک‌ترین پیش‌بینی رو داشته باشن، کد تخفیف ۱۰۰ درصدی پلن مَستِر مای‌ژورنال هدیه داده می‌شه.

پلن مَستِر به مدت یک ماه، دسترسی به تمام امکانات مای‌ژورنال رو در اختیارت قرار می‌ده.

نحوه دریافت کد تخفیف:

روز شنبه، بعد از بررسی پیش‌بینی‌ها، اسامی ۱۰ نفر برتر زیر همین تاپیک اعلام می‌شه.

کد تخفیف هم نهایتاً تا روز یکشنبه، توسط اکانت Iran Broker Event برای برنده‌ها ارسال می‌شه.

قوانین مسابقه:

۱. هر کاربر فقط می‌تونه یک پیش‌بینی ثبت کنه.

۲. نوشتن تحلیل کوتاه همراه با قیمت پیش‌بینی‌شده الزامیه.

۳. پیش‌بینی باید تا پنجشنبه ساعت ۱۲ ظهر ثبت بشه.

۴. کامنت‌هایی که بعد از مهلت تعیین‌شده ثبت بشن، وارد مسابقه نمی‌شن.

۵. برندگان بر اساس کمترین اختلاف قیمت پیش‌بینی‌شده با قیمت بسته‌شدن XAU/USD در پایان معاملات روز جمعه مشخص می‌شن. قیمت نهایی بر اساس چارت موجود در سایت ایران بروکر محاسبه می‌شه:

۶. اگر اختلاف دو پیش‌بینی برابر باشه، کامنتی که زودتر ثبت شده، رتبه بالاتری می‌گیره.

۷. ویرایش کامنت بعد از پایان مهلت ثبت پیش‌بینی، باعث حذف از مسابقه می‌شه.

قیمت جهانی طلا آخر هفته روی 4120بسته میشه

طلا ۴۰۰۰دلار میشه تا آخر هفته

MYJ۱۰۰-OJE

کد تخفیف من به درد من نمیخوره ثبت نام کن بزن اگه به دردت میخوره استفاده کن چون من ژورنال مکتوب مینویسم به درد من نمیخوره اثلن چک هم نکردم چیه احتمالن به دردت بخوره یا شایدم نخوره

4120 میشه طلا به دلیل فاندامنتال

یکی از دلایل که دار برای قیمت این که از این حد بیشتر خواهید شد