از امروز، هر هفته، یک مسابقه پیشبینی قیمت در کامیونیتی ایران بروکر داریم.
نحوه شرکت در مسابقه خیلی سادهست:
ما هر هفته در یک تاپیک، یک نماد مشخص میکنیم و شما باید قیمت بستهشدن اون نماد در پایان هفته معاملاتی رو پیشبینی کنید و تحلیل کوتاه خودتون رو زیر همون تاپیک بنویسید.
به ۱۰ نفری که نزدیکترین پیشبینی رو به قیمت نهایی داشته باشند، جایزه داده میشه.
به نظرم تحلیل واضح است. (این افت قیمتی که در کانال گنجانده شده، مربوط به فاز Retracement گام صعودی است . پس انس طلا،کانال خودش را از بالا میشکنه نه از پایین)!
«سطح ۳۹۰۰ دلار در انس جهانی، صرفاً یک عدد نیست؛ بلکه تلاقیِ “تراکمِ سفارشاتِ خرید” در پروفایل حجم و “اصلاحِ طلاییِ فیبوناچی” است. این ناحیه نقطه تعادل بین عرضه و تقاضایِ خرد و نهادی محسوب میشود. در تحلیل حرفهای، رسیدن قیمت به ۳۹۰۰ یعنی رسیدن به محدودهای که ریسکِ خروجِ فروشندگان و ورودِ خریدارانِ قدرتمند در آن حداکثری است. برای من، این سطح بهترین موقعیت برای تخصیص بخشی از نقدینگی با رعایت حد ضررِ زیرِ این حمایت است؛ جایی که بازار پتانسیل چرخش روند را دارد.»
دلیل خلاصه: طلا بین دو نیرو گیر کرده؛ از یک سو تورم ضعیفتر آمریکا (که دلار را تضعیف میکند و برای طلا مثبت است) و از سوی دیگر تنشهای خاورمیانه و افزایش قیمت نفت (که دلار را تقویت میکند). با توجه به حمایت محکم در ۴,۰۲۴ دلار و مقاومت پیشرو در ۴,۰۸۰ دلار، محتملترین سناریو، تثبیت قیمت در میانه این کانال یعنی محدوده ۴,۰۵۵ دلار در پایان هفته است.
از دید ایچیموکو، محدوده 4023 حمایت بسیار مهمی محسوب میشود و واکنش قیمت به این سطح نشان میدهد که خریداران همچنان از این ناحیه دفاع میکنند. در تایمفریم روزانه، فاصله قیمت از کیجونسن افزایش یافته و انتظار دارم قیمت برای پولبک به سمت کیجونسن حرکت کند. پس از آن، هدف بعدی تنکانسن هفتگی خواهد بود. اگر قیمت موفق به شکست سقف نوسان قبلی در محدوده 4205 شود، این شکست میتواند تأیید ادامه روند صعودی باشد و مسیر را برای حرکت تا محدوده 4220 هموار کند.
پیشبینی من برای قیمت بسته شدن طلا در پایان هفته: 4220 دلار.
سلام با توجه به اینکه قیمت در حال فشرده شدن در محدوده حدوا 4044 است، به نظرم اگر خبر خاصی نباشد در همین محدوده هفته جاری را خواهد بست. پیش بینی من محدوده 4044 است.