آیا دریا گلد کلاهبرداریه؟

سلام شما سایت دریا گلد رو به من معرفی کردین .اصلا معلوم نیست چطور کار میکنه من امروز داشتم از کانال سیگنالش استفاده میکردم و همزمان معامله باز کرده بودم و نگاش میکردم .هفت هشت دقیقه همین طور چارت رو نگاه میکردم جمعا بیست سی هزار تومن یا سود بود یا ضرر .بعد ادمین کانال سیگنال نوشت :خب بچه ها ۴۵پیپ توی سود نوش جونتون !!!هیچ راه ارتباطی هم نذاشته که ادم باهاشون حرف بزنه .منم کلا خارج شدم از سایت و کیف پولمو خالی کردم.لطفا دیگه به کسی معرفی نکنید این سایتا رو

کی به شما معرفیش کرد :joy:

درود

دوست عزیز

برای همینه که میگم به جایی جز هیوا اکسـ اعتماد نکنین …

خواهش میکنم

خواهش میکنم

خواهش میکنم

یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود …

خودتون میدونین باید به کجا اعتماد کنین …

منم سر در نمیارم از کاراشون دو روزه برداشت زدم هنوز خبری نیست بعد پشتبانشون میگه مشکل محدودیت واریز توسط بانکه

سایتهای ایرانی همشون دزدن

با سود هفتصد میبندم ولی ششصد ثبت میشه مسخره بازیه

دروددوست عزیزبرای همینه که میگم به جایی جز هیوا اکسـ اعتماد نکنین …خواهش میکنمخواهش میکنمخواهش میکنم

هیواگلد که کلا مشکوک به کلاهبرداریه بزرگوار…چی داری میگی؟؟

شما احتمالا مال خود هیواکلد نیستی؟کخ اومدی اینجا براش تبلیغ میکنی؟دست مردمو.نبرید تو این شرایط خدا رو خوش نمیاد.وقتی به هم دیگه رحم نمی کنیم انتظار داریم جی درست بشه؟

هیواگلد،یا همون هیوااکس فعلی،و فراز گلد کلا مشکوک به کلاهبرداری بودن و هستن.با مدرک.میگم.درضمن هیچ.کدومشون نه اینماد،نه مجوز کار در فضای آنلاین،نه نماد صنعت و.معدن و تجارت ،نه نماد اتحادیه طلا و.جواهرات و نه هیچ نماد دیگه ای ندارند.حتی یه شماره تماس ثابت مفتی هم ندارن یا اصلا پشتیبان ندارن.پشتیبانشون بعد سه روز یادش میوفتاد کسی چیزی فرستاده باید جواب بده.

اینا همش چرتن.

من خودم دارم در مورد دریا گلد تحقیق میکنم.اونم هیچ نمادی نداره و پشتیبانیش هم صفره.

جواب میده ولی بعد دو روز .که اصلا جواب نده بهتره.فک کنم فقط یه نفر پشت این سایت ها باشه.

و.همشونم عین همن.

هیج نماد معتبر و پشتوانه معتبری ندارن.

واسه همین پیشنهاد میکنم مطمن بشید بعد تصمیم بگیرسد پول واریز کنید.وگرنه این پول ها همش میسوزه .

لطفا شما هم که طرفدار هیوااکس یا هیوا گلد قدیم هستید دست مردم رو.تو حنا نزارید.حرامه

در رابطه با سایت های ایرانی میتونم بگم مجوز دارش میتونه کلاهبردار از اب در بیاد وای به حال مجوز ندارش .

اکثر پلتفرم های طلایی که میبینید نیومدن برای ساخت فضایی امن و سالم برای معامله گری هدفشون این نیست

هدف اولشون اینه که جیب خودشون پر پول بشه هدف دومشونم اینه که شما بتونی یه سل و بای ریز بزنی

از طرفی هم تریدر ایرانی مونده این وسط نه میتونه ترید کنه توی این فضای نا امن و نا سالم نه میتونه ترید نکنه

از یه طرفی هم اونقدری سرمایه و دانش کافی نداره که بره توی یک بروکر نسبتا معتبر تر از یه طرف دیگه هم همون بروکر نسبتا معتبر میتونه پولتو بالا بکشه و به خاطر خلا قانونی موجود به هیچ کسی هم پاسخگو نباشه

خب حالا با این تفاسیر تکلیف چیه؟

پیشنهادی که میتونم بدم اینه که همیشه با کمترین میزان سرمایه وارد یک پلتفرم بشید حالا هر پلتفرمی میتونه باشه با کمترین مقدار یا اینکه با مقداری وارد بشید که اگر سرمایه از دست رفت دلتون نسوزه

پر سود و سر بلند باشید :clinking_beer_mugs: :heart:

سلام دوستان وقت بخیر میخواستم بدونم این سایت هایی مثل دریاگلد و سارین گلد و هیوا و غیره اینا مجوز دارن؟ یا اصلا شرکتی ثبت کردن یا فقط سایت اوردن بالا

من خودم برنامه نویس هستم و میخواستم یک پلتفرمی که کامیونیتی و دوستانن نیاز دارنو بالا بیارم

نظرات و پیشنهادات خودتون رو هم لطفا بنویسید چه چیزی نیاز دارید که پلتفرم های موجود ندارنش

اسکم 15 کاراکتر

احیانا شما از پارس گلد سیگنال میگیرید ؟