اگر فقط اجازه داشتید یک قانون معاملاتی را تا آخر عمر رعایت کنید، آن قانون چه بود؟

سلام به همه دوستان معامله‌گر.

بیایید این بار به‌جای صحبت درباره اندیکاتورها یا استراتژی‌ها، درباره مهم‌ترین اصلی صحبت کنیم که به نظر شما بیشترین تأثیر را در معامله‌گری دارد.

فرض کنید از امروز فقط یک قانون را می‌توانید تا پایان مسیر حرفه‌ای خود رعایت کنید و اجازه ندارید آن را تغییر دهید.

آن قانون چیست؟

برای مثال:

• همیشه با مدیریت ریسک مشخص وارد معامله می‌شوم.
  • هیچ معامله‌ای خارج از پلن انجام نمی‌دهم.
  • بعد از سه ضرر متوالی، معامله را متوقف می‌کنم.
  • نسبت ریسک به بازده کمتر از ۱:۲ را نمی‌پذیرم.
  • فقط در ساعت‌های مشخصی از روز معامله می‌کنم.
  • یا قانون دیگری که از تجربه شخصی به آن رسیده‌اید.

هدف این بحث پیدا کردن «بهترین قانون» نیست؛ بلکه آشنایی با تجربه‌های واقعی معامله‌گران است. ممکن است قانونی که برای یک نفر نقطه عطف بوده، برای فرد دیگری الهام‌بخش باشد.

سؤال اصلی:

اگر فقط یک قانون برای موفقیت در معامله‌گری باقی بماند، شما کدام قانون را انتخاب می‌کنید و چرا؟

منتظر دیدگاه‌ها و تجربه‌های ارزشمند شما هستم.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Market Sniper

دقت • صبر • انضباط

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

همیشه گفته ام باز هم میگم .

اگر معامله ی اشتباهی داشته باشم تا ایراد معامله ی اشتباهم رو پیدا نکنم امکان نداره سراغ معامله بعدی برم

اول باید مشکلمو حل کنم که اگر نکنم ممکنه بارها و بارها تکرارش کنم .

قانون فهمیدن علت اشتباه معامله ی اشتباه برای من مهمترین قانونه

منظورت اشتباهات فردی هست (عجله، استاپ نزاشتن و …)؟

منظورت مشکل استراتژیت هست؟ اگه برطرفش کنی، میفتی توی حلقه که همش در حال استراتژی عوض کردن هستی.

منظورت براساس تجربت، چیو تغییر یا کم و زیاد کنی؟ اینو باس چک کنی که چقدر میتونه تاثیر داشته باشه نسبت به حالت قبلی که بود.

به هر حال همه ضرر میکنیم جزئی از ترید هست. تریدری که معامله بدون ضرر نداشته باشه وجود نداره.