اسپردهای طلا در پراپ سرمایه گذار برتر

وقتی بقیه پراپ ها و بروکرها اسپرد نصف باشه برات مهم میشه تحقیق کن دوست عزیز

داداش اسپردش نسبت به بروکر یا پراپ دیگه ک کار میکنم 2برابره متاسفانه بعضی ها بدون تحقیق میگن نه خوبه شما بدین :wink:

بقیه نماد ها رو هم مقایسه کردید ببینید؟ یا نکنه فارکس و ترید کردن فقط روی طلاست برا شما ها، آیا پراپ های دگ مثلا روی یورو مث سرمایه گذار برت یه پوینت دارن اسپرد میدن؟

خوبه این کانال سیگنال های طلا هست، که یه سری فاز تریدری بر میدارن

من فقط طلا کار میکنم پس نیازی نمیبینم برم چیزای دیگه چک کنم

عنوان اسپرد طلا نوشتم تریدر یورو پس موضوع فقط اسپرد طلاست

کسی به تازگی ازشون چالش داره ؟ چطور شده اسپردها

عالیه

به صورت کیلومتری میزنن

همون 38 پوینت ثابته رو طلا.

بالاخره کیلومتریه یا نیست

یه 5 k دارم اونقد که اشغاله پراپش انداختمش یه گوشه

چنتا نکته بگم: ۱_ به طورکلی با اختلاف بهترین پراپ برا ما ایرانی هاست حتی با این اسپرد ۲_ دوست عزیز منم میدونم اسپردش ممکنه زیاد باشه ولی واقعا می ارزه ۳_ من باهاش کنار اومدم ممکنه شما نتونید کنار بیاید چون استراتژی ها باهم فرق داره.

اسپرداش نسبت به پراپ دیگه و حساب ریل زیاده. مال بقیه ۲۰ هستش مال این۳۸ هستش

اره دوست عزیز از نظر امتیاز ک نامبر وان ایرانه دقیقا به استراتژی برمیگرده چون من فست اسکلپرم و ریواردم ۱/۵تا۲ هستش یکم اذیتم میکنه

اسپرد یورو به دلار بروکر دبلیوام مارکت رو ندید

حدودا اندازه تهران شمال اسپردش🤣

من فقط طلا کار میکنم. تک نماد :man_raising_hand:t2:

اسپرد جفت ارزا اندازه ی کله گربه هست به روایت تصویرو گفته ها

درسته، حرف آخرت هم درسته :ok_hand:

اسپرد بالا همیشه بد نیست؛ اگر در عوضش امنیت، ثبات و دسترسی راحت (مخصوصاً برای ما ایرانی‌ها) داشته باشی، این یه هزینه استراتژیکه که می‌ارزه.

اصل مطلب اینه: هر استراتژی، پراپِ مناسب خودش رو داره. اگه مدل تو با این اسپرد سازگاره، پس برای تو بهترینه. هر کسی معیار خودش رو دار

داداش باید یک پولی جمع بشه که حساب ai بخرن اون فیلم‌های فوق‌العاده فاخر و ادبی رو توی کانال تلگرامشون پخش کنن
دیدین خدایی ویدیوهاشون رو
نولان ایرانی