اسپردهای طلا در پراپ سرمایه گذار برتر

میدونم نیما جان من کلی میگم .. خودت میدونی که اینروزا کامیونیتی یکم آشفته هست .
شما و سالی تاج سرین داداش :heart::heart::heart:

بزرگواری شما و لطف داری :heart:

تایم نیویورک بود عکس ها فرستادم

Xauusd طلا 38 پوینت ثابت

Eurusd یورو دلار 1 پوینت

Dji داجونز هم 179 پوینت هست اسپرد های سرمایه گذار برتر

:person_shrugging:

من خودم طلا استاپ لاست زیر 5 پیپ ندارم و میانگین استاپ لاست هام حتی روی یک دقیقه زیر ده پیپ هست

اسپردش باز برای من خیلی خوبه، فقط وقتایی ک میدونم تی پی من روی یه نقدینگی برابره یا نزدیک از تیپیم مقدار اسپرد کمتر میکنم ک مطمئنم بشم تیپیم بخاطر اسپرد فعال بشه حتما

حالا بقیه رو نمیدونم سیستمشون چیه ،مقدار ریسک ب ریوارد شون میدونن اصلا که این مقدار اسپرد براشون زیاده، زیاد نیست و چجوره خودشون باید ببینن چکار میخاند بکنن

عجیبه که مستندات انقدر متفاوت هستش

کاری نداره، تشریف ببرید اکانت دمو ‌سرمایه گذار برتر از چت هوش مصنوعیش بگیرید و همین الان ک حتی آخر تایم بازار و نزدیک به بسته شدنش هست و حتی نباید الان دید اسپرد رو ولی طوری نیست خودتون مشاهده کنید حتی تو تایم بد نقدینگی کم. تمام

من ک گفتم شما بخون حدیث مفصل از مجمل این تریدرهای ادمین ،برا همین بود که مستندات با حرفای اونا ببینید، منم قبول نداشته باشید خودتون برین تست کنید گفتم ک چجور میشه و می‌بینید

صحبت و نکته دیگری که هست و مطمئنم که خیلی ها نمیتونن درک بکنن و بفهمن این هست ک

سرمایه گذار برتر احتمال زیاد اکانت های ریل تریدرهای برترش رو کپی ترید میکنه رو حساب های واقعی بروکر خودش

که هیچ پرداخت سودی مشکل نداره و از فروش چالش فقط درآمدش نیست،حالا خودشون اشاره نکردن ولی شواهد نشان از این میده

حالا اصلا اسپرد چی هست؟

مابتفاوت و یه اختلاف قیمت اصلی مارکت و چیزی ک تریدر در نهایت دریافت میکنه و درآمد اصلی بروکرهاست دگ همراه با کمیسیون

حالا سرمایه گذار برتر بخاطر مشکلات قبلی ک خودش بروکر ثبت کرده و احتمال اینکه نقدینگی واقعی برای حساب های ریل کپی میکنه

بعد همین یه مقدار افزایش اسپرد، تو اون حساب هایی ک اگر متصل به مارکت باشن واقعا

همون یه مقدار اسپرد یه درآمد بسیار خوبی براشون میشه و شرکت رو قوی تر میکنه درآمد سازیش رو

و یه شرکت قوی پراپ به نفع کی هست؟

به نفع پراپ تریدر

حالا اون یه مقدار اسپرد طلا برای خیلی از ترید ها واقعا اوکی هست و ناچیز و ما ایرانی ها حتی بریم رو بروکر هم حساب های پایه همین مقدار اسپرد دارن یا اینکه یه پول خوب بدی یه حساب بهتر بخری.

تمام.

دمت گرم بابت اطلاع رسانیت

خواهش میکنم، ممنون از شما

واقعااا اسپرد طلا سرمایه گزار برتر خیلی زیاده موقع پوزیشن یک دقیقه خیلی اذیت میشم
ولی داو جونزش خیلی خوبه
اسپرد طلا افتضاحه
سرمایه گزار برتر درستش کن

شما میانگین استاپ که می‌گذاری روی یک دقیقه چقدره؟ریسک ب ریواردت بعد؟

که اذییت میکنه 38 پوینت؟

اسکلپ و فست اسکلپ میزنی ؟

اهمیتی نداره من با کودکستانی ها بحثی ندارم :grin:

اسپرد کلا چیزه بدیه واقعا ذهن تریدر و درگیر میکنه

اره خدایی کاش کلا چیزی تحت عنوان اسپرد نداشتیم

من اصلا ادمی نیستم که بخوام کسیو قضاوت کنم

اگر جسارتی هم کردم بهش بازم عذر میخوام

انشاالله موفق باشه

عزیزی علیرضا جان :heart::heart::heart:

مخلصتم داداش :heart: :heart: :heart:

صفا صلح صمیمت دوستی :joy:

کلا سرمایه گذار از نظر پنل انالیز و اسپرد خدمات خوبی ارائه نمیده

وقتی روی حساب ریل اسپرد 20 هستش یا روی پراپ زورا 20 چجور 38 برات زیاد نیست؟؟ تریدر