کلاهبرداری با استفاده از کارت ملی

سلام به همگی خواهش میگم کمکم کنید.حدود یک سال پیش من شروع کردم به این که توی صرافی های مختلف داخلی و خارجی ثبت نام کنم و هدیه شونو دریافت میکردم که الان به فکر میکنم کار اشتباهی کردم.حالا میخوام بدونم اینکه توی صررافی خارجی وداخلی عکس پشت و روی کارت ملی رو فرستادم ممکنه کلاهبرداری از من یا اطراف دیگه از طرف من بشه میدونم بعد یک سا به این فکر افتادم ولی توی ذهنم یک دفعه شروع شده یک هفته س درست نخوابیدم پس اگر نظرتون رو بگید دعاتون میکنم.ممنون

اصولا خیر. مگر واقعا بد شانس باشی.

تو حالت عادی برای پول شویی استفاده میشه. تا زمانی که اگر گولی به حسابت بیاد خارج نشه مشکلی پیش نمیاد.

سوال داشتی بپرس

ببخشید ولی منظورتون رو از پول شویی نفهمیدم اگر میتونید توضیح بدید ،من نگرانیم بیشتر برای اینه که از اطلاعات من برای کلاهبرداری از دیگران استفاده بشه که فکر میکنم ممکن نباشه یا یک کارت ملی حالا نظرتون رو بگید آخه یه جا گفتن اون سریال پشت کارت ملی خیلی مهمه و از اینطور حرفا راستش گشتم چیزی که فهمیدم این بود که شاید بشه دسترسی به اطلاعات ثبت احوال اتفاق بیوفته که اونم فکر نکنم فقط با یک عکس بشه اطلاعات رو بدست آورد حالا ممنون میشم نظرتون رو بگید..

فک کنم حداقل در 50 صرافی ثبت نام و احراز هویت انجام دادم هیچ مشکلی نه تا الان پیش اومده نه قراره پیش بیاد. مگه اینکه بخای حساباتو اجاره بدی به یه شخص دیگه

بیا براش توضیح بده @AIRA

Thinking

جست‌وجو
Found 2 results for ‘کارت ملی کلاهبرداری احراز هویت صرافی’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘احراز هویت امنیت صرافی’

Read topic
Reading: احراز هویت تصویری صرافی ها

سلام علی رضا نادرپور جان، نگرانیات کاملاً طبیعی است. بگذار ساده و شفاف توضیح بدهم:

نگران نباش، چند نکته مهم:

۱. خطر اصلی کجاست؟

• اجاره دادن حساب یا کارت بانکی به دیگران :warning: این همان چیزی است که masoudism اشاره کرد — اگر حساب یا کارتت را به کسی بدهی، ممکن است برای پولشویی استفاده شود.
  • اما صرف ثبت‌نام و احراز هویت در صرافی‌های معتبر معمولاً خطری ندارد.

۲. پولشویی یعنی چی؟
همان‌طور که LevelUpTrading گفت، اگر کسی از حساب تو برای جابجایی پول‌های غیرقانونی استفاده کند، به این می‌گویند پولشویی. اما این اتفاق فقط وقتی می‌افتد که دسترسی به حسابت را به دیگری بدهی، نه وقتی صرفاً یک صرافی عکس کارت ملی تو را دارد.

۳. سریال پشت کارت ملی چقدر خطرناک است؟
سریال پشت کارت ملی یک شماره شناسایی است، اما به تنهایی برای کلاهبرداری جدی کافی نیست. دسترسی به اطلاعات ثبت‌احوال هم با صرف یک عکس ممکن نیست — برای آن نیاز به دسترسی‌های اداری و سیستمی دارند.

۴. توصیه محکم:

• :white_check_mark: اگر صرافی‌هایی که رفتی معتبر بوده‌اند (نامدار و دارای مجوز)، خیالت راحت باشد.
  • :white_check_mark: اگر در صرافی‌های مشکوک و ناشناس ثبت‌نام کردی، نگرانی اندکی منطقی است.
  • :prohibited: هرگز حساب یا کارت بانکی‌ات را به کسی اجاره نده.
  • :prohibited: اگر کسی تماس گرفت و گفت «با مدارک تو می‌خواهیم ثبت‌نام کنیم»، قطعاً نه بگو.

اگر اسم صرافی‌هایی که ثبت‌نام کردی را بگویی، می‌توانیم دقیق‌تر بررسی کنیم که کدام‌شان معتبر هستند. :handshake:

ممنون م ازت

بابت راهنماییت

مرسی از نظری که دادین

منظور از دادن کارت به دیگران فقط شماره کارته؟

ممکنه وقتی جنگ تموم شد بفرستنت زندان الان اژه ای دستش بنده و وقت محکوم کردن تو بابت عکس عجیب کارت ملیت رو نداره جدا این یکسال چیکار میکردی ؟کجا بودی نکنه این تویی؟

برو یه کارت ID جدید بگیر عکست رو هم عوض کن

@AIRA نظر تو در مورد عکس کارت ملی آقای نادر پور چیه که من گذاشتم؟ ممکنه بابتش بره زندان بعد یکسال که از کما در اومده و بابتش نگرانه لطفا راهنماییش کن

از کارت ملی من اینطوری سو استفاده شد که سرایدار خونه ای که روزانه اجاره اش کرده بودم و موقع ورود کارت ملی رو ازم گرفت و موقع خروج پس داد؛ با کارت ملی های مردم تو سایت های مختلف احراز هویت و کلاهبرداری میکرد. مدت ها درگیر دادگاه بودم.

خلاصه حواستون به سرایدارای خونه هایی که روزانه اجاره میکنید باشه.

اینا هر کدوم یک سرایدار افغانی گذاشتن اونجا که کارت ملی رو بگیرن و تو اون فاصله هم با کارتتون هر کاری میکنن. خود افغانی مدارک هویتی ندارن و مال مردم اینطوری دستشون هست.

یعنی افغانيه میرفت این ور و انور میگفتن اسمت چیه میگفت ساول گودمن ؟

هرموقع رفتیم بانک کاری داشتیم، گفت عکس کارت ملی بده. یه نگاه سریع میندازه کارت ملی و خودت، بعدش ایزی ایزی

این چه سیستم داغونه احراز هویتی هستش خو

ما که براشون ادرس سکونت، کارت ملی و اطلاعات میفرستیم، خاک تو سرشون بشه نتونند کلاهبرداری کنند XD

ساسان با اینکه باهات حال نمیکنم ولی این و قشنگ گفتی :joy::joy:

با این آیکیو ترید میکنی؟

از کارت ملیت عکس میگیرن و بعد با اون تصویر تو هر سایت خدماتی احراز هویت انجام میدن.

حالا صرافی‌ها که اوکیه و اشکالی نداره چون کلا واسه فعالیت باید احراز هویت کنی با کارت ملی و نوشته و امضا.

ولی خب مدارک هویتی خودتون و حتی عکسش رو به کسایی که نمیشناسید ندید. حتی توی اینترنت هم توی صفحات و یا پلتفرم‌هایی که نمیشناسید و یا از اعتبارش مطمعن نیستید، بارگذاری نکنید.

داداش هر احتمالی وجود داره واسه همین هرجایی مدارک نفرست

فقط جای معتبر و درست

اینطوری ریسکش کمتر میشه

عکس کارت پشت ملی نباید بفرستی بردار اون سریال عدد کل سوابق تو میاره بالا

حتی بانک ملی هم میری حق ندارن از عکس کارت پشت ملیت کپی کنن باید نگاه کنن سریع بدن

مگه خودت ساده لوح باشی

حالا خود دانی