موتور برق برای ترید چی بخرم؟ (یو پی اسم از کار افتاده)

برای دو تا یخچال و سیستم کامپیوتری موتور برق برای خونه چی بخرم خوبه؟ هم کافی بودن قدرتش هم مناسب بودن قیمتش

قیمتش رو نمیدونم ولی شما حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰وات لازم دارید دوگانه سوز هم بخرید بهتره .هم بنزین هم گاز

چیز متوسط حدود ۸۰ میلیون قیمتش هست

هعی ایرانی عاقبتمون به کجا رسید!

همه به فکر اینترنتن من علاوه بر اون به فکر برق هستم کمتر از سه سال پیش ۷ میلیون تومن دادم یو اس پی مناسب سیستم گرفتم اول و آخر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برق میداد به سیستم در هر خاموشی ولی در عوض جلوی سوختن سیستم در هر جور نوسان رو هم میگرفت الان به طور خودکار دیگه فقط تبدیل شده به نوسان گیر و کلا باتریاش از کار افتادن تازه این فاراتل ایرانی هست و مشابهش الان نزدیک ۲۰ تومنه. الان مصرفش برام فقط شده نوسان گیر برق

خب داداش باتری هاش رو عوض کن

موتور برق ام داستانای خودش رو داره

سر و صدا، نوسان، اگر بنزینی بگیری دردسر داری با ۴ لیتری و جایگاه سوخت :grin:

باید ارتقا داد این رو ۲۰ دقیقه به درد نمیخوره مارکای دیگه هم مشابهش رو دیدم همین قدر هست ولی اونا رو انگار ارتقا میدن توان یو پی اس رو باید زنگ بزنم فاراتل ببینم چی میگن لااقل تا یکس اعت ارتقا داده بشه خوبه

اگه قرار باشه روزی چندین ساعت برق نداشته باشیم ترجیح میدم با شئیر نت گوشی به لپ تاب معامله بزنم دو تا باتری لپ تاپ ذخیره دارم پیشنهاد میکنم که همه به فکر مواقع قطع برق باشن

کامپیوتر و لپ تاپ و مودم و گوشی رو هم دیگه مصرف خیلی کمی دارن

ببین توان خروجی خود ups در نهایت چقدر هست و اگر میشه بهش باتری اضافه کن احتمالا باتری های قبلیت دیگه عمرشون تموم شده

از یو پی اس هم برای گرفتن نوسان کلی برق خونه استفاده نکن که عمر ups بیشتر بشه

بجاش محافظ برق ببند توی تابلو برق ورودی

من خودم مارک jbh دارم راضی ام خیلی خوبه

شیوا امواج و برند های دیگه هم هست تو بازار

ممنون از توضیحاتت این یو پی اس فاراتل من فقط برای کامپیوتر و مونیتورش هست. مارکی که داری از کجا خریدید و در قطعی برق چه مدت شارژ نگه میداره

خواهش میکنم :folded_hands:

چیزی که من دارم یکم متفاوته با مال شما

من سانورتر گرفتم

هم با برق شهر باتری شارژ میکنه هم با پنل خورشیدی

اگر خواستید بگیرید همین فاراتل توی ups برند خوبیه

عالیه من هم به فکرش هستم . فقط برای یه مصرف معمولی چی پیشنهاد میدید ؟ فکر کنم 3000 کافی باشه

حقیقتا باید حساب کنید من ندید نمیتونم نظری بدم
هر وسیله مقدار مصرف به خصوصی داره

بختت بسوزه ایرانی که در عصر ارتباطات به چه چیزهایی باید فکر کنیم :pensive_face:

نگرانی برق خیلی بیشتر از نگرانی نت آزاردهنده هست کسی متوجهش نیست

دوستان چند روز پیش بعد بمباران سیستمم یه جرقه سفید بزرگ زد و بعد 3 روز رفتم سراغش اصلا روشن نمیشه محافظ سالمه ولی نمیدونم چرا کیس روشن نمیشه حتی مانیتور هم سالمه اگه میشه راهنمایی کنید

محافظت چه نوع محافظی هست

محافظ کامپیوتر و اسمش پارت الکتریک هست سیستمم سوخته ؟

همه چی کار میده غیر کیس و امکان داره محافظ اون نوسان گیرش اصلا کار نده و مثل سه راه عمل کنه؟ و اگه سیستمم سوخته باشه چیش دقیقا سوخته و چقدر هزینه داره

بده متخصص نگا کنن روشن نکن سیستمت رو.

من سه سال پیش در اصل برای حفاظت سیستمم یو پی اس فاراتل گرفتم الان کار نمیکنه و فقط موقع قطع برق فکر کنم هنوز کارایی جلوگیری از شوک به سیستمم رو داره با همینم راضیم

از محافظهای قوی استفاده کن

من تلویزیونم خراب شد سر برق چند وقت پیش

همه چی کار میده غیر کیس آخه چرا محافظ هم سالمه ولی نمیدونم چرا کیس کار نمیده سوخته پاور یعنی امروز می‌خواستیم دوباره شروع کنیم امید به خدا