شما راهی بلدی بدون برق و نت بشه از ترید بازارهای مالی کسب سود کرد؟بگو تا ما هم آشنا بشیم
بچه ها من ۸ ماه پیش برای لپ تاپم تازه باتری چینی گرفتم حدود ۸۰۰ تومن از دیجی الان همون باتری شده سه مسلیون و ۵۰ تومن
هر چند در صورت بروز قطعی برق قیمتها دوباره میره بالا ولی فعلا ترجیح میدم دست نگه دارم برای موتور برق و ببینم تا آخر فروردین وضعیت از چه قرار میشه
قدر وسایل و ابزارهایی که برای ترید دارید رو بدونید قیمتها دیگه ماورای نجومی شدن
ایران واقعا شده یه کمدی تراژدی ترسناک اخه چقد این جمله عجیبه موتور برق برای ترید ![]()
عجیب تر اینکه در زمان خاموشی ها موتور برق داشته باشی اما اتصال اینترنت نباشه ![]()
![]()
![]()
کلا ترید کردن تو ایران تو یه سطح و لیگ دیگست
نفوس بد نمی زنم مگر روزی حداقل ۲ ساعت قطعی برق نداشتیم من یو پی اس رو سه سال قبل برای همین خریدم سیستمم رو ۲۰ دقیقه روشن نگه میداشت با شئیر نت گوشی به سیستم و با برق یو پی اس اسکلپم رو میزدم.
حالا هم فکر بی برقی در ترید و حتی بی برقی یخچالها هم هستم و هم فکر بی برقی برای ترید چون زمان ترید من ، در ساعتی مشخص و ثابت هست. اگر در اون دقیقه نتونم پای چارت باشم بقیه روز چارت رو هم داشته باشم نمیتونم ترید کنم
اون رو با شئیر اینترنت گوشی به سیستم من حل میکنم هر چند در لحظات قطع برق چند دقیقه ای اینترنتهای گوشی هم دچا اختلال میشن
چقدر ناراحتم برای وضعیتمون واقعا ![]()
شما کدوم سمتی نادر جان که اینترنت داری و برق نداری؟!
ممنون دوست عزیز. من الان همیشه برق دارم جای پرتی نیستم ولی دارم برای امکان احتمالی نداشتن برق از الان چاره اندیشی میکنم.
برای این سناریویی که گفتی (۲ تا یخچال + سیستم کامپیوتر برای ترید)، انتخاب موتور برق خیلی حساسه—چون هم مصرف بالاست هم سیستم ترید به برق تمیز نیاز داره.
اول خیلی خلاصه بگم چی باید بخری، بعد مدل پیشنهاد میدم ![]()
نکته خیلی مهم (بیشتر از خود مدل)
برای ترید حتماً باید اینورتر ژنراتور (Inverter Generator) بگیری
نه معمولی!
چرا؟
برق تمیز (Pure Sine Wave) → امن برای کامپیوتر
نوسان کمتر → نسوزوندن پاور و مادربرد
صدای کمتر
ژنراتورهای معمولی ممکنه به سیستم آسیب بزنن (مخصوصاً برای ترید طولانی)
توان مورد نیاز تو
تقریبی حساب کنیم:
یخچال ×2 → حدود 300 تا 600 وات (ولی استارتشون تا 1000W میره)
سیستم کامپیوتر → 300 تا 600 وات
مانیتور و مودم → 100 وات
مجموع مصرف واقعی: ~1000 وات
ولی استارت + حاشیه امن: حداقل 3000 وات (3kW)
پیشنهاد حرفهای:
اگر خیالت راحت میخوای: 3 تا 5 کیلووات بگیر
پیشنهادها (بر اساس کیفیت و بودجه)
Best overall (برای کار جدی و بیدردسر)
Könner & Söhnen KS 5500iES ATSR
€۱٬۳۹۹٫۰۰
•
eBay - konner_und_sohnen_official_store + others
مناسب همزمان یخچال + سیستم بدون استرس
استارت اتومات (خیلی مهم برای قطع برق ناگهانی)
مناسب استفاده طولانی
گزینه اقتصادی ولی خوب
Könner & Söhnen KS 3300i · €۴۹۵٫۹۰ ·
۴٫۸
ژنراتور اینورتر 3.3kW اقتصادی و کمصدا برای مصرف متوسط خانگی
برای سیستم + یکی دو وسیله جواب میده
کمصدا و جمعوجور
برای بار سنگین لب مرز میشه
گزینه متعادل (قیمت/کیفیت)
Pramac P 3000 i Inverter Generator · €۶۷۴٫۷۳ ·
۴٫۲
ژنراتور 3kW با کیفیت اروپایی و برق پایدار مناسب تجهیزات حساس
کیفیت ساخت خوب
برق تمیز مناسب ترید
گزینه امنتر نسبت به مدلهای خیلی ارزون
مقایسه سریع
ویژگی
KS 5500iES ATSR
€۱٬۳۹۹٫۰۰
•
eBay - konner_und_sohnen_official_store + others
KS 3300i
€۴۹۵٫۹۰
•
Beleuchtung.at + others
Pramac P 3000 i
€۶۷۴٫۷۳
•
توان خروجی 5500W 3300W 3000W
مناسب برای کل خونه سبک + ترید مصرف متوسط مصرف متوسط
برق تمیز (Inverter)
![]()
استارت اتومات
![]()
ریسک کم برای سیستم بسیار کم متوسط کم
جمعبندی خیلی مهم
اگر واقعاً ترید برات مهمه:
زیر 3kW نخر ![]()
ژنراتور معمولی نخر ![]()
ترجیحاً 4–5kW بگیر ![]()
اگر بودجه داری → مدل 5500 بهترین انتخابه ![]()
جمله آخر به سبک تریدرها:
«ارزون خریدن توی برق، گرون تموم میشه—مخصوصاً وقتی پای سیستم ترید وسطه.»
عالی ممنون ازت یه لیست هم تهیه کردم خودم باید ببینم برندهایی که گفتی اینجا گیر میاد یا نه
من یو پی اس 2 کیلو وات دارم با چهار باطری و یک پنل خورشیدی با خروجی 48 ولت را میدم یو پی اس 220 ولت برق تمیز میده سیستم و یخچال البته یو پی اس من فاراتل قدیمی هست و دارای استاپ لایزر تنطیم نوسان برق را بصورت اتومات انجام میده و شب هم موقع خواب خاموشی داریم گفتم نظرم را اشتراک بگذارم که دوستان اگر با مشکل برق برخورد کردند راهکار داشته باشند
چند تا نکته بسیار مهم و عملی عرض خواهم کرد و در ادامه اگر بشه ویدئو تجهیزات خودم رو بارگذاری خواهم کرد:
موتور برق بنزینی و دوگانه و گازسوز حتی داریم اما باید سینوسی کامل باشد تا سیستم آسیب نبیند ک قیمت حوالی 100 میلیون
اکر اینقدر نمیخوایید هزینه کنید و اولیت کیس و چندتا مانیتور هست (یعنی بیش از یک نمایشگر نیاز دارید)
یک لپ تاپ استوک نسل جدید بخرید ک بخاطر نوع باتری های پلیمری و بدنه های فلزی و نداشتن فن بالای 4 ساعت و بعضا تا 16 ساعت باتری نگه میدارند در سری های گرون تر. برای مانیتور دوم هم انواع مانیتور 12 ولت ارزون وجود داره که در حدود 10 میلیون برق رو از باتری ماشین میتونه بگیره، باتری 50 امپر ماشین هم تقریبا 5 تومن بدون داغی
اگر لپ تاپ قدیمی دارید بجای خرید باتری فابریک لپ تاپ ک در حدود 5 تومن خواهد بود یه ترکیب ایده آل دارم ک خودم ازون استفاده میکنم
یه سیستم با چند مانیتور برای ترید در شرایط نرمال
یه لپ تاپ داغون قدیمی با یه باتری ماشین با یه شارژر فندکی ماشین و شارژر باتری و مانیتور 12 ولت دوم مجموع به ارزش 20 تومن بدون در نظر گرفتن لپ تاپ برای زمان های قطعی برق
ویدئو بارگذاری نشد 250 مگ بود
خیلی ممنون از تجربیاتتون لطف کردید.
من سیستم و لپ تاپ و تبلت دارم تعوسض باتری های یو پی اسم حدود ۵ تا ۶ میلیون هزینه داره که انجام میدم ولی یوپ یاسم بیشتر زا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برق نمیده برای همین شاید فقط از خاصیت حفاظت از شوکش استفاده کنم و در قطعی برق با لپ تاپم و باتری اضافافی و شئیر نت گوشی به لپ تاپ ترید بزنم.
اینها هم روشهای من برای قطعی برق هست ولی برای مصارفی مثل یحچال و فلان اگر قطعی برق گسترده بشه باید فکر موتور برق بود
با تشکر از ایده شما فقط یه سوال با توجه به اینکه معمولا شارژ لپتاپ با 19.5 ولت انجام میشه .اینکار رو چطور انجام میدید . ایا از اینورتور فندکی استفاده میکنید یا راه دیگه ای پیشنهاد میدین
پاور کیس سوخته منم این مشکلو داشتم برای من این بود
آره دیگه شارژر فندکی لپ تاپ برق 12 ولت باتری ماشین رو به 19.5 تبدیل میکنه من قبل عید خریدم 1.5 میلیون