سلام وقت بخیر
روزهای شنبه و یکشنبهه علاوه بر استراحت برنامه ی من گرفتن بک تست و بررسی کل چارت هفته ی پیش طلا هست
نظرتون چیه و شما این دور روز و چطور میگذرونید ؟
این کار واقعا عالیه و کمک میکنه من البته روی خوده متا انجام میدم چشمم به کندلای اونجا عادت داره
کلا سایر ایام هفته هم میشه بک تست گرفت بعد از انجام ترید های روزانه
سلام وقت بخیر سایت mazanefx روزهای تعطیل هم کار میکنه و ابشده و بیت کوین میشه ریل و دمو کار کرد
تا جایی که من بررسی کردم بیت کوین معمولا در تعطیلات هم قابل معامله است چون بازار کریپتو ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته است
ولی درباره خود MazaneFX و اینکه آبشده و بیت کوین را دقیقا در روزهای تعطیل هم به صورت ریل و دمو ارائه میدهد منبع رسمی و قابل استنادی پیدا نکردم
پس بهتره برای آبشده حتما ساعت معاملات خود پلتفرم یا پشتیبانی رو چک کنید چون این مورد به ساعت کاری و نقدشوندگی پلتفرم بستگی داره
به نظرم آخر هفته فرصت خیلی خوبیه برای بکتست و مرور معاملات هفته، مخصوصاً روی طلا. این کار هم باعث میشه ستاپهای تکرارشونده رو بهتر بشناسیم، هم هفته بعد با پلن مشخصتری وارد بازار بشیم.
دقیقا همینطوره به نظرم بک تست آخر هفته خیلی بیشتر از صرفا ترید کردن میتونه کمک کنه
مخصوصا روی طلا که ستاپ های تکراری و رفتار قیمت توی شرایط مختلف رو میشه بهتر دید
مرور معاملات هفته هم باعث میشه اشتباهات تکراری کمتر بشن و هفته بعد با پلن مشخص تری وارد بازار بشیم
سلام من معامله میزنم آلبته حجم معاملات ابشده پایینه اون دوروز و براساس paxgold قیمت گذاری میشه
اگه حجم معاملات آبشده پایینه طبیعتا نقدشوندگیش هم کمتره و ممکنه قیمت گذاریش بیشتر تحت تاثیر PAXG و قیمت طلای جهانی باشه
فقط بهتره موقع معامله اسپرد و اختلاف قیمت با بازار اصلی رو هم در نظر بگیری چون روی حجم پایین بیشتر خودش رو نشون میده
آره دوست عزیز روزهای تعطیل هم میتونی روی حساب ریل و دمو بیت کوین و بقیه نمادهای کریپتو معامله کنی چون بازار کریپتو تعطیلی نداره و همیشه بازه ولی نمادهایی مثل فارکس و طلا آخر هفته بسته هستن و از شروع هفته دوباره فعال میشن
اگه منظورت اینه که معاملات آبشده رو با حجم پایین انجام میدی و قیمتش رو بر اساس PAXG دنبال میکنی بله این روش بین بعضی از معامله گرها رایجه چون قیمت PAXG معمولا همسو با اونس طلا حرکت میکنه و میتونه برای رصد قیمت مرجع مناسبی باشه
فقط حواست باشه ممکنه بین قیمت آبشده و PAXG به خاطر نرخ ارز و شرایط بازار داخلی اختلاف وجود داشته باشه و بهتره همیشه این اختلاف رو هم در معاملاتت در نظر بگیری
آخر هفته فرصت خیلی خوبیه برای مرور معاملات و بک تست مخصوصا روی طلا چون با بررسی معاملات هفته میشه هم اشتباهات رو بهتر پیدا کرد هم ستاپهای تکرارشونده رو شناخت این کار باعث میشه هفته بعد با ذهن آرومتر و پلن مشخص تری وارد بازار بشیم
بهترین موقعه برای این کاره چون وسط بازار آدم بیشتر دنبال معامله بعدیه تا بررسی معامله قبلی
وقتی کل هفته رو مرور میکنی تازه متوجه میشی کجاها اشتباه تکراری داشتی و کدوم ستاپ ها واقعا برات جواب دادن
مخصوصا روی طلا که حرکتاش بعضی وقتا خیلی سریع میشه این مرور هفتگی میتونه خیلی چیزا رو روشن کنه
آخر هفته باید دنبال معامله جدید نباشی دنبال پیدا کردن ایرادهای هفته قبل باشی
دقیقا مخصوصا روی طلا که حرکتاش بعضی وقتا خیلی سریعه مرور هفته قبل میتونه خیلی از ایرادها رو برات روشن کنه
آخر هفته بهتره دنبال معامله جدید نباشی و بیشتر دنبال این باشی که ببینی هفته قبل کجاها اشتباه کردی و چی میتونستی بهتر انجام بدی