چالش راکت رابین سود

سلام و درود،
من خودم یکی از دلایلی که استفاده نکردم و وقتمو روی چالش دیگه اش گذاشتم همینی بود که فرمودی.
به نظرم اصلا نباید به دید چالش نگاه کنی و فقط باید در مواقع خستگی و به دید تفریح باهاش کار کنی واقعا.
البته که خودشون هم گفتن چالش نیست و یک جورایی مسابقه اس ولی خب احتیاط و پایبندی به سیستم معاملاتی خیلی مهمه و شماهم نکته خوبی رو اشاره کردی.
درود بر شما :rose:

عرض من رو متوجه نشدی عزیز
منظورم 100 کا و 60 کا نبود. رابین که 100 کا نداره اصلا
میگم مثلا رابین فورجامپ داره، ارزونتره نسبت به جاهای دیگه. اصلا جاهای دیگه 4 مرحله ای دارن؟
یا مثلا الان فرصت های رابین، 15400 میشه حساب 10کاش، حساب 10 کای پلن بی سگب هم میشه 98 دلار که با دلار 173 الان بزنیم میشه 16954.
پس رابین ارزون تر در میاد ولی قوانینش رو هم گفتم، متفاوت تره
اصل حرفم اون دوتا پلن ها نبود خلاصه :rose:

کاملا درست میگی، به نظرم 10 به بالا بدرد همه نمیخوره

موافقم منم. برای تفریح بد نیست

الان پاداش راکت پلاسش دو برابر شده عالیه الان هم هیجانه هم شااااید برنده شدیم

رابین سود

60 کا رابین همیشه 81 میلیونه

100 کا سرمایه گذار

522 دلار که 170 خساب کنی میشه 88 میلیون

عزیز اصلا انگار متوجه نشدی که چرا اصلا 4 مرحله ای کردن و ارزونتر؟

هنوز نفهمیدی که وقتی درصد رشد بیشتری باید بدی هم آمار از دست دادن حسابی که داری بالاتر میره هم دیرتر طول میکشه که شما بتونی یه حساب رو پاس بکنی برای همین ارزونتره نه برای اینکه دلشون به حال تریدر سوخته ارزونتر بدن.پراپ 4 مرحله ای درصد فیلد شدن و حساب از دست دادن حساب برای اون شرکت بیشتر میشه و سوددهی بیشتر مث همون اضافه کردن عدد صصفر به رولت کازینو یه خونه بیشتر نیست ولی عدد و احتمال رو ب سمت کازینو میبره

حالا فک میکنی وقتی 4 مرحله ای فقط رابین داره بقیه ندارن پس چیز خوبیه برای یه پراپ؟به نظر من خیر

برای تفریح ترید زدن هم ک صحبتی ندارم خود این حرف نشان دهنده خیلی چیزا میشه که گفتنش اینجا و اونم رایگان هیچ ارزشی نداره و وقت تلف کردنه برای من

دوست عزیز، من میگم شما متوجه نشدی، شما میگی نفهمیدی.
این دوتا لحن صحبت کردن یکی نیست پس بیا اول محترمانه بحث کنیم.
مورد بعد اینکه من اصلا کاری ندارم که رابین ارزون تره یا گرون تره. شما فرمودی 60 کا گرونتر از 100 کای سگب هستش. منم گفتم اول رابین 100 کا نداره، دوما اصلا 100 کا بدرد هر کسی نمیخوره مگه اینکه حرفه ای باشه طرف. سوما من اومدم 10 کارو مقایسه کردم برات و گفتم که 10 کای رابین میشه 15400، 10 کای سگب هم میشه 17 تقریبا. پس حدودی گرونتره دیگه.
کجاش سخته که متوجه حرفم نمیشی؟

بعد اصلا شما رفتی چت یک ماه خرده ای پیش اون شخصی که با خودش هم مشکل داره رو ریپلای کردی که بیای اینجا بحث راه بندازی ولی من به روت نیاوردم و باز محترمانه جواب رو دادم و دارم اصلا میگم اقااااااا، بر اساس این چیزایی که مشخص و ثبت شده، رابین ارزون تره ولی خب سختتره دیگه. شما خودت رو زدی به یک کوچه دیگه و داری جانب دارانه حرف میزنی
این وسط حالا کسی توانشو داره و مشکلی با نمودارهای 6 گانه نداره. خب 1 تومن مثلا بیشتر سیو میکنه تو خرید پراپش.
مورد بعد اینکه شما میگی چالش راکت ارزش نداره و این حرفا هم باز به من ربطی نداره که
من خودمم شرکت نکردم
الان نمیفهمم شما دنبال چی هستی که اومدی به من میگی خیلی چیزا از این حرفای من مشخصه :sweat_smile:

مورد اخر هم عزیز من این وسط دوتا شرکت دارن سود خودشون رو میکنن و نمیدونم شما برای چی اصلا میخوای بحثی بکنی
جفتشون خوبن دیگه
عملکرد شرکت ها تو مشکلاتشو مشخص میشه
جمعه ای سگب خراب کاری شد اومد جمع کرد. دمش گرم
رابین سود پلتفرمش مشکل داشت، الان خیلی خوب شده، اونم دمش گرم
تا زمانی که خدمات درستی میدن، شرکت های خوبی حساب میشن
حالا الان باز شما میخوای بگو این بده یا اون بده
نظر شما محترمه، نظر منم برای خودم و بقیه محترمه.

پس بیخیال عزیز و به زندگیت برس :rose:

اول کجاش محترمانه نبود اینو بگو.

به یکی میگن چرا نمیفهمی؟یا اینو نمیفهمی

خب طرف نفهمیده حالا بهش بگن هنوز نفهمیدی بی احترامیه؟ خب شما فهمیدیی خییلییی هم فهمیدی

که هنور متوجه نشدیی که قیمته اکانت 60 کا نباید با قیمت یه اکانت 100 کا بهترین پراپ ایرانی موجود برابر باشه و این یعنی اون اکانت شصت کا رابین سود خیلی داره گرون میده و حالا فرض کن اصلا رابین سود بیاد اکانت صد کا بیاره و بخاد بفروشه بعد وقتی که داره اکانت 60 کاش رو 81 میلیون میده میاد اکانت صد کاش رو 88 میلیون بده به نظرت؟

یکی میگه سلام، یکی میگه hi، یکی دیگه هوووووووی
بین اینا زمین تا اسمون فرق میکنه بزرگوار
مشکلی هم نیست حالا فقط میگم بیخیال بحث راه انداختن مسخره باشید
اصل قضیه رو مطرح کردم برات
مورد اخر هم باز شما متوجه نشدی من چی نوشتم. میگم 10 کایی، 10 هزاردلاری
من کاری به 100 کایی و 60کاییش ندارم
من یک زمانی قیمت هارو مقایسه کردم، امروزم دوباره 10 کایی رو مقایسه کردم و باز گفتم در حد یک تومن فوقش ارزونتره
چه گیری دادی به اون 100 کا اخه :sweat_smile:

من با اجازه ات برم حدود یک ساعت دیگه مزاحم میشم و جواب میدم پیام هاتو :rose:

یه نگاه بنداز این تایپیک 19 خرداد ایجاد شده الان هم 8 تیر هستیم.:slightly_smiling_face:

یک ماه و خورده ای نمیشه

ببخشید اشتباه از من بوده چون نمیدونستم

شما راست میگید وقتی حساب کردن یه زمان معمولی اینقدر سخته من نباید انتظاری داشته باشم قیمت گذاری کیفیت و کمیت دوتا حساب پراپ از دوتا شرکت مختلف رو بتونید به خوبی درک و متوجه بشید که چی ب چیه و مقایسه درست انجام بشه

شب و روزگار خوش

عزیز من، شما یک چیزی رو متوجه نشدی
من با 60 کا و 100 کایی که حساب کتاب کردی مخالفتی نکردم
خودمم الان قاطی کردم اینجا گفتم یا دایرکت به شخصی دیگه که اقا این 60 کا و100 کا ارزش خرید نداره
بعدش شما گفتی 4 مرحله ای به نفع تریدر نیست و این حرفا
من با اون بخش حرفت هم باز مشکلی ندارم ولی اینقدر حساب دیدم که با ترفند زیر 30 ثانیه پاس کردن که نگو.
من بر اساس تایپ و سیستم معاملاتی خودم به نظرم 4 مرحله ایش هم مشکلی نداره.

در کل به نظرم شما حرف بنده رو خوب نگرفتی ولی من با حرفت مخالفتی نداشتم. صرفا 10 کارو مقایسه کردم، دیدم ارزونتره و بهت گفتم ولی شما اصرار کردی به 100 کا.
بله منم اگر بخوام نزدیک 100 میلیون خرج کنم، میرم سراغ ارزونتره و بیشتره
شکی توش نیست
حالا باز شما اگر خواستی، قانع نشو و فکر کن من دارم حرف الکی میزنم.
شب روزگار توام بخیر باشه :rose:

بازم میگم، چون تارگت ‌7 درصد ضرب 4 مساوی با 28 درصد باید رشد اکانت بدی

چالش های دگ چند درصد؟ نهایتا ‌15 درصد رشد بدی فاند میشی میری تو ریل

چهار مرحله ای رابین ک میگین ارزونتره اندازه دوتا پراپ پاس کردن باید وقت و زمان و هزینه و اعصاب و ریسک از دست دادن حساب بزاری وسط و اندازه دوتا حساب دو مرحله باید حساب رشد بدی تا بهت ریل بدن تازه

همون ده‌کا اش هم ‌15 و خورده ای میلیون تومان ریالی میگیرن، سرمایه گذار برتر 98 دلار همین چند وقت پیش ک دلار زیر 160 رفت همونم شد 15 میلیون ولی خب رابین ارزونتره دگ

از اینجا بعد عاقلان دانند خودشون دگ

موافق نیستم با هر حرفتون دقیقا مثل این هست که بگی فست اسکپ نکن چون سبک تو سوینگ هست باید ذهن برای همه چیز اماده و کنترل بشه از طرف ما

هر چقدر پول بدی آش میخوری دیگه نمیشه پول اکانت 2000 دلاری جای دیگه بدی 10 هزار بگیری بدون محدودیت که

:smiley: 8 میلیون فرقشونه دیگه . یه جوری عجیبی شما سنگ سرمایه گذار و به سینه میزنی که یه کاربر معمولی نیستی انگار :smiley:

کاملا با این حرفت که میگی 4 مرحله سختتره موافقم عزیز
ولی شما خب هر چقدر پول بدی همونقدر هم خدمات میگیری دیگه
من خودم واقعا فول فاند رو تا 32 درصد تو سه ماه افزایش دادم، بعد گفتم خب اگر فورجامپ هم بگیرم مشابه هم میشه
پس عملا فورجامپ برای من گزینه بدی نیست
ولی اینکه میگی ریسکش بالا میره کاملا درسته ولی خب از اونورم شاید واقعا یه عده مهارتشو داشته باشن ولی پولش رو نه
مثلا همین فورجامپ اخری رو من 2 تومن هم ندادم
خب نسبت به 9 تومن، برای من معقول تره

این در مورد بحث چند مرحله ای که میگی سختتره و باهات هیچ مخالفتی ندارم ولی جدا خیلی ها پاس میکنن در کل

در مورد ارزون تر بودن و گرونتر بودن 10 کا هم که میفرمایید هم من اگر مجدد چت هامو بخونی، نوشتم فرق یک یا دو تومنی داره و آنچنان نیست. بنابراین ادم میره سمت اونی که حس میکنه راحتتره باهاش یا اسونتره

دوباره اینجا هم باز من الان باهات هیچ مخالفتی ندارم و کاملا درست میگی و به نظرم دیگه سلیقه اس و اعتمادی که یک شخص به یک شرکت داره، ملاک میشه.