واقعا البته بهترین کار این هست که استاپ و برحساب درصد بزاری یا پیپ به عدد دلاری توجه نکنی برای جلوگیری از باره روانی
دیگه چیکار کنیم داداش
خسته شدیم از این وضع
این رویاهارو هم نداشته باشیم دیگه واقعا افسرده میشیم
اره
دقیقا وقتی میری تو ضرر
مدیریت درست اینجاهاس که خودش رو نشون میده
دقیقا یه بنده خدایی از دوستان ما بود هفته ی یک بار بالانس چک میکرد میگفت اعصابم و ناراحت میکنه چک کردن زیاد
به خدا اینا بیشتر فقط به خاطر ارزش پول ما هستش
وگرنه عمرا خارجی ها اینقدر مثل ما استرس داشته باشن
هر 10 دلار ادم حس میکنه کاش چلو کباب میخوردم
روزگار مزخرفیه کلا
همه چیز داره برامون آرزو میشه واقعا
![]()
خدایی منم ریل دارم دقیقا به این چیزا فکر میکنم خیلی
نداشته باشی بهتر از این هستش که داشته باشی و بعدا به فنا بدی خودت رو
حالا این نظر بنده اس شاید اشتباه باشه
تصمیم با عهده خودتون هستش ![]()
حساب شصت هزار دلاریش قیمتش با حساب صدهزار دلاری سرمایه گذار برتر یکیه😐
سلام و احترام،
واقعا کسی میره 60 هزارتایی بگیره حالا؟ من که خودم جدا در اون حد خرج نمیکنم ولی اگر کسی بخواد بخره به نظرم دیگه براش فرقی نداره قیمتش چون قطعا پولداره ![]()
سر همین به نظرم سخت نگیر
قیمت همه پراپ ها تقریبا یکیه
رابین ارزون تره نسبتا ولی خب قوانینش یکم سخت تره
سرمایه گذار برتر هم یکم گرونتره ولی قوانینش آسونتره
هر کدوم یه پوینتی میدن و یک پوینتی میگیرن خلاصه
چشم ممنونم بابت نصیحت و دلسوزیت
داداش پیام های قدیم رو ریپلای کردن که بخوان دوباره بحث راه بندازن
جدی نگیر شما
ولی در کل حرفت درسته
کسی 10کا رو نتونه 7 درصد رشد بده
چطوری میخواد 60 کارو رشد بده انوقت؟
در کل بالای 10کا بیشتر بدرد کسایی میخوره که واقعا 100 مطمئنن که پاس میشن و بعدش به دید ریل میخواد سرمایه زیاد داشته باشن
وگرنه ارزش خرید نداره
حالا چه مال رابین و چه مال هر جای دیگه
الان 60 کا رابین 81 میلیونه صد کا سرمایه گذار برتر 88 میلیونه چه جوری رابین ارزونتره؟ بعد تو برداشت با هشتاد میلیون ک پول دادی یه درصد 60 کامیشه 600 دلار برداشت ولی یه درصد صد کا میشه هزار دلار ک برداشت بزنی. اینو نگاه کن
ربطی نداره من اون سیستم و استراتژی که دارم و باید چ روی اکانت هزارتایی و چ اکانت صدکایی باید همون مدل ورود و قوانین بزنم و فقط محاسباتش رو برام اکسپرت انجام میده و ریسک ب ریواردی ب قضیه نگاه میکنم در عمل کار من همونه و یکی هست ک استراتژیم رئ دقیق انجام و اجرا کنم.اون فقط میشه قضیه بار روانی اکانت بالاتر ک کسی ک تواناییش رو هنوز نرسیده باید همون اکانت یک کا 5 کا بزنه نه 50 کا نه صد کا اون اوکیه ولی در عمل فرقی نداره چون تریدی ک باید بزنی مارکت از شما نمیپرسه این استراتژی ک میخای ورود کنی بهم بگو اکانت هزارتاییه یا صدتا اون مسیر خودش رو طی میکنه
60 هزار دلاریه کدوم پراپ با 10 هزار دلاریه سرمایه گذار برتر برابره ؟
اره واقعا کلیه راکت چون رایگان هم هست کیف میده واقعا استرس هم نداره ادم گیم خوبیه
به این هم فکر کنید که یه الگو میسازه و شاید تمام الگوهای ذهنی رو که ساختید رو خدشه دار کنه صرفا واسه اینکه یه سرویس رایگانه نباید ازش استفاده کرد