قوانین جدید رابین سود

دوستان اینجا بیاید کمک کنید من هر چی خوندم متوجه قوانین جدید نشدم

این ای پی ثابت چیه اضافه شده

تا جایی که من متوجه شدم یعنی تغییر دیوایس اشکالی نداره ولی خود ip تغییر نکنه مثال ساده اش اگه تو یه ip ثابت داشته باشی با 10 دیوایس هم بری توی اکانتت از هر جایی اشکالی نداره

البته این برداشت و درک منه، پشتیبانی امروز پیام گذاشتم ببینیم همینه یا منظور چیز دیگریست

ما همیشه این مورد خود مختار رعایت میکردیم حتی توی پراپ هایی که این مورد نداشتند که مثل امروز اضافه بشه اوکی باشیم

سلام و درود،
صبر کن تا دوشنبه اقای صالحی تکلیف مشخص میشه. منم واقعا هنوز مشخص نشده برام و گنگ هستش.
نهایتا فکر کنم تا فردا دیگه طول بکشه

نه مثل اینکه من اشتباه متوجه شده بودم و به شما هم اشتباه گفتم انگار منظورشون تغییر دستگاه بوده حالا گفتند توی سایت این اصلاح میشه امروز که مثلا من نباید دستگاهم تغییر بکنه توی مرحله ای که هستم

من سوال کردم گفتن آی پی نباید تغییر بکنه یعنی شما نمیتونی به دوتا منبع اینترنت وصل بشی برای ترید

فکر نکنم همچین چیزی باشه. مسخره اس و شدنی نیست
شما فرض کن بیرون بخوای بری چک کنی گوشیتو، نت گوشی خب فرق میکنه دیگه.
فکر کنم درست مشخص نشده این قانونش. پس همون صبر کنید فعلا

به خدا هنوز نرفتم بخونم :sweat_smile:
چند روزه درگیرم و وقت نکردم اصلا سر بزنم. ولی در کل بعید بدونم اینطوری باشه که مشتری هاشون رو بپرونن

این مورد رو هم اتفاقا من از صبح درام پیگیری میکنم چون خیلی سخت بود ولی انگار در نهایت ملاک تغییر دستگاه شد مثل بقیه پراپ ها که میگن اقا مثلا شما بادو تا دستگاه میتونی حسابت رو باز کنی مثلا گوشی و لپ تاپ خودت

اره دقیقا این یکم مشکل میشد ولی الان هم توی کانال تلگرام مثل اینه تغییر دیوایس رو گفتند

خب خدارو شکر تغییر کرد اصلا شدنی نبود ای پی ثابت من بهشون گفتم ب مشکل میخورن خیلیا

دقیقا چون دشوار بودش :melting_face:

تازه اونم فکر کنم سقف داره. بعید بدونم مثلا تا دوتا دیوایس رو ایراد بگیرن.

اخه این که اصلا منطقی نیست ،اگر این قانون رو بزارن یعنی شما ماهانه علاوه بر خرید بسته اینترنت و تحریم شکن باید یه ایپی استاتیک هم بگیری ،چون شما یدون ای پی استاتیک شما هر بار که مودم رو خاموش روشن کنی ایپی تغییر میکنه ،البته از رابین سود همه چیز برمیاد :blush:

سلام و احترام، دوست عزیز فکر کنم تو کانالشون شفاف توضیح دادن منظورشون چی بود. اشتباه متوجه شدید خلاصه

حل شد احسان جان ظاهرا اشتباه نوشتاری بوده توی سایت منظورشون دیوایس بوده اشتباهی زده بودن ای پی که همرو به نگرانی انداختن

ولی دیوایس( Device ) با ای پی از نظر نوشتاری هیچ شباهتی با هم ندارند. از نظر معنی هم همینطور!

سلام و درود،
عرض کردم چندین بار این مسئله رو که تا دوشنبه صبر کنید. اگر اون متن اولیه میخواست قانون بشه که همه ما باید جمع میکردیم میرفتیم یه پراپ دیگه :sweat_smile:
خیلی مسخره بود جدا

بله منم پیگیر این مورد بودم که مطمئن بشم این مورد دقیقا چی میشه که در نهایت دیوایس عنوان شد که خب یه سری پراپ های دیگه هم این رو دارن

من اشتراک IP با سایرین رو هم پرسیدم که مثل بقیه اونم لحاظ میکنند که خب انگار فقط تعداد دیوایس رو ملاک قراردادن