تریدر حرفه ای کیست؟

تریدر حرفه ای چه ویژگی هایی دارد؟!

تریدر حرفه ای کیه اصلا؟

چقدر طول میکشه تا یکی حرفه ای بشه؟

چه زمانی میشه گفت حرفه ای شدیم؟

اگر برایند یک هفته ما مثبت بشه، میشه گفت به حرفه ای شدن نزدیک شدیم؟

3 لایک کرده

.تریدر حرفه‌ای کیه؟

کسی که انتظار ریاضی معاملاتش مثبته، ریسک رو بلده، و احساساتش کنترل می‌کنه.

· کی میشه گفت حرفه‌ای شدیم؟

بعد از ۳ ماه یا ۱۰۰ ترید متوالی با سوددهی پایدار و رعایت انضباط.

· یک هفته مثبت؟

نشونه هیچی نیست، فقط شانس یا روند خوب بازار😉

2 لایک کرده

این سوددهی که میگینم در 3 ماه
هر ماه چند درصد باشه این سوددهی خوبه؟

2 لایک کرده

5 تا 10 درصد در ماه یه سود منطقیه

2 لایک کرده

عرض ادب…اصلیترین ویژگی تریدر خوب و حرفه ای اینه که، دیدن نتیجه محورش، خیلی بلند مدته و این باعث میشه در لحظه، معاملات رو با طیب خاطر ورود کنه…

زمانیکه با کمترین احساس ترس به معاملاتِ درست ورود کنید ( به شرط داشتن لبه ی سود ده) حتی در دوره های رکودی سیستم، به معنی حرفه ای بودنه…

یک هفته اصلا ملاک نیست…بیشتر به تعداد معاملات بستگی داره ….شما فرضا ممکنه ماه ضررده در تست ها ثبت کردع باشید و این نشون دهنده ی اینه که حتی دید ماهانه ، بعضا مشکلاتی به وجود میارع…اما در دید ۶ ماهه و یا یکساله، بسیاری از این مشکلات برطرف میشه…موفق باشید

4 لایک کرده

تریدر حرفه ای کسی هست که بتونه یه رکورد از خودش به جا بزاره که قابل استناد باشه،بشه اون دستاوردهارو با بهترین های حال حاضر جهان مقایسه کرد.

تا اون لحظه من شخصا خودم رو در مسیر حرفه ای شدن میبینم نه یک تریدر حرفه ای.

و تو ایران هم هر زمان شخصی بیاد آمار قابل استناد بده،اونم نه صرفا بگه اره من سود ده هستم( بلکه آماری که واقعا معرکه باشه)،تا اون زمان من کسیو حرفه ای نمیبینم.

3 لایک کرده

تریدر حرفه ای کسیه که به پلن معاملاتیش عمل کنه

6 لایک کرده

ممنون دمت گرم :white_heart:

3 لایک کرده

پس منظورتون اینه اگه در بکتست حتی یک ماه منفی دیدیم به بلند مدت هم نگاه کنیم که ایا. در ۶ ماه و یک سال سود ده هست یا نه ؟!

2 لایک کرده

عرض کردم که تعداد رو بابد ملاک قرار بدیم…باید حداقل ۵۰۰ فوروارد تست ثبت کنید، اگر سودده باشه عالیه…این تعداد تست ممکنه یکسال زمان برده باشه…ماه منفی هم احتمالا وجود خواهد داشت…اما در برایند سالانه مشاهده میکنید که سیستم سودده بوده…بنابراین منطقی تر اینه ک دید به صورت سالیانه باشه

3 لایک کرده

تریدر حرفه ای کسی هست که از سود و زیان . خوشحال و ناراحت نمیشه . از پیاده سازی درست و غلط پلنش خوشحال و ناراحت میشه ‌.

تریدر حرفه ای کسی هست که تو دوره رکود استراتژیش با کمترین میزان ضرر خارج میشه و پلنش رو کاملا درست پیاده میکنه در هر شرایطی .

7 لایک کرده

تریدر حرفه ای!!!

یک تریدر حرفه ای همیشه در ورود ،خروج،سود و ضرر بهترین تصمیم ها رو میگیره.و یک مدیریت خیلی خوب در تمامی مراحل معامله کردن داره

و رسیدن به این مرحله اصلا آسان نیست

4 لایک کرده

اینکه وقتی قیمت به نزدیکی تارگت باشه و غریزه معامله گر بگه ببند و معامله گر ببنده میشه گفت حرفه ایه؟

1 لایک کرده

تعریف اول :

کسیه که های و هوی نداره . سر به زیره . علمشم هم اموزش نمیده یا اگه بده ناقص میده . معمولا اینجور افراد از رو دلسوزی به راهنمایی ریزی میکنن. دنبال پول گرفتن و خالی کردن جیب مردم نیستند.

تعریف دوم :

کسیه که استراتژیشو کامل درک کرده و چشم بسته قبول نکرده و بهش اعتماد داره خیلی دنبال مقدار دقیق سود نیست. باهاش ادامه میده حالا یه ماه سود کمتر یه ماه سود بیشتر.

تعریف سوم : هر موجودی جز استاد امامی :joy:

1 لایک کرده

از کجا بدونه مثلا در معامله زود تر از تیپی خارج شده بهترین تصمیم رو گرفته یا شانس به نفعش بوده؟!

بنظرتون سیستمی که اغلب ماه ها سود ده است و اغلب سر به سر و ماهی را منفی نبندد چطور سیستمی است؟

بستگی به شرایط معامله داره،اگه معامله خوب پیش بره خب سریع حد سود تاچ می‌کنه بعضی وقتا به راحتی به حد سود نمی‌رسه و نوسان داره اما در نهایت حدسود تاچ میکنه.

بهترین کار در این شرایط مخصوصا زمانی که در سود هستی لیفت کردن حدضرر هست،یعنی وقتی قیمت داره به سمت تارگت پیش می‌ره حد ضرر هم به همون سمت لیفت کنی که اگه معامله با حدضرر بسته شد لااقل مقداری سود کرده باشی.

در طول معامله ای که در سود هست حتما حدضرر به سمت تارگت حرکت بده.

در نهایت همه چیز به پلن معاملاتی و تحلیل تریدر از بازار داره.

اره درسته موافقم

سیستم خوبیه. اولین قدم ضرر نکردنه بعدش سود بیشتر. طمع هم نکن ترید ماشین چاپ پول نیست

1 لایک کرده

تریدر حرفه ای کسی است که همراه روند باشه و روی موج بشینه و معامله کنه .

بله منم روزی به این حرف هم حرص میخوردم هم گاهی میخندیدم چون برام قابل درک نبود .

ولی امروز نظرم اینه که این جمله واقعا درسته .

فهم روند و شکلش ۹۰ درصد داستانه .