مواظب تغییر قوانین ناگهانی پراپ فنفیکس باشید

آره دیگه دقیقا بعد از مدتی که به تریدر مطمئن شدن نمی‌خواستم طولانی پیام بدم که کسل کننده بشع خلاصه گفتم …و

بعد ببینید اونا ریسک براشون نداره که با قوانین دراودان روزانه و کلی حساب هیچوقت تو ریسک زیاد نمیره که خطر داشته باشه برای متصل کردن حساب بزرگ به کوچیک یا حتی بخواد کال بشه

دقیقا همین که گفتبن کاملا درسته…

اینا به این بهونه نقدینگی جمع میکنن بعد اونو سرمایه گذاری میکنند جایی اصلا تو ایران که راحت‌تره باتوجه به تورم های ترتیبی بازارهای مختلف.

سریال آبان رو دیدین؟

اونجا یه مسئله جالبی رو به عینه نشون داد میخواستن یه هتل بسازن بعد داشتن سر بازگشت سرمایه اش بحث میکردن که هزینه هتل رو چجوری ببندن که بازگشت سرمایه و سوددهیش جلوتر بیوفته بعد دختره یه پیشنهاد داد گفت ما می‌آیم قیمت هتل رو ۱۰ بار هتل های دیگه میذاریم شبی …

با این آپشن که بعد از خروج مسافر از هتل کل پول رو بهش برمیگردونیم …

بعد مدیرعامله پرسید خب سودش برا ما چیه؟

گفت این پول رو می‌بریم فارکس با رباتی که طراحی کردم ترید می‌زنیم از بهره زمانی پول استفاده می‌کنیم اصل رو بهشون برمیگردونیم.

دو طرف هم راضی …

ببینید این دیگه برمیگرده به اون scale ای که بنیانگذار شرکت میخواد روش کار کنه.

بعضی ها صرفا برای ارضای ظرفیت مالی ذهنشون یه کاری رو استارت میزنن به اندازه گنجایششون پول برمیدارن میرن.

ولی خب برای کسایی که تو سرمایه های بزرگ کار میکنن و دنبال کسی میگردن که پول بسپرن دستش خودشون دلشون رو بندازم رو واستون از زندگی لذت ببرن از این طریق آدم های خیلی مناسبی میتونن پیدا کنند برا خودشون ….

1 لایک کرده

اینم فرمایش درستیه تا حدودی

نمیدونم من برداشت نادرستی تا امروز از سیستم های مشاله داشتم یا عزیزانی هستند که با من موافق باشند اما تا جایی که من دیدم این مجموعه دقیقا مطابق فرمایش تون بعد تاچ شدن تارگت شون یه شبه پووووووف مثل دینامیت منفجر میشن و فرداش خبری ازشون نیست :man_shrugging:

نه دیگه شما برداشت هاتون کامل درسته

اینی که من آخرش توضیح دادم اصلا تو ایران قفله…

برای تجارب مرحله بعدی باید پاسپورت اروپایی داشته باشی …

1 لایک کرده

شانس هم حالا اونجا هم با مدیر ایرانی مواجه میشی :man_facepalming:

عجب. جالب بود. آره خیلی کارا میشه کرد با اون سرمایه ای که بدست میاد. فقط امیدواریم شرکت های خوبی که هستن الان مثل SGB و کامبت همچنان بتونن بمونن و بشه بلندمدت کار کرد و واقعا سیستم برد برد اتقاق بیفته

2 لایک کرده

سلام دوستان اون قانونی بود که میگفتبن قانون چهار درصد میشه برام توضیح بدینش و قوانین پراپفرم فنفیکس چجوریه سخت نیست که نشه برداشت زد؟

سلام. یعنی که شما در یک روز حداکثر 4 درصد از بالانس پایه ای که دارید رو میتونید سود کنید و بیشتر از 4 درصد حساب نمیشه. و اگر موفق شدید و دریک روز 4 درصد یا بیشتر سود کردید باید در روز های بعد مجموعا بتونید 4 درصد دیگه سود کنید تا 4 درصد قبلی حساب شه.

قرار نیست کسی برنده بیرون بیاد.

هدف فقط یک چیز هست: فروش چالش بدون سود دادن.

2 لایک کرده

این پشتکارتون برای کوبیدن پراپا واقعا ستودنیه:joy::joy:

تقریبا دوماه تو‌همه تاپیکا همینو میگید

2 لایک کرده

آره درست میگی.

من پراپ ها رو خوب میشناسم و دقیقا می‌دونم هدفشون چیه،خلاصه بگم:

پراپ ها بازار مالی نیستن،کازینویی هستن که فقط لباس حرفه ای پوشیدن.

فنفیکس یه قانونی داره ک اگر تشخیص بده با لیشتر از یک دستگاه وصل شدی به متا . حساب رو منسوخ میکنه. چند تا از بچه ها میگفتن حساب ما منسوخ شده در صورتی که ما فقط یک دستگاه داشتییم یا بیشتر از دوتا نداشتیم. به پیشنهاد یکی از دوستان (که گفته بود مطمین باشید شما هم تیکت بزنید میبینید حسابتون منسوخه )ما هم تیکت زدیم ببینیم ابا واس ما هم منسوخی زدن یا نه . که دیدیم بله حساب ما رو هم به خاطر بیشتر از دو دستگاه استفاده کردن منسوخ کردن . در صورتی که من یک اپتاپ و گوشی دارم فقط .و مطمین هستم با دستگاه دیگه وصل نشدم . متاسفانه با این روش خیلی از حسابا رو منسوخ کردن .

1 لایک کرده

ختم کلام :man_shrugging:

عزیز ما هم همین طور متاسفانه اونم توی ریل بعد اینکه حتی یبار تسویه دادن که من گفتم بهشون و مستند ارسال کردم که ما فقط و فقط با یه دستگاه وارد میشیم به حساب و نه فقط این حساب روی تمام حساب ها

1 لایک کرده

من متاسفانه همیشه فکر میکردم دیگران چون حسابشون منسوخ شده این بهونه رو میارن ولی الان که سر خودم اومده متوجه میشم بقیه هم راست میگن , و من اشتباه میکردم . تمام فکر و ذکر ما باید مدیریت ریسک باشه اونوقت با این قضاوت مزخرف حسابی منسوخ میکنن. من چطور باید ثابت کنم ک به بیشتر از دوتا وصل نشدم . هر چی هم بگی کار خودشونو میکنن

1 لایک کرده

علی جان نکته اش همینه دیگه !! من مستند دادم به عزیزان گفتم شما مستند بده اون دستگاهی که سومی بوده هم حتی نه !! دستگاه دوم که مجاز هم بوده چی بوده بگید !! چون ما تک دستگاه هستیم که خب جواب هیچی نیومد فرمودن طی بررسی ها مشخص شده دیگه

1 لایک کرده

من تو دوران قطعی نت به یکی از دوستان گفتم بیا فنفیکس حساب بگیر ، گفت من تحقیق کردم ازش خوب نمیگن، منتظر میمونم پراپ خودم فعال بشه تا اون موقع هم ترید نمیکنم ، واقعا خوشحالم که به حرفم عمل نکرد و پولشو هدر نداد.

فقط دوستان امیدوارم این حرف رو به این نگیرین که بخوایم یه پراپو تخریب کنم الکی. واقعیتی که خیلیا میگفتن و من باورش نمیکردم رو الان خودم دارم میگم .

1 لایک کرده

علی جان کلا توی این سیستم هیچی رو به هیچکس پیشنهاد نده که فردا دودش توی چشم خودته

1 لایک کرده