کپیتال اکستند؛ چرا تجربه‌ی کاربران این‌قدر با هم فرق دارد؟

سلام خدمت همه دوستان من داشتم دنبال یه بروکر مناسب میگشتم به کپیتال رسیدم ، تو چت پشتیبانی سوال پرسیدم و نه تنها پاسخ نگرفتم بلکه به کار تو این بروکر شک هم کردم ، پشتیبان چت رو بست ولی من چون احتمالش رو میدادم قبلش یه خروجی ازش گرفتم ، لطفا بخونید و هم نظرتون رو بگید هم اگه با این بروکر کار کردید جواب سوالامو لطفا بدید.

:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down: متن چت با پشتیبانی :backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

Back
Agent profile image
Lily
Lily

Menu
Back

Name : رنجبر
Email : *********
Phone : ********
MyCapital ID :*** *****

Agent profile image
Lily

با سلام به کپیتال اکستند خوش آمدید
چطور میتونم کمکتون کنم؟

سلام تو بروکر شما معامله در زمان خبر ممنوعه؟

Agent profile image
Lily

خیر. امکان معامله در زمان اخبار وجود دارد. فقط باید توجه کنید که این کار ریسک بالایی دارد و باید با مدیریت ریسک انجام شود.
اهرم در زمان اخبار تغییر نمیکند و ثابت است
همچنین توجه کنید که اسپرد در زمان اخبار ممکن است تغییر زیادی داشته باشد
فقط توجه داشته باشید که اگر مشخص بشه که معاملات شما به صورت سو استفاده از این نوع معاملات هست، ممکنه بهتون اخطار داده بشه

چارتتون با چارت oanda یکیه؟

Agent profile image
Lily

درمورد چارتی که فرمودید اطلاعی ندارم. حساب های ما مستقیما به بازار متصل هست

تو دمو معاملات با تاخیر زیادی اجرا میشه تو ریل هم همینه؟

Agent profile image
Lily

تاخیری در اجرای دستورات وجود نداره. اینترنت شما پایدار هست؟

تو ایران بروکر زده معامله در زمان خبر ممنوعه برای بروکر شما.

Agent profile image
Lily

خیر. همونطور که خدمتتون عرض کردم معامله در زمان اخبار موردی نداره. ولی نباید حالت سو استفاده داشته باشه معاملات شما

چارت بروکر اواندا یکی ار معتبر ترین چارت هاس که شما میگید اطلاعی ندارید و با چارت شما هم اختلاف داره ، معاملات همه که تاخیر داره من با بروکر های دیگه هم تست کردم با شما حتی تا 5 ثانیه هم تاخیر داشته. حالا من چطوری باید با شما کار کنم؟

حالت سو استفاده از زمان خبر یک چیز کلی هست ، دقیقا باید بفرمایید چطوری سو استفاده محسوب میشه؟

Agent profile image
Lily

میتونید مواردی رو که فرمودید با مدیرحسابتون درمیان بذارید. ایشون براتون چک میکنند

با مدیر حسابتون در ارتباط هستید؟

خیر

Agent profile image
Lily

لطفا کپیتال آیدی خودتون رو برام ارسال کنید
https://capitalxtend.com/en/my/my-information

Agent profile image
Lily

ممنونم. چند لحظه منتظر بمونید لطفا

آقای ********* مدیرحساب شما هستند

آیدی تلگرام و ایمیلشون خدمت شما

تایم کاریشون دوشنبه تا جمعه از 8:30 الی 17:30 هست

مدیر حساب تغییر هم میکنه؟

Agent profile image
Lily

خیر. مدیرحسابتون ثابت هست. مگر اینکه خودتون درخواست تغییر مدیرحسابتون رو بدید

خانم ********** مدیرحساب شما هستند

آیدی تلگرام و ایمیلشون خدمت شما

تایم کاریشون دوشنبه تا جمعه از 8:30 الی 17:30 هست
پس این چیه که قبلا تو همین چت به من داده شده؟

تو کپیتال چه خبره معلوم هست اصلا؟!

Agent profile image
Lily

کپیتال آیدی خودتون رو به درستی ارسال کردید؟

بزارید چک کنم

Agent profile image
Lily

بله حتما. بفرمایید

با ایمیل برام چک کردن ، آی دی نخواشتن

Agent profile image
Lily

اگر مایل هستید، بفرمایید تا با ایمیلتون براتون بررسی کنم

این ایمیل حسابتون هست؟

ذله

بله

Agent profile image
Lily

متشکرم. اجازه بدید لطفا

بله درسته. مدیرحسابتون آقای ********** هستند

بهشون پیام بدید لطفا. درمورد چارت و معامله در اخبار اطلاعات لازم رو در اختیارتون میذارن

پس خانم ********* چی بود که برا من فرستادن؟

Write a reply..
Rate this chatUpload FileInsert emoji

و در نهایت چت رو بست ، این از وضع پشتیبانیشون ، دیگه بقیشو نمیدونم.

سلام چت رو اتوماتیک بعد ی زمان که بگذره بسته میشه ، مشکلش چی. بود ؟ الان سوالتون چیه دقیقااا ؟

3 لایک کرده

يكم شما زياد سخت گرفتي

من با اين ٥ تا بروكر گشتم حياب داشتم زمان ملي شدن نت هم اجبارا ٤ تا ديگه بروكر مختلف تست كردم و حساب ياختم اما بين همه اينا واقعا از كپيتال راضي هستن خيلي خيلي بروكر خوبي بود براي من البته بگم من زمان جنگ و نت ملي باهاشون كار نكردم چند ماه قبل به خاطر يه بحث و حدل كه فهميدم مقصرشم خودم بودم باهاشون قهر كردم حسابمو بستم :rofl:

خدايي پشتيبانيش عاليه الان ٢ تا بروكر دارم اصلا پشتيباني نداره بايد تيكت ثبت كنم اونم فرداش به متن اماده كپي پيست ميكنن جواب ميدن من كلا ٢ سالي هست از معاملاتم ركورد ميگيرم انصافا سريع ترين و كم اسپرد ترين بروكري كه ديدم كپيتال اكستند بود ميتونم اين حرفمو ثابت كنم پشتيبانيش هم هميشه كار راه انداز بود هر وقت شبانه روزم پيام دادم زير ٥ دقيقه جواب دادن الان ميخام واريز تاپ چنج انجام بدم توي بروكر جديد ٢ تا سوال كردم ميگن به ما ربطي داره خودت برو پي گيري كن توي كپيتال پشتيباني واسه واريز ريالي مرحله به مرحله با حوصله طرف كار با صرافي حتاپي رو بهم توضيح داد واريز انجام دادم ٢ ساعت اضافه طول كشيد من پي گير نشدم اونا خودشون پيگير شدن

خلاصه من از كپيتال شديد راضيم يه خانمي به همين اسم ليلا دنيا دوست مدير حسابم بود فكر كنم

الكي عصبي بودم بهشون گير دادم حسابم خالي كردم اون بندگان خدا هم خيلي محترمانه رفتار كردن

البته و صد البته اين ماجرا برميگرده به حدود ٦ ماه پيش شايد تغييري در زمان ايجاد شده اما من تجربمو گفتم

در ضمن من كلا خبراي usd از زير دستم در نميره تمام خبرارو ميگرفتم كمترين اليپيجم باز توي كپيتال تجربه كردم

شديدا دوست دارم برگردم كپيتال

3 لایک کرده

ببين رفيق الان به من روزي ١٠٠ دلار نقد دم در خونم پرداخت كنن الپاري حساب دمو باز نميكنم

ولي خيليا عاشق الپاري هستن و لهترين بروكر دنيا ميبيننش

يكم اين مسعله براي خودمم عحيبه

اما انصافا من تجربه خوبي از كپيتال داشتم به جرات ميگم راحترين واريز و برداشت هارو در ٨ تا بروكر با كپيتال داشتم

1 لایک کرده

ایران بروکر خیلی هوای کپیتال داره، اینجا که عنوانی که من نوشتم رو تغییر داد ، کامنت های صفحه بررسی رو هم که تایید نمیکنه، خلاصه که یه چیزی هست.

اواندا رو همه میشناسن بعد پستیبانای کپیتال خودشونو میزنن به اون راه ، چارتشون با اواندا فرق داره ، سرعت اجرای معاملات هم خیلی پایینه ، پنج ثانیه برای اسکلپر یعنی فاجعه ، مدیر حساب هم که هر بار که پرسیدم یه جدید معرفی کرده ولی میگه عوض نمیشه تا خودت نگی.

5 ثانیه چیه اصلا 1 ثانیه تاخییر باشه من ورود نمیکنم تا درست بشه

من مشکلی‌ندی‌دم واقعیت😁

1 لایک کرده

اتفاقا پشتیبان و مدیر حساب کپیتال خیلی خوب هستن

تلگرام درجا جوابتو میدن

حتی بگی باهام تماس بگیر سریع تماس میگیرن

شما بجوای چت انلاین

این سوالات رو از مدیر حسابت بپرس

برادر اولا همه چارتا که نباید اواندا باشه

بعدشم ماهم از اوایل که کپیتال پروکسی داد باهاش وصلیم

اره قطع و وصلی داره گاها

ولی تاخیر ۵ ثانیه من ندیدم خدایی

مهران خدایی کارمند کپیتال نیستی؟؟؟؟

هرجا حرفش باشه هستی!!!

مبین نت خوبه ؟ راضیی؟ پیشنهادی برای نت اگه داری بگو

متاسفانه چون چندسالیم ایران نبودم اصلا در حیطه تخصص من نیست در این زمینه راهنمایی کنم

خب الان مگه مبین نت نداری ؟ راضیی؟ باهاش مشکلی نداشتی تا حالا ؟

بله با مبین نت

عرض کردم خدمتتون

من کاملا راضیم مشکلی ندارم

البته در این شرایط انتظار بیشتریم ندارم

1 لایک کرده