اتصال به متاتریدر سرمایه گذار برتر(sgb) با سرور جدید فراهم شد/فایل نصبی mt5

سلام دوستان من چند دقیقه پیش با اینترنت بین الملل به متاتریدر سگب روی ویندوز وصل شدم و یه سرور جدید اضافه شده و بعد از اینکه نت ملی رو متصل کردم به راحتی وصل شدم که در ادامه عکسشون رو میزارم و خواستم اطلاع بدم بهتون

برای اینکه بتونید اولین بار متصل بشید به اینترنت بدون محدودیت نیاز دارید

7 لایک کرده

کماکان هنوزم متصل هستم و پینگش هم کم کم داره افزایش پیدا میکنه. ساعت و تاریخ هم پایین تصویر هستش

برای من این سرور ها وجود داره، رو اینا کار نمیکنه؟

سلام ودرود خوب چطور وصل شدید من داخل اوتت مارکت حساب دارم چطور به متاتریدر ۵ وصل بشم

اگر وصل بشی و روی Network Rescan بزنی چند بار با اینترنت بین الملل این سرور اتوماتیک خودش اضافه میشه و بعدش دیگه با نت ملی هم متصل میشه

این دقیقا کاری بود که من کردم و خواستم بهتون اطلاع بدم

برا منم دقیقا وقتی وصل شدم همین سرورای شما رو آورد اما بعدش که در عکس شماره 2 هستش همه شون رفتن و کلا دو تا سرور موند

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز

من توی این بروکر حساب ندارم. اما اگر که این بروکر هیچ اقدامی در جهت متصل شدن کاربرهاش با نت ملی نکرده نیاز دارید که برای بار اول از یه اینترنت بدون محدودیت استفاده کنید تا هم متصل بشید و هم اینکه بدونید آیا سرور جدید اضافه شده یا نه

بله دوستان برای من هم اومد. اول با اینترنت متاتریدر ران کردم و مدتی صبر کردم. بعدش کلا دو تا سرور باقی موند: GE و USn که GE سرور مخصوص اینترنت و USn مخصوص نت داخلی هست. دفعه دوم که با نت داخلی ران کردم و سرور USn انتخاب کردم وصل شد. حالا باید منتظر اطلاعیه شون باشیم که کی حسابها رو از فریز درمیارن

3 لایک کرده

برای من همچنان سرور جدیدی اضافه نشده، یعنی باید اول به اینترنت بین الملل متصل شیم بعد دوباره به نت داخلی تا سرور های جدید اضافه شن؟

دقیقا اول باید با اینترنت بدون محدودیت وصل بشی بعد که این دوتا سرور اومد و اضافه و جایگزین شد بعدش دیگه میتونی با نت ملی وصل بشی با پینگ عالی

1 لایک کرده

اینترنت بین الملل داشتیم که دیگه مشکلی نداشیتم :slight_smile:
امیدوارم زودتر اطلاعیه بده سرمایه گذار برتر و بشه دوباره با نت داخلی رو حسابا ترید کرد.

3 لایک کرده

یه پلن یا طرح بخر که هم واسه کارای دیگه هم واسه ترید به کارت میاد

با زیر 1 میلیون یا 500 هزار تومن هم میتونی بخری

1 لایک کرده

منظورت حسابه sgb عه؟

نه فی….شک…. منظورم هست داداش نه حساب چالش

چون به کامنت گیر میده سیستم این طوری می نوسم که تایید بشه

1 لایک کرده

آها اوکیه مرسیی

1 لایک کرده

چرا ایدی ثابت دادن پس اول باید با نت بین اللملل وصل شی تا بیاره من اینو نمی دونستم

جای معتبر می‌شناسید معرفی کنید؟

تلگرام داری ؟

اگر نه تو پیام رسان داخلی پیامم بده تا بهت بگم

داداش ممنون میشم به منم معرفی کنی، کجا و با چه آیدی بت پیام بدم؟

سلام رفیق برای من با نت ملی وصل نمیشه و همچین سروری اضافه نشده

1 لایک کرده

واقعا با اینکه دیر اقدام کرده به فعالیتش، ولی خوشحالم جدا :clap:

2 لایک کرده