اینده ترید رو با رشد ترسناک هوش مصنوعی چجوری میبینید؟
اونموقع که همه میلیاردر میشن🤔
از انجایی که ما ایرانی هستیم و اینجا نت ملیه پس تاثیری تو کار ما نداره
یکی سوسماس پلی کنه
بیخیال اقا شما الان بچسب به نتیجه رسیدن خودت و ai رو هم کنارش یاد بگیر و بیار تو کار استفاده کن ازش
همیشه دنیا در حال پیشرفت بوده و شکل شغلا عوض شدن و این روند ادامه هم خواهد داشت
البته منظورم اشاره به شخص شما نبود کلی گفتم یه مقدار اشاره به شما هم وسطش شد😂 شما شاید اصلا این مدلی نباشی
بنظرم ترید راحتر میشه چون منظم تر میشه … قوانین پر رنگ تر میشن …
فقط سطح رقابت در دنیا میره بالا هوش مصنوعی همیشه دستیار هست. کسانی که ازش نمی تونن استفاده کنن حذف میشن یا خیلی کمرنگ به ترید زدنشون ادامه میدن
ایندمو … میبینم.
صدای دکتر سکویی تو سرم پخش شد ![]()
ای وای یادم رفته بودش این یدونه رو ![]()
![]()
حقیقته واقن.
![]()
شاید همه چی عوضبشه یعنی ستاپ هامون جواب نده شکل بازار رو عوض کنه ما هم به اجبار شکل ترید کردن رو عوض کنیم
همین الانشم میتونه اما نه اون نسخه ای که دست ماست . چون باید پشت هم کل دیتا رو بهش ارسال کنی و اونم بگه :
+البته که میتوانم ترید کنم!
+ خیلی متاسفم که لیکویید شدید بیاین یکبار دیگه امتحان کنیم ![]()
فعک نکنم .
به نظر من میتونه تا حدودی کمک کننده باشه ولی هیچ وقت به قطعیت نمیتونه .
لحظاتی که قیمت ها متغیرن مث خطوط اثر انگشت هیچگاه شبیه هم در نمیان که هوش مصنوعی بتونه قیاس مطابق کنه .
در نهایت باز دید و تصمیم انسان لازمه.
ارزش کل بازارهای فارکس،ارز دیجیتال،کارمزدها و خدمات بروکرها و صرافی ها،شغل های ایجادی و … حدود ۱۲ تا ۱۵ تریلیون هست.
برای درک این رقم باید بگیم تولید ناخالص داخلی آمریکا یعنی قدرت اول اقتصادی دنیا ۳۲ تریلیون،بعد از اون چین با ۲۰.۹ تریلیون و جالب تر در پله ی سوم اقتصاد دنیا آلمان با ۵.۵ تریلیون دلار هست.
ارزش این بازار مجموع اقتصاد کشورهای رتبه ۳ تا ۷ دنیاست.
و قطعا دولت ها و سیاست مدارها و مولتی میلیاردها و مافیاها و … اجازه نمیدن یک هوش مصنوعی ساده باعث نابودی این بازار بشه.
من نظرم اینه.و در وهله ی دوم اینکه به نظرم هوش مصنوعی صرفا میتونه کارهای مارو ساده کنه،نه اینکه از بین ببره.
آفرین دقیقا همینه این بازار از اولش همین شکلیبوده تا همیشه هم همین میمونه