کدوم سبک ترید بیشتر به مشکل برداشت و محدودیت حساب میخوره؟ اسکالپ، خبر، آربیتراژ یا سویینگ؟

یه چیزی که تازگیا زیاد میبینم اینه که بعضیا بعد سود گرفتن میگن برداشتشون گیر کرده یا حسابشون بررسی شده.
سوال من اینه:
آیا بعضی سبک‌های ترید ذاتاً بیشتر حساسیت بروکر رو فعال می‌کنن؟
مثلاً اسکالپ، ترید روی خبر، آربیتراژ یا استفاده خاص از بونوس؟
یا بروکر خوب نباید کاری به سبک ترید داشته باشه تا وقتی قانون شکسته نشده؟

1 لایک کرده

بنظرم بعضی سبک‌ها واقعاً حساس‌ترن

مثلن آربیتراژ یا سوءاستفاده از اختلاف قیمت برای خیلی بروکرا خط قرمزه

ترید روی خبر هم چون بازار خیلی سریع میشه، ممکنه بروکر بیشتر بررسی کنه.

ولی مشکل اینجاس که خیلی وقتا قوانین بروکر واضح نیس و کاربر بعد از سود تازه میفهمه یه چیزی ممنوع بوده.

اسکالپ خودش نباید مشکل باشه، مگه اینکه بروکر از اول گفته باشه محدودیت داره. اگه بروکر اجازه اسکالپ میده، دیگه نباید بعد سود گرفتن بگه معاملاتت زیاد سریع بوده. شفافیت خیلی مهمه. من همیشه قبل حساب باز کردن میپرسم اسکالپ مجازه یا نه، حداقل زمان نگهداری معامله دارن یا نه.

من فکر میکنم ترید خبری بیشترین دعوا رو درست میکنه. چون تو خبر اسپرد باز میشه، قیمت میپره، اسلیپیج میاد وسط، بعد تریدر میگه بروکر زد، بروکر میگه شرایط بازار بود. اینجا اگه لاگ و دیتا نباشه هیچکس نمیتونه دقیق بگه حق با کیه. برای همین ترید خبر بدون آمادگی خیلی پرریسکه.

سویینگ‌تریدرها شاید کمتر به این مشکلات بخورن چون معاملاتشون کمتر و آروم‌تره. ولی اونا هم مسئله سواپ، گپ بازار و برداشت سود دارن. یعنی هیچ سبکی کامل بی‌دردسر نیست. فقط نوع دردسر فرق میکنه. اسکالپر با اجرا درگیره، سویینگ‌کار با نگهداری پوزیشن و هزینه شبانه

سلطان آربیتراژ سبحان صمدی … اقا تایم معاملات بنظرم مهمه.. روی خبر ترید کردنم خدایی کار هرکسی نیست
اینایی که یه سود شانسییی رو خبر میگیرن طرف کل معاملاتش ضرر ده هست.. خب معلومه قمار میکنن اینا مشکل پیش میاد تو 20 ثانیه کل ااکنت شو ریسک میکنه