سرمایه گذار برتر روی نت ملی (وضعیت لحظه ای سرمایه گذار برتر)

خب اون بخش حرفت منطقیه وای سوال اینجاست اون از کجا میفهمه که مثلا شما کپی زده ؟ دقیقا با چه مستندی اینو ثابت میکنه ؟

ساعت ورود به معامله و قیمتی ک ورود زده شده

مثال شما اونجا یه ترید می‌زنی ، من دقیقا مثل شما و عینا همون نرید رو مثلا توی رابین سود میزنم و نادر نزدکی عزیز هم عینا همون ترید رو توی سرمایه گذار برتر می‌زنه

حالا این سه تا چجوری میخوان ثابت کنند که ما سه کپی ترید کردیم ؟

1 لایک کرده

خب طبق مثالی که زدید اقای نزدکی توی یه پراپ فرم دیگه اس که هیچی

ولی من و شما توی بهتره بگیم توی فانددنکست توی یک نماد معامله میکنیم

وقتی توی یه ساعت ،دقیقه و ثانیه ،یه تایپ معامله شبیه به هم با یک قیمت ورودی مشخص که ثبت کردیم شبیه به هم باشه میشه کپی ترید از نظرشون

1 لایک کرده

منم یه جای دیگه بودم ها :joy: کلا حرفم اینه که بنظرم این مورد کپی ترید منطقی نیست انگاری

:rofl::rofl::rofl: خب اگه شما هم یه جا دیگه بودید کپی ترید نمیشه:rofl:

باید توی یه پراپ فرم باشیم

2 لایک کرده

قطعا که منطقی نیست

برای همین افتخار حضور من رو توی پراپ فرمشون از دست دادن🤣

پرا تخفیف اعمال نمیکنه و ربات میگه هیچ تخفیفی در حال حاضر نداریم

حالا کی ضرر کرده ؟ من یا اونا ؟ قطعا اونا :joy:

ولی با کمی صبوری و مطالعه و تحقیق و بررسی میتونید گزینه مناسب تری رو انتخاب کنید

قطعا اونا :joy:

صددرصد :ok_hand:t2: فعلا سرمایه گذار برتر این کاپ قرمانی رو به دوش گرفته :sweat_smile:

1 لایک کرده

احتمالا منصرف شدن :sweat_smile:

1 لایک کرده

فعلا بریم جلو ببینیم چطور میشه

1 لایک کرده

سلام شما که با این پراپا کار کردین استفاده از اکسپرت مدیریت سرمایه مجازه؟ اگه اره باید خودشون تایید کنن یا هر اکسپرت مدیریت سرمایه ای میشه؟

در اصل، بهانه ست. کلی تریدر دردنیا با استارتژی های اوپن شاخصها ترید میزنن و حتما امکان این که دو تا ترید با هم در تایم اوپن شاخصها مثل هم باشه زیاده. از طرف دیگه یه تعداد پراپ بازهایی هستن که دهها چالش خرید می کنن و روی جهشهای بازار قمار می کنن می بینی که مثلا بیست تا پراپ خریده سه تاش رو رسونده به ریل و توی ریل هم با همین قمار در اوپنها یه سود چند هزار دلاری گرفته و این به ضرر پراپ هست برای همین بعضی پراپها میان برای جلوگیری از این کار میگن کپی ترید کردی ولی اون پراپ که کلا نگه کپی ترید کردی ولی در اون یک ساعت ترید رو ممنوع کنه بازم حرکتش صادقانه تر هست به نظرم

4 لایک کرده

دقیقا نادر جان همین طوره و خب چون عذر منطقی تری پیدا نمیشه که این موضوع فیلتر بشه با کپی ترید پوشش داده میشه که غیر حرفه ای هستش برای یه مجموعه اگه توضیح این سیاست شفاف تر می‌شود بنظرم خیلی بهتر بودش

1 لایک کرده

بله کاملا درست می فرمایید.

2 لایک کرده

دوستانی که می خوان پراپ بخرن سرمایه گذار برتر از یروز ۱۵ درصد تخفیف اعلام کرده تا دوشنبه یا سه شنبه وقت داره می تونید بعد از بررسی قوانینش اگر موافق طبعتون بود خرید کنید

2 لایک کرده

کاش پلن بالای ۱۰ کا باز بود برای این کد البته امیدوارم باز که شد یه مساعدت کنند و برای اون زمان هم تخفیف در نظر بگیرند

2 لایک کرده

در حقیقت به بچه های پلن بالای سرمایه گذار برتر اجحاف میشه باید برای اونا یه تخفیف یا یه مزیت خاصی در نظر بگیره سرمایه گذار برتر امیدوارم همین طور بشه

2 لایک کرده

امید بخدا

آنقدر این تاریخ باز شدنش رو پرسیدم دیگه از پشتیبانی نمیپرسم از سایر عزیزان دیگه جویا میشم :grin:

2 لایک کرده