دیگه من و شما باید به فکر تغییر قیافه و گریم باشیم برا ی سوالهای تکراری ![]()
بله باید بریم مدارک جعلی پیدا کنیم دوباره احراز کنیم ![]()
سرمایه گذار برتر یه پراپ برداشتم 1000 تایی پنل انالیزش همون ابتدا خراب شده پشتیبانی هم میگه درست نمیشه همینجوری ادامه بده بدون پنل انالیز پس حق مشتری چی میشه؟
این اتفاقات بخاطر قطعی اتفاقات دی ماه افتاد متاسفانه و باید دادامه داد داد.چون اگر بخان کد های پراپ ها رو و قوانین رو بخصوص اون عدم فعالیت رو دست بزنن مثل یه دومینو میمونه و همه چی بهم میریزه.حساب های جدید ک میخری اینجور نیست ظاهرا و فقط برای اون حساب هایی هست که داشتیم از قبل و خواستن اون 30 روز عدم فعالیت روی حساب رو چشم پوشی کنن.دگ همین سرمایه گذار برتر که هست و با این وضعیت خوبش باید بگیم دستشون درد نکنه که هستن بخدااا
نادر جان این اتفاق برای اون قطعی نت دیماه هستش متاسافانه و گفتن که اوکیه و حساب ها شامل نقض این قانون نمیشه ولی چون وقتی یکی از قوانین نقض بشه تو داشبورد فک کنم بروزرسانی حساب دگ نمیکنه که سرعت سرورهاشون نیاد پایین برای حساب های از دست رفته و فیلد شده . و خواستن که دست نزنن کد ها رو چون کل داشبورد بهم میریزه و دردسر براشون ولی برای رفع این مشکل بهتر بود که همون حساب رو منتقل میدادن به یه حساب جدید ولی خخب با توجه به قطعی نت درادامه بعد دیماه و مشکلات دگ و تا همین چند وقت پیش و نت ملی بازم دستشون درد نکنه که هستن و خدمات ارایه میدن به این خوبی و تنها مشکل فعلا همینه ک هیچیه بخدا من حاضرم سرمایه گذار برتر باشه داشبورد هم نباشه خخخ خودم همه چیی رو دستی حساب بکنم اصن.در حساب جدیدت این برطرفع میشه اتوماتیک
بخاطر قطعی نت اتفاقات دیماه متاسافنه اینجور شدن .امید بخدا پاس ک شدین یا حساب مرحله بعدیتون اتوماتیک درست میشه و فقط برای همین حساب هست این اتفاق
برای منم مردود زده بود
تیکت زدم که پنل آنالیزم و معاملاتم هیچ مشکلی نداشته چک کنید علت این مردودی رو
گفتن حساب فعاله و چک کردم درست شده بود
اگراشتباه نکرده باشم چون خیلی وقت پیش پرسیدم اوناندا هستش ولی بازاز پشتیبانی هوش مصنوعیشون بپرس میگه
سرمایه گذار برتر رو میگید یا ی پراپ دیگ؟ واسه برداشت
موقع ثبت نام اینو میاره
به نظر میرسد که درخواست شما بهطور موقت پردازش نشده است. لطفاً چند لحظه دیگر دوباره امتحان کنید.
سلام ممنون از توضیحتون بله گفتن که اون کلمه مردود رو هم تیم فنی مون در تلاش هست که درست کنه. دمشون گرم که روی نت ملی هستن
کسایی که قبلا تو سرمایه گذار برتر حساب نداشتن الان چجوری باید حساب باز کنن. چون ایمیل که وارد میکنی بعدش کد میخواد؟
از پشتیبانی بپرس،هم چت هوشمند هم ارتباط با کارشناس میتونه کمکت کنه،ایمیل و جیمیله بازن اوکیه دگ ،مشکل چیه پس
کانفینگ باید بگیری برای ایمیل
ایمیل از طریق وب باز میشه از طریق موبایل و اپش باز نمیشه
اسپرد عجیب سرمایه گذار برتر روی طلا:

بیشترم شده ؟ یا این حداکثره ؟
بالای 50 هم رفت
اسکلپ سخت میشه تقریبا
عجیب نیست داداش امروز بانک هالیدی هستش دگ