سلام،کندل ساز یعنی چی ؟میشه توضیح بدی ؟یعنی از عمد استاپ شمارو میزنه ؟خب این میشه تی پی برا خیلیا دیگه،این چه سودی داره براش ،اگر با بروکر دیگه مقایسه میکنی کندلها رو این کارحدودا اشتباه هست
منم دقیقا همین تجربه رو دارم،وقتی که به عنوان سوده شناسایی بشی تازه اون روی بروکرو میبینی،،فرقی هم نداره اسم بروکرت چی باشه وقتی ایرانی هستی تحت رگوله معتبر نیستی و دستت به هیچ جا بند نیست
غول مرحله آخر واسه ایرانیها نه بازاره نه استراتژیه نه دیسیپلینه،بلکه خود بروکره
خب لطفا تجربتو با ذکر مثال و اسم بروکر بگو. چند تا برداشت با چه حجمی داشتی که بروکر اذیتت کرده؟
من تجربه شخصی خودمو میگم،تا زمانی که ضرر ده بودم و تریدهام الگوی مشخصی نداشت هیچ ضعفی تو بروکر حس نکردم ولی از وقتی تریدهام روی یه استراتژی ثابت در جهت سوددهی پیش رفت بازی بروکر هم شرو شد،اینو بگم رو همه بروکرهای که کار کردم یه دو سه ماه با حساب زیر 1000 دلار واسه تست کار میکردم و همه چی اوکی بود ولی همینکه افزایش سرمایه میدادی داستان عوض میشد،با بروکرهایی که کار کردم تقریبا هیچ فرقی بین الپاری که اولین بار باهاش شروع کردم و کلا رگوله خاصی نداره با vt market که تحت رگوله استرایاس ندیدم،درضمن روی pepperston با حساب یه اشنایی خارج از کشور کار میکنم که اصلا این مشکلاتو نداره،اگه بگین چرا کلا نمیری رو همون پپراستون باید بگم نزدیک 25 درصد سودتو باید مالیات بدی و در بحث واریز و برداشت مشکلاتی هست نه از خود بروکر از از انتقال پول از ایران به خارج و بلعکس
درسته بروکر های انگشت شماری هستن که توی ایران معتبر هستن. Wm markets رو امتحان کن تابحال مشکلی نداشته. اکثر تریدرهای بزرگ ایران توی این بروکر کار میکنن
من این بروکر رو امتحان نکردم ولی بعید میدونم این بروکر با رگوله آفشور بخواد خدمات درستی بده
تا حالا که مشکلی نبوده امیدوارم در ادامه هم مشکلی نداشته باشه
هیچ زمانی نمی توانید بگویید که بروکر تا حالا خوب بوده است چون ممکنه با شما رفتار خوبی داشته است.
تا حالا شکایتی ازش نبوده مشکلی نداشته
یک نکته که خیلی مهمه این است که بروکرها هیچ گاه نمی ایند از همه کاربران کلاه برداری کنند چون اینجوری سریع دستشان رو می شود و اسکم اعلام می شوند بلکه انها می ایند تعدادی از کاربران را هدف قرار میدهند و با بقیه رفتار مناسبی دارند به عنوان مثال دیدید همین جا کاربری فریاد میزند که فلان بروکر حسابم را مسدود کرد و پولم را نداد بقیه جبهه میگیرند که چرا دروغ میگویی من چند ساله با این بروکر کار میکنم مشکلی ندیدم این سیاست بروکرها است با عده ای خوش حسابی میکنند تا کسی حرفهای مال باخته را باور نکند
من مطلبی که میگویم حاصل سالها تجربه ام است و از این مورد بسیار زیاد دیدم . به نظرم باید حرفهای کاربران مال باخته را جدی گرفت و اصلا به جبهه گرفتن کاربرانی که مخالف او هستند تکیه نکرد. من یادمه قبلا یک سایتی بود که افراد رسیدهای دریافتی خودشان و یا اسناد مال باختگی خودشان را به اشتراک میگذاشتند درسته که برخی مواقع برخی کاربران از طرف بروکرهای رقیب و به قصد و نیت تخریب این ادعاها را مطرح میکنند ولی باید در چنین مواقعی حداقل اندیشید .
دوست عزیز اگر طرف از مکاتبات و درخواست برداشت اسکرین بگیره و توی مثلا این انجمن قرار بده قابل باورتر میشه. مشکل اینه اکثرا فقط میان میگن فلان بروکر کلاه برداره
از کجا میدانید؟ مگه همه کاربران این بروکز را مش شناسید؟
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه در این پست ادعای جدی درباره بروکر آلپاری مطرح شده است، لطفاً برای بررسی موضوع، مدارک و مستندات مربوطه (مانند اسکرینشات درخواست برداشت، تاریخها، مکاتبات با پشتیبانی، و هر مدرک مرتبط دیگر) را در همین تاپیک منتشر کنید.
در صورتی که مستندات کافی ارائه نشود، این موضوع بهعنوان ادعای بدون مدرک تلقی شده و پست بهعنوان محتوای تأییدنشده یا فیک حذف خواهد شد.
هدف از این درخواست، حفظ شفافیت و جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست در کامیونیتی است.
با تشکر
(پست توسط نویسنده حذف شد)
(پست توسط نویسنده حذف شد)
بروکرا چارتها شون باهم تفاوت داره
سلام وقت بخیر اسپرد جفت ارزا و شاخص ها خوبه؟؟؟
کمسیون در هر لات چند دلار هست؟
اسپردش خیلی خوبه ولی کمیسیون زیادی میگیره… به پشتیبانی پیام بده سوال کن چون یادم نیست چند بود