دانلود - ابزار حرفه‌ای بک‌تست فارکس و کریپتو | رایگان و کامل |

سلام آقای صادقوند
خواستم درخواست کنم که اگه میشه کاری کنین که بجای 1 عکس بتونیم چنتا عکس ذخیره کنیم برای تایم فریم های مختلف

1 لایک کرده

……………………….:folded_hands:

3 لایک کرده

بینظیره🙏دستتون درد نکنه

1 لایک کرده

خیر ببینی داداش دمت گرم

1 لایک کرده

ممنونم از نظر تون :blush: :folded_hands:

1 لایک کرده

فدات عزیزی :folded_hands:

مرسی از ایدتون
فک میکنم بهش , ببینم اگر شدنی بود اجراش میکنم

1 لایک کرده

ورژن 6

اضافه کردن Help در بالا سمت چپ
مولتی عکس ( برای هر پوزیشن ) میتونید برای هر پوزیشن بینهایت عکس اضافه کنید
مثلا عکس از شروع ترید و عکس از بعد تی پی یا استاپ
میتونید در کنار عکس برای هر ترید یاداشت بنویسید و توضیح بدید دلیل برد یا ضرر تون رو

دانلود (05/24/2026)

FX Backtest Pro v6.rar (13.0 کیلوبایت)

8 لایک کرده

حرفه ای هستی آقاااااا:fire::crown::gem_stone:

درود

صبح عالی بخیر

ممنون بابت همه ی زحماتتون

موفق و پر روزی باشید

1 لایک کرده

ممنون اقا امین بابت این ابزار بسیار خوبی که در اختیار ما قرار دادی خدا خیرت .در واقع ارزشمند تر از ابزار شما این روحیه بسیار خوب شما هست که واقعا ستودنی و قابل تقدیر هست .من جسارت کردم و بعضی از درخواستهای دوستان را در کد اعمال کردم از انجایی که شما را بلند نظر دیدم گمان نمیکنم ناراحت شوید ولی باز از شما معذرت میخواهم.در ادامه کد شما من امکان انتخاب ابزار معاملاتی و سشن معاملاتی را اضافه کردم همچنین موردی دیگر اینگه اگر اشتباها قستمی یا تمام معاملات ثبت شده سهوا حذف شد امکان بازگرداندن داشته باشد.مورد دیگر در این نسخه امکان استفاده در موبایل هم وجود دارد گزینه long time افزوده شد .امکان مشاهده تفکیکی موارد معاملاتی به تفکیک نوع ارز یا سشن همچنین انتخاب روز معاملاتی افزوده شده در صورت نزدیک شدن به پر شدن فضای ذخیره سازی در ۸۰ درصد هشدار میدهد.در اخر باز هم از محبت شما بابت ارایه این ابزار سپاسگزارم.موفق باشید

FX Backtest Pro v5 rev.1.rar (12.3 کیلوبایت)

3 لایک کرده

درود و ارادت و همین طور سپاس فراوان . یه پیشنهاد دارم برای بهتر شدن ژورنال . در صورت امکان به ترید ها یک سیستم نمره دهی به صورت ستاره دار از یک ستاره تا 5 ستاره اضافه بشه عالیه . تو بررسی ترید ها خیلی مفیده

1 لایک کرده

درود مجدد . در حال استفاده از این ابزار هستم . بعد از وارد کردن 13 ترید به همراه عکس دچار مشکل شدم . از ترید 14 به بعد عکس ها وارد نمیشن و نمیشه عکس جدید وارد کرد . فایل json سیو شده هم ارور میده : خطا در خواندن فایل ! . زیر 13 ترید این مسئله ها وجود نداشت با مرورگر های مختلف هم تست کردم مسئله پا برجاست .

1 لایک کرده

سپاس از شما
:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:

چیزی که شما میگید در واقع همون win rate % هست که از همون اول به این ابزار اضافه شده :+1:

مرسی که اطلاع دادید
بررسی میکنم ببینم مشکل چیه

آقای صادقوند عزیز سلام

وقت عالی بخیر

آقای صادقوند حدودا کمتر از 25درصد از معاملات بنده بصورت سربه سر(فری)با اندکی سود یا اندکی ضرر بسته میشن

ممنون میشم راهنمایی فرمایید این قبیل از معاملات را بهتر است چگونه در ژونال ثبت کنیم که تاثیر خاصی روی وینریت و تعداد معاملات سود ده و زیان ده نداشته باشه؟

درورد بهتر که در ریوارد تغییرات بدی صرفا فقط برای همون ترید
مثلا شما ریسک فری شدی و فقط 1 دلار سود کردی اونم بخاطر ریسک فری خوردن
میتونید در بخش دلاری ( ریوارد 1 دلار رو تایپ کنید و بعد دکمه win رو بزنید که فقط با یک دلار نمودار ساخته بشه

1 لایک کرده

این مشکل حل شد در ورژن 7

تعداد عکس وضعیت
تا ۱۰۰ عکس :rocket: خیلی خوب و سریع
۱۰۰ تا ۳۰۰ عکس :slightly_smiling_face: قابل قبول، کمی کندتر
۳۰۰ تا ۵۰۰ عکس :snail: کند ولی کار می‌کنه (در حد 1 تا 3 ثانیه تاخیر )

پیشنهاد میکنم عکس رو قبل از لود کردن در برنامه فشرده کنید و از حجم و کیفیت شون بزنید با این کار میتونید تا 1000 تا عکس هم لود کنید

1 لایک کرده

دانلود ورژن 7
مشکل کندی بعد از لود کردن 10 تا 20 تا عکس برطرف شده
الان میتونید تا +500 عکس بدون کندی در برنامه لود کنید
فقط بهتر عکس رو ها قبلش فشرده کنید
اون موقع میشه تا 1000 تا عکس هم براحتی اجرا کرد بدون کندی اذیت کننده

روش ذخیره‌سازی داده‌ها

ذخیره خودکار در مرورگر (IndexedDB):
تمامی تریدها، عکس‌ها و یادداشت‌ها به‌طور خودکار در مرورگر ذخیره می‌شوند. ظرفیت ذخیره‌سازی بسیار بالاست (تا چند گیگابایت) و دیگر خطای «فضا پر شد» نخواهید دید.

ذخیره دستی در فایل (:floppy_disk: ذخیره):
تمام داده‌ها همراه با عکس‌ها در یک فایل JSON ذخیره می‌شوند.

بارگذاری از فایل (:open_file_folder: باز کردن):
با بارگذاری همان فایل در هر کامپیوتر دیگری، تمام عکس‌ها و اطلاعات بدون نیاز به فایل جداگانه بازسازی می‌شوند.

FX Backtest Pro v7.rar (13.6 کیلوبایت)

3 لایک کرده