یک میلیون پانصد هزار تومن هزینه اینتر نت پرو به نظر شما این منصفانه هست که نت آزاد هزینه داشته باشه ؟

خیر.من آن گلبرگ مغرورم…

1 لایک کرده

اونی که باید خجالت بکشه الان اینترنت سفید داره

4 لایک کرده

اینترنت پرو هم همونه اسمش عوض کردن و گفتن به یه سری دگ هم بدیم که نوک انگشت اشاره از روش برداشته باشه، هیچ فرقی ندارن

2 لایک کرده

فیلتره همه چی توش. همون اینترنت مزخرفه قبلی هست فقط قیمتش چند برابر شده.

1 لایک کرده

دقیقااا، پس آدم مغز خر خورده که بر ه کلی تعهد بده و اجازه رهگیری و کلی گرونتر که همون اینترنت تخمی رو بخره؟

2 لایک کرده

چی بگم والا.

مقصر اونیه که نت رو بسته نه اونی که یه ترید هم نمیتونه کنه

2 لایک کرده

دقیقا

حالا اگر بجای پرو بهم سفید بدن شاید،شاید در موردش فکر کنم :joy::joy::joy:

1 لایک کرده

منم قیمتم بالا هست. فقط با سیمکارت سیاه که دارک وب باز کنه ممکنه بهش فکر کنم.:joy:

1 لایک کرده

جالبیش اینجا میشه ،نگفتن ک هیچ وقت قطع ■■■■■■■ هر وقت مجبور شدیم و شیر رو ببندیم،

پول خدا بدی برای ی اینترنت طبقاتی ،بعد تاقی ب توقی خورد همون ارنتنرت طبقاتیت هم سرعتش رو کم میکنن و فلکه شیرش رو هم میبندن:sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face:

اگه مردم متوجه شن حل مشکل فردی فقط وضع رو بدتر میکنه و باید همه همدیگرو ساپورت کنن نصف بیشتر مشکل ها حل میشه

تو یه تاپیک دیگه یه ادمی بود میگفت نت پرو میگیرم وال استریت رو هم جارو میکنم بعد میام تو خیابون با ماشین اخرین مدلم پز میدم واسه مردم

اینجوری داشت خودشو توجیح میکرد

1 لایک کرده

بعد کی گفته نت پرو، نت آزاد و بدون فیلتر هست؟ والاااا

1 لایک کرده

اینترنت پرو که آزاد نیست هنوزم یه سری فیلتر روش هست

بعد یک و پونصدم نیست با مالیاتش اون بسته پنجاه گیگ یه ساله اولیه‌ش بالای دو تومن میشه

1 لایک کرده

کی اون نارگیل فروشه که مانیتور دست دوم میفروشه؟

1 لایک کرده

همون کچله که هی میگه من 40 سال تجربمه خیلی خفنم فک کنم دوتا اکانت هم داره

2 لایک کرده

ها فهمیدم کیو میگی اینو میگی

واقعیه دارک وب؟هیشکی ندیده اما همه میگن وجود داره

از اینجا دارک تره؟ :joy:

1 لایک کرده

لعنتیه خفن خودشه :joy:

1 لایک کرده

اکه یه ماشین اواتار تو خیابون دیدین فهش ندین که این رفیقمونه :rofl:

1 لایک کرده

چون مردم هجوم میارن که ازش امضا بگیرن و هیچکس بنز ندیده فکر نکنم بشه اصلا بهش نزدیک شد. من برای امضا بهش نمیخوام نزدیک بشم. برای کار دیگه ای میخوام نزدیک شم.

نخرید ، تن به این خفت ندید

1 لایک کرده