افرادی که از طریق نصر اقدام کردن و براشون فعال آیا برای شما تریدینگ ویو و متاتریدر بالا میاد؟
یکی از دوستان من اون کدی که مربوط به استعلام اینترنت پرو بوده رو زده و بعد براش پیام فعالسازی اومده و بسته رو خریده،اما میگه سرعتش خیلی داغونه.متاتریدر رو براش میاره بالا ولی تریدینگ ویو رو اصلا نمیاره،در حالی که با نت عادی بالا میاد!!!
اگر اینطور باشه که خیلی داغونه،برای شما چطوره؟(افرادی که فعال کردن)
تا حالا کی نت دائم وصل شده!؟ مگه دی ماه قطع نکردند و مجدد وصل شد و مجدد اسفند قطع کردند تا الان!؟ عضویت تو نصر به درد میخورد اگر وصل هم بشه مدتی دیگه که نت قطع شد اونا که عضویت دارند دارای اینترنت میشن چون شغل آنها رسمیت پیدا کرده است!
من تست کردم برای من اورده ده روزی هست منتظر اپراتور هستم میشه خرید اینترنت پرو رو پس چرا اس خودش نداده بود عجب وضعیتی هست ها از بیست گیگ تا پنجاه گیگ میشه سفارش داد سه حالت هست پرو
از اینکه اینترنت دوباره بیاد شکی نیست . حالا امروز فردا دیگه دست خودشونه.
بنده نظر شخصیمو میدم چون این اوضاع اینترنت معلوم نیست واقعا در آینده دوباره قطع بشه و دوباره هی وصل بشه و تو این مدت تریدرها اولین گروهی هستند که واقعا از نظر مالی و از نظر روانی و روحی آسیب میبنند.و متاسفانه جامعه ترید ایران هیچگونه پشتیبان و صنفی ندارن که زبونشون باشن و از حقشون حمایت کنن. پیشنهاد میکنم عضو سازمان نصر بشید که حداقل جایی ما تریدارو به رسمیت بشناسه. و زمانی که نت قطع بشه ما بتونیم حداقل به کارمون ادامه بدیم . پر سود باشید