راهنمایی برای پیش ثبت نام به عنوان آزادکار در نصر

افرادی که از طریق نصر اقدام کردن و براشون فعال آیا برای شما تریدینگ ویو و متاتریدر بالا میاد؟

یکی از دوستان من اون کدی که مربوط به استعلام اینترنت پرو بوده رو زده و بعد براش پیام فعالسازی اومده و بسته رو خریده،اما میگه سرعتش خیلی داغونه.متاتریدر رو براش میاره بالا ولی تریدینگ ویو رو اصلا نمیاره،در حالی که با نت عادی بالا میاد!!!

اگر اینطور باشه که خیلی داغونه،برای شما چطوره؟(افرادی که فعال کردن)

خبری در مورد وصل شدن اینترنت شنیدید؟ یجایی دیدم نوشته بود تا هفته دیگه وصل میکنن. نمیدونم صحت داشته باشه یا نه

1 لایک کرده

https://www.zoomit.ir/iran-news/460233-broader-internet-access-may-arrive-next-week/

فقط اونهایی که بدو بدو رفتن ثبت نام کردن و پول دادن و منتظر جواب هستن :joy:

ظاهرا اینترنت هفته دیگه وصل میشه الان این پول کجا میره باز هم جیبمونو زدن ؟

2 لایک کرده

تا حالا کی نت دائم وصل شده!؟ مگه دی ماه قطع نکردند و مجدد وصل شد و مجدد اسفند قطع کردند تا الان!؟ عضویت تو نصر به درد میخورد اگر وصل هم بشه مدتی دیگه که نت قطع شد اونا که عضویت دارند دارای اینترنت میشن چون شغل آنها رسمیت پیدا کرده است!

2 لایک کرده

من تست کردم برای من اورده ده روزی هست منتظر اپراتور هستم میشه خرید اینترنت پرو رو پس چرا اس خودش نداده بود عجب وضعیتی هست ها از بیست گیگ تا پنجاه گیگ میشه سفارش داد سه حالت هست پرو

1 لایک کرده

سلام بر همه .

از اینکه اینترنت دوباره بیاد شکی نیست . حالا امروز فردا دیگه دست خودشونه.

بنده نظر شخصیمو میدم چون این اوضاع اینترنت معلوم نیست واقعا در آینده دوباره قطع بشه و دوباره هی وصل بشه و تو این مدت تریدرها اولین گروهی هستند که واقعا از نظر مالی و از نظر روانی و روحی آسیب میبنند.و متاسفانه جامعه ترید ایران هیچ‌گونه پشتیبان و صنفی ندارن که زبونشون باشن و از حقشون حمایت کنن. پیشنهاد میکنم عضو سازمان نصر بشید که حداقل جایی ما تریدارو به رسمیت بشناسه. و زمانی که نت قطع بشه ما بتونیم حداقل به کارمون ادامه بدیم . پر سود باشید :folded_hands:

1 لایک کرده

بعد از اومدن خبر وصل شدن نت در روزهای آینده

فی……. فروش ها همه قیمت ها رو کم کردن و شدن نامحدود

فقط واکنش این فیل …….. فروش ها رو ببینید
حجم نامحدود فقط 50 هزار تومن , از گیگی یک میلیون تومن رسیدیم به نامحدود 50 هزار تومن

3 لایک کرده

من الان زدم منوی خرید اینترنت پرو اومد.

پس ما مرض داشتیم رفتیم تو نصر ثبت نام کردیم؟

1 لایک کرده

ثبت نام کردیم که این منو باز شد

قبل ثبت نام واریز من کد دستوری میزدم میزد شما مشمول دریافت اینترنت پرو نمیباشید

منم ۴شنبه پیش تو سایت نصر ثبت نام کردم.لبنک از همراه اول نیومد

کد دستوری گرفتم زدم ۵۰ گیگ خرید باز شد پرداخت کردم الان پیام اومد که به سامانه وارد شو و سیمکارت اصلی مشخص کن….

1 لایک کرده

آخه من کلا پنجشنبه اون هفته حق عضویت رو پرداخت کردم

الانم هنوز نوشته 7 روز صبر کن

ولی این منو همراه اول باز شده که اینترنت پرو بخرم. نمیدونم برم جلو یا صبر کنم.

اخه الانم که میگن فردا کلا اینترنت باز میشه مثل قبل برای همه

1 لایک کرده

چچون ثبت نام کردی

اره منم شنیدم ولی من بعید میدونم اینترنت باز کنن

این همه سایت پلتفرم درست کزدن

از ملت پول گرفتن

ولی خدا کنه باز بشه همه دسترسی داشته باشن

باز چند روز صبر کن….

فکر کنم فرق داره با اینکه از سازمان نصر درخواست بدی تا اینکه خودش واست فعال شه مثل اینکه محدودیت دسترسی های اونی که از سازمان اقدام میکنه کمتره

از سازمان نصر اقدام کرده بود،یه هفته ای هست میگذره.پرسیدم گفت متاتریدر میاد بالا ولی تریدینگ ویو نه.

البته پیامکی براش نیومده،کد رو همینجوری دیروز زده ببینه میشه یا نه،لینک پرداخت براش ارسال شده.

اما سرعت آنچنان خوبی نداره.

1 لایک کرده

اقا درسته.

من الان با گوشی دوستم همین دستور رو زدم.

سریع یک پیامک اومد که شما مشمول اینترنت پرو نیستید و زور نزن.

ولی برای گوشی خودم که از نصر ثبت نام کردم؛ منوی خرید اینترنت پرو باز میشه.

1 لایک کرده

آخه دیدی که بعضیا میگن همه رو بدونه فیلتر میاره

دقیقا

من خریدم… احراز هویت تصویری دولت من و‌هدی رو میخواد انجام دادم وصل شد!

فقط درد پول هست بگیرن از مردم

دوستان اگر احراز هویت دولت من از طریق مرورگر خطا داد اپلیکیشن دولت من نصب کنید ده هزار هم هزینه احراز بپردازید درست میشه

1 لایک کرده

یعنی منظورت اینه لینک برات نیومده اما احرازهویت تصویری هدی و دولت من رو انجام دادی بعد کد همراه اول رو زدی کدهای خرید رو برات آورده

چون من فقط احراز هویت دولت من رو انجام نداده ام هنوز

1 لایک کرده

الان برای شما تریدینگ ویو و متاتریدر میاد بالا؟امتحان کردی؟

والا این بنده خدا که خیلی از سایتارو براش نمیاره