راهنمایی برای پیش ثبت نام به عنوان آزادکار در نصر

این دوستان که گرفتن داخل همین پست باید ببینیم نظرشون چیه البته اپراتور هم فرق می‌کنه دیدم همراه اول همه رو میاره بالا

1 لایک کرده

اینترنت نصر برای من بعد 11 روز فعال شد پرو 35 گیگ گرفتم یک چهار صد ثبت نامم از روز اول تریدر زدم اسم بروکرم گفتم امارکت هستم تایید شد امروز وصل شدم متاتریدر فعال تریدینگ ویو هم اوکی هست تلگرامم اوکی هست

2 لایک کرده

من چند روز پیش نصر ثبت نام کردم سیم ایرانسل برای پرو ثبت کردم الان کسی میدونی چطوری میشه تغییرش بدم به همراه اول انگاری اینترنت پرو ایرانسل هنوز زیر ساختش فراهم نشده.

دقیقا خودت انجام بده

پیام‌همراه اول هم نیومد توی دولت من و‌هپی سیمکارت ثبت‌کردم وصل شد

سیمکارت توی دولت من و هدی باید مشخص کنی ربطی به نصر نداره

اونجا روی کد ملی شما همه سیمکارت های بنامت میاد تعیین میکنی

1 لایک کرده

چه ساعت طول کشید یا بعد تأیید کدها رو برات آورد؟

هدی رو قبلا انجام دادم اما دولت من مونده بود انجام دادم جوابی نگرفتم هنوز

1 لایک کرده

نهایت ده دقیقه….

دولت کن وارد شدی احراز تصویری تایید بشه بری مرحله بعد نهایت ده دقیقه بعد برای من فعال شد

پیامک همراه اول نیومد.رفتم تلگرام دیدم بالا اومد ولی جیمیل باز نمیشه.گوگل پلی باز میشه ولی دانلود اپدیت نمیتونی کنی

متاتریدرم‌وصل شد.

ولی محدودیت هایی داره ….

1 لایک کرده

سلام داداش منم امروز نوشتم ترید و کارفرما رو هم نوشتم زورا اف ایکس . الان شما به یوتوب دسترسی داری باهاش و شما دقیقا چی نوشته بودی

1 لایک کرده

سلام از ماست

نه یوتیوب باز نمیشه!

من تیک ادمین مجازی و تولید محتوا زدم

کارفرما هم خودم

خیلی توجه نمیشه.مهم پول هست که میخوان بگیرن

1 لایک کرده

الان شما تهیه کردین؟ امروز که نت داره باز میشه حجم 25 گیگ هم داره 1 میلیون!!! چطوری این قیمت ها میفروشن درحالیکه بین الملل باز شده دیگه!!!

دوستان لینک اینترنت پرو ازادکاران هم از ایران نصر برداشتن فک کنم او قسمت برای پیگیری نیستش

الان مایی که واسه سازمان نصر پرداخت عضویت مشروط انجام دادیم عملاً پولمونو خوردن ؟سایت اینترنت پرو همراه اول پریده……گفتن تا ساعاتی دیگر هم نت رو وصل میکنن

من همین الان پرداخت کردم حتی پرداخت هم ثبت نشده

بازم پرداخت میخواد

1 لایک کرده

پرداخت واسه اپراتور رو میگی یا سایت نصر؟

سایت نصر رو میگم که برگشت خورد

همین الان یه خبر دیگه اومد که کلا کنسل شد اینترنت باز نمیکنن عجب داستانی شده

1 لایک کرده

نبابا. کــی کجا گفت؟

برای ایرانسل کدی نیس بزنیم که ببینیم فعال شده یا نه؟من نصر ثبت نام کردم ولی شماره ایرانسل دادم

من همینطور با خط ایرانسل پول پرداخت کردم ولی برام پیامک نفرستادن

پیامک نمباد تحراز و کارهات انجام بده بعدش وصل میشه