زمان بندی نمیخواد پروژه را بزنید تریدر یا ارز دیجیتال و کارفرما بزنید کاربران یا خودم
تاریخ هم نزنید اوکی میشه
زمان بندی نمیخواد پروژه را بزنید تریدر یا ارز دیجیتال و کارفرما بزنید کاربران یا خودم
تاریخ هم نزنید اوکی میشه
اشتباه رفتید
باید تو سایت نصر قسمت ازادکاران را انتخاب کنید شما تو قسمت شرکت ها رفتید !!
سلام دوست عزیز.
طراح گرافیک و تولید محتوا رو بزنید. کاری به اینکه شما تریدر هستید یا خیر نداره. البته گزینه سایر هم زده .
پس بهتره هم طراح گرافیک و تولید محتوا رو هم اضافه کنید. ایشالا کارتون راه می یوفته. ![]()
![]()
سلام دوستان داخل اینجا یه بنده داره که اگر کارمند هستین نمیتونید خدمات دریافت کنید
کسی هست تجربه مشابه بنده رو داشته باشه و کارمند باشه و نت پرو از این طریق براش فعال شده باشه؟
قسمت حوزه فعالیت رو ( سایر و خدمات کسب و کار حوزه فناوری اطلاعات ) بزنین
قسمت پروژه هم نام پروژه رو طراح گرافیک و تولید محتوا بزنین کارفرما هم اسم و فامیل خودتون
(توی قسمت حوزه ی فعالیت و قسمت پروژه تاریخ رو نزنید)
قسمت افزودن پروژه ممکنه ارور خطای داخلی سامانه بده. که هر چند ساعت یک بار مثلا هر 3 ساعت یه بار باید امتحان کنین . چون برا منم ارور میداد و بعد درست شد. بعد از اینکه پولو پرداخت کردین برید اپلیکیشن سامانه هدی رو نصب کنین روی گوشی و احراز هویت کنین. سطح احراز هویت رو به مرحله قوی ارتقا بدید.
4 روزی میشه ثبت نام رو تکمیل کردم و منتظر دریافت پیامک از ایرانسل هستم . هنوز که خبری نشده
منم امروز پرداخت کردم، بخش کارفرما نوشتم خودم!
نمیدونم درسته یا نه، در کل نوشته ۷ روز آینده پیامک میاد، جالبه اگر این وسط اینترنت ها از قطعی خارج بشه
نگران نباش ده روزه پرداخت کردم هنوز پیامک نیومده برام
برای بعضی ها تا 15 روز یعنی دوهفته هم طول کشیده. که پیامکش اومده. باید صبر کرد.
پیامکش بیاد حالا بحث زمانش مطرح نیست فقط بیاددد
اقا اصن کسی تونسته این سیم کارت بگیره از همین سامانه نصر؟
نمیشه مطمن باش.
کلی وسایل و لوازم قطع اینترنت و محدودیت از چین خریدن
اخبار امروز رو بخون، تاکید کردن هفته آینده درست میشه
راست میشه عضو شورای امنیت دیروز گفت تمام تجهیزات لازم برای قطعی کامل از چین خرید و وارد ایران شده
دوستان رو اپراتور همراه میگن برای کسانی که پیامک فعالسازی ارسال نشده با شماره گیری کد
3275#*10* امکان خرید بسته اینترنت پرو امکان هست از دوستان کسی هست اینطوری براشون فعال شده باشه؟
نه بابا من یازده روزه منتظر پیامکه اپراتورم به گفته خودشون هفت روز طول میکشه اما خبری نشده
میدونم منظورم این بود ممکنه فعال شده باشه اما پیامک نیاد اما با این کد میشه خرید باز یه تستی کن برای من چیزی نیاورد
فقط میخاستن یه اعتراف اجباری از فریلنسرها بگیرن
هروز تست میکنم امروزم مثل همیشه تست کردم نیورد