راهنمایی برای پیش ثبت نام به عنوان آزادکار در نصر

نه آقا فرقی ندارد میدونید جریان چیه ثبت نامی که ما به عنوان فریلنسر یا آزادکار کردیم اون را یک سایت برای شما کرده همین ! یک عده برای اینکه پولی گیرشون بیاد این ثبت نام می‌کنند وگرنه خودتم می‌تونستی که پانصد را ندی

بله پیامک میاد

اگر مشکل دادگاه یا پرونده تو جایی نداشته باشی یا مثلا سو پیشینه ، جرم های امنیتی نباشه کد ملی استعلام میشه و پیامک برات میاد بقیه روند را خودت طی کن که دیگه باج به این شرکت ها و سایت ها ندی!

1 لایک کرده

برای منم الان این گزینه ها اومد برای استان ما یک تومن حق عضویت میخواد . برای جریانات مالیاتی اینده و احتمال راستی آزمایی شرکت پرژه و… نمیدونم از این روش اقدام کنم یا پول خیلی بیشتر به روش های دیگه بدم

2 لایک کرده

از امروز نمیتونم وارد داشبوردم بشه دیگه!! چیکار کردین؟ :joy::joy:

حق کافی نت رو ازتون گرفتن فقط :joy::joy:

بعد از چند روز این اتفاق افتاد براتون؟

1 لایک کرده

متوجه ام، این بخشش رو متوجه نمیشم که الان این کد عضویت با اون ثبت نامی که باید به ۴۰ درصد برسه چه تفاوتی داره؟ بابت این کد هزینه پرداخت کردم برای اون پروفایل که الان رو ۱۵ درصد گیر کرده خودم انجام دادم، تفاوتشون چیه الان؟

بعد از ۱۳ روز داداش .دو روز قبل sms اومده بود که هویت شما تایید شد ولی تا این لحظه فقط در 15درصد مونده بود الان چک کردم دیدم اضافه شدن

2 لایک کرده

اگر پیامک برات اومده طبق گفته های بقیه دیگه روند راحته مابقی باگ سایته که چند بار امتحان کنی حل میشه

1 لایک کرده

بخدا تسلیم :raising_hands:من کاری نکردم

من فقط تشویقشان کردم به درست کردن سایت😂

درست شده میدونید یکبار گوشی را پاکسازی کنید و وارد سایت بشید و همه مراحل میاد

برای من قبلاً چهار گزینه را تیک سبز زده بود با سی درصد و الان که واریز کردم همه گزینه ها تیم خورد و حق عضویت مشروط هم تیک خورد و نوشت عضویت تکمیل شد

1 لایک کرده

الان فقط موندم به بخش های پرژه شرکت و … چی بنویسم که رد نشه

1 لایک کرده

حق عضویت چقدر پرداخت کردید؟

1 لایک کرده

سلام اقا برای منم امروز این گزینه ها رو اورد فقط موندم به بخش های شرکت پروژه و… چی بنویسم تا رد نکنه . شما به این بخش ها چی نوشتی الکی بود یا واقعی؟ فقط ترس این گرفته که یا قبول نکنه یا اگر هم قبول کنه در اینده دردسر ساز باشه . یا راستی ازمایی کنن یا مالیات و… بخوان . شما چی نوشتی ؟

1 لایک کرده

برای من قبلا عدم تطبیق اطلاعات خورد الکی. امروز تا میخاد وارد پروفایل شه، بیرون میندازه!! میگه شماره ی اعلامی با شماره فروشنده یکی نیست!!
هدی هم احراز کردم

یک میلیون و صد چون برای هر شهر متفاوت است

2 لایک کرده

اره برای هر استان فرق میکنه برای استان ما یک تومن میخواد

2 لایک کرده

اطلاعات شرکت و پروژه رو چی نوشتین حوزه فعالیت رو چی زدین که قبول شد؟

1 لایک کرده

من هیچی نزدم. اصلا اون فرم که توی سایت هست رو پر نکردم(سایت اصلی) . فقط توی اون سامانه جدید اطلاعات هویتی و تکمیلی رو پر کردم.
ضمنا چرا باید به شهر ربطی داشته باشه!!! آزاد کار اسمش روشه!!! میتونه توی هر شهری کار کنه دیگه!!!
عجب داستان میسازن

1 لایک کرده

کسی پاسخ من را نمیده؟ تفاوت این دو مکانی که اسمن هست چیه؟

1 لایک کرده

پاسخ مفصل براتون نوشتم تو پیام بالا

من زدم سایر و کسب کار مجازی

1 لایک کرده

کدام مکان هموطن؟

توضیح بدید تا پاسخ بدم

1 لایک کرده