نه آقا فرقی ندارد میدونید جریان چیه ثبت نامی که ما به عنوان فریلنسر یا آزادکار کردیم اون را یک سایت برای شما کرده همین ! یک عده برای اینکه پولی گیرشون بیاد این ثبت نام میکنند وگرنه خودتم میتونستی که پانصد را ندی
بله پیامک میاد
اگر مشکل دادگاه یا پرونده تو جایی نداشته باشی یا مثلا سو پیشینه ، جرم های امنیتی نباشه کد ملی استعلام میشه و پیامک برات میاد بقیه روند را خودت طی کن که دیگه باج به این شرکت ها و سایت ها ندی!
برای منم الان این گزینه ها اومد برای استان ما یک تومن حق عضویت میخواد . برای جریانات مالیاتی اینده و احتمال راستی آزمایی شرکت پرژه و… نمیدونم از این روش اقدام کنم یا پول خیلی بیشتر به روش های دیگه بدم
متوجه ام، این بخشش رو متوجه نمیشم که الان این کد عضویت با اون ثبت نامی که باید به ۴۰ درصد برسه چه تفاوتی داره؟ بابت این کد هزینه پرداخت کردم برای اون پروفایل که الان رو ۱۵ درصد گیر کرده خودم انجام دادم، تفاوتشون چیه الان؟
سلام اقا برای منم امروز این گزینه ها رو اورد فقط موندم به بخش های شرکت پروژه و… چی بنویسم تا رد نکنه . شما به این بخش ها چی نوشتی الکی بود یا واقعی؟ فقط ترس این گرفته که یا قبول نکنه یا اگر هم قبول کنه در اینده دردسر ساز باشه . یا راستی ازمایی کنن یا مالیات و… بخوان . شما چی نوشتی ؟
برای من قبلا عدم تطبیق اطلاعات خورد الکی. امروز تا میخاد وارد پروفایل شه، بیرون میندازه!! میگه شماره ی اعلامی با شماره فروشنده یکی نیست!!
هدی هم احراز کردم
من هیچی نزدم. اصلا اون فرم که توی سایت هست رو پر نکردم(سایت اصلی) . فقط توی اون سامانه جدید اطلاعات هویتی و تکمیلی رو پر کردم.
ضمنا چرا باید به شهر ربطی داشته باشه!!! آزاد کار اسمش روشه!!! میتونه توی هر شهری کار کنه دیگه!!!
عجب داستان میسازن