اینکه اسم ما رو تو پیامک نزده
یعنی کیلویی فرستادن
چه اونایی که تایید شدن چه نشدن
کیلویی فرستادن
وگرنه بجای ازادکار محترم مینوشت سرورم تاج سرم آقای … منت بر سر نهانید عضویتتان را تکمیل بنمایید
اینکه اسم ما رو تو پیامک نزده
یعنی کیلویی فرستادن
چه اونایی که تایید شدن چه نشدن
کیلویی فرستادن
وگرنه بجای ازادکار محترم مینوشت سرورم تاج سرم آقای … منت بر سر نهانید عضویتتان را تکمیل بنمایید
برای من که پیام آمد سی درصد هم پر کردم ولی هفت روزه سایتشان خرابه باز نمیشه یکبار زنگ زدم به سازمان نصر گفتم مگه پول نمیخواهید پس چرا لااقل سایت درست نمیکنید گفت میدونیم خطا دارد و داریم ارجاع میدهیم ولی درست نشد مجدد سه روزه هرچی زنگ میزنم سیستم اشغالش میکنه رو روابط عمومی هم میزنم اونم اشغال میکنند !!!
دمت گرم که پیگیر هستی. من ایمیل زدم که فرداش برگشت خورد. قطعه ایمیلشون، دیگه زنگ نزدم
الان پیام میدم میگن خیلی پیگیری شما به ریگی به کفشت هست کلا اینترنت داخلتیم قطع میکنند ![]()
یکبار برا من این پیام قرمزه میاد
الان این شمارشگر 5 برام اومده که یعنی چی؟ یعنی 500 روز باید صبر کنیم؟
حالا ارور 500
اگه سایت سازمان کشمش فروشان بود میگفتیم فنی نیستن
ولی سایت سازمانی که اسمش رایانه ای هست! نظام صنفی رایانه ای! و این وضعش باشه باید !@#%$%
حتی این اینترنت پرو هم بدن به ما
باز هم به سرویس V… نیاز داریم برای ترید کردن
این وسط فقط هزینه ها چند برابر شده
من امروز با یکی صحبت میکردم , میگفت که این طوری نیست که همه چی باز بشه , قطعا به فی…….. نیاز داری
من که خودم پشیمون شدم از گرفتنش
سلام دوستان یه سوالی داشتم خدمتون حالا با خوب و بد بودن این ثبت نام کاری ندارم ولی به نظرتون فردا اداره دارایی نمیاد بگه باید مالیات بدین مخصوصا که دلاری کار کردین این همه هزینه کنیم چه تضمینی هست که دوباره قطع نشه
مالیات رو که روی مبلغ تراکنش میگیرن , از یه حدی بره بالاتر , باید جواب پس بدیم که این پول برای چی هستش
خیلی ارتباطی با ثبت نام نداره
دقیقا با تجربه ای که ما تریدر ها داریم , قطعا دوباره قطع میشه.
اینترنت پرو برای چه سایتهایی است فقط اینستا و تلگرامه یا سایتها بین المللی را هم باز میکند؟
فکر کنم شما رو آزاد کار تایید کرده که میتونید اینجا وارد شید. برای من میزنه دسترسی غیر مجاز.
هر روز یه لینک و روش جدید میبینم!!
فک کنم سامانه قدیم بوده اون پس
یه سایت مبلغ ۵۰۰ از من گرفت و در نهایت همینجا اسم رو ثبت کرد و کد عضویت الان دارم، گفته ده الی پانزده روز کاری پیامک میاد برام، هرچند ار اون لینکی که بقیه رفتن انجام دادن همچنان ۱۵ درصد مونده
نه، فکر نکنم قدیمی باشه
شما رو به اسم کارمند یه شرکتی احتمالا ثبت نام کردن. پروفایلتون برای یه شرکتی ثبت شده صرفا.
درود بر همگی
بلاخره بعد از یک هفته سایت پرداخت نظام رایانه ای درست شد و حق عضویت را میشه پرداخت کرد و بعد از پرداخت پیام میاد که تا کمتر یک هفته اینترنت پرو فعال میشه و هزینه را باید به مخابرات پرداخت کرد.
این مدت خیلی تلفن زدم پیام دادم به نظام صنفی تهران اصفهان و تو سایت اعلام کردم بلاخره درست شد.
خب این به چه معنیه؟ یعنی پیامک میاد برام؟ فرآیند برای من راحت تره؟