خب میدونید هنوز از سامانه هدی برای سازمان نصر اطلاعات شما به روز نشده درست میشه تا فردا پس فردا
چون اینا ۱۵۰ هزار نفر ثبت نام کردند و دارند دونه دونه رسیدگی میکنند و پول خوبی هم عضویت میگیرند پس کار همه را راه میاندازند
خب میدونید هنوز از سامانه هدی برای سازمان نصر اطلاعات شما به روز نشده درست میشه تا فردا پس فردا
چون اینا ۱۵۰ هزار نفر ثبت نام کردند و دارند دونه دونه رسیدگی میکنند و پول خوبی هم عضویت میگیرند پس کار همه را راه میاندازند
ببینید پروژه واقعی هست و میدونید برای چی هست؟
قراره تا سه ماه فرصت بدهند به ما ها که اینترنت گرفتیم که مدارک را کامل کنیم و براشون ارسال کنیم تا عضویت ما دائمی بشود
این نوشتن پروژه باعث میشه اینترنت الویت بندی شود یعنی کمترین فیلتر یا اصلا فیلتر نباشد برای همین پروژه بعد به درد میخورد
برای عضویت و برای داشتن نت چون قراره نت ایران ملی بشه و دیگه هیچ کسی نت ندارد جز همین ها که برای شغل نیاز دارند و مدرک رو میکنند.
مالیات را ولش کنید اون رو کارکرد حساب بانکی یا پول تو صرافی یا…هست ربط به این ندارد.من نوشتم سایر وننوشتم کسب کار مجازی
ببینید پروژه واقعی هست و میدونید برای چی هست؟
قراره تا سه ماه فرصت بدهند به ما ها که اینترنت گرفتیم که مدارک را کامل کنیم و براشون ارسال کنیم تا عضویت ما دائمی بشود
این نوشتن پروژه باعث میشه اینترنت الویت بندی شود یعنی کمترین فیلتر یا اصلا فیلتر نباشد برای همین پروژه بعد به درد میخورد
برای عضویت و برای داشتن نت چون قراره نت ایران ملی بشه و دیگه هیچ کسی نت ندارد جز همین ها که برای شغل نیاز دارند و مدرک رو میکنند.
مالیات را ولش کنید اون رو کارکرد حساب بانکی یا پول تو صرافی یا…هست ربط به این ندارد.
من نوشتم سایر
و نوشتم کسب کار مجازی
یعنی میگید در بخش پروژه باید یک چیز واقعی بنویسیم؟
اسم پروژه رو بزنیم ترید!!!؟؟؟ چی میشه نوشت آخه
بله! اگه توی مارکت سود نیست این روزها توی طبقه بندی اینترنت ایران هست!!
نه !! گفتم دقت نکردید
گزینه سایر را انتخاب کنید
گزینه کسب کار مجازی و فناوری اطلاعات را هم انتخاب کن
تو توضیحات چیزی نزن
تاریخ ها را هم نزن
ممنون از راهنماییتون. به هرحال بر خلاف دیگران برای من اصلا نه کد پیگیری ایی اومده و ثبت شده و نه فرم شرکتی رو پر کردم.
باید منتظر بمونیم همه.
متشکرم
پیامک اینترنت پرو واست اومد؟منم اصفهانم شنبه پرداخت زدم هنوز پیامک برام نیومده
پایین نوشتم چی بنویسید
ولی میل خودتان هست خالی بزارید یا نه
ولی اگر چیزی بنویسید فردا که گفتند اینترنت را طبقه بندی میکنیم رو سرعت رو میزان بدون فیلتر یا فیلتر این کسب کار شما بستگی دارد چون اگر اینترنت هم مخابرات بده تا سه ماه باید عضویت مشروط به دائمی تبدیل بشه
اینا چون الان نفرات زیاده گفتند الان نت میدیم بعد مدرک میگیریم
سلامت باشید، خواهش میکنم امیدوارم زود مشکل شما هم حل بشه
من از موقع ثبت نام اولیه ده روز طول کشید تا پیامک تکمیل پروفایل آمد و هشت روز هم درگیر خرابی سایت پرداخت بودم و تازه امروز دو ساعت پیش تونستم بعد از این همه زنگ زدن به نظام صنفی و پیام گذاشتن که سایت را درست کنند و دو روز پیش به من قول داد که تا آخر هفته درست میشه و الان تونستم ثبت نام نهایی کنم
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه و مشکل همه مردم حل بشه و هرکسی هر چی تو دلش هست بهش برسه
علیک سلام
به سلامتی همین دوسه روزه میاد نهایتا یک هفته ای میاد ولی مخابرات چون پول میخواد حقوق بده و آخر برج هم هست شک نکن یکی دوروزه میاد اگر گرفتی بیا برامون بگو
موفق باشی
ممنون داداش ببینم چیکار میکنم این خرفت در مورد مدرک گرفتن به شک و شبهه انداخت که اقدام کنم یا نه
زنده باشی
یک راه جلوی پات میزارم اگر مدرک کسب کار مجازی نداری یا جواز نداری از طریق سایت دولت من برو تو درگاه ملی مجوزها کشور و تو قسمت مجوز های کسب کار خانگی درخواست مجوز کارشناس شبکههای اجتماعی بده چیزی هم نمیخواد فقط مامور پست میاد دم خونه که آدرس شما رو تایید کند و بقیه چیزی نیست همون دو سه روز بهت میدن جواز هم هست نیاز به مالیات هم ندارد
من البته چون مدرک پژوهشگر نویسنده دارم ازون طریق اقدام کردم ولی برای شما این راه عالیه
بینهایت ممنونم حتما اقدام میکنم
ببین یه قسمت برای من ثبت نام کردن که کد عضویت بهم تعلق گرفت از طریق سایت نصر که میرم بالا رو عکس پروفایل میزنم وارد میشم راحت ولی تو بخش ثبت نام ازاد کاران که خودم انجام دادم اون رو جمعه انجام دادم تا الان خبری نبوده، میخواستم بدونم دقیقا اون بخش پروفایل و کد عضویتی که الان دارم به چه منظوره؟
وقت بخیر
ببخشید این مجوزها برای مدارک بانک گرفتن وام و این که مدارک شغلی باشن قابل استناد هست؟ میپذیرن؟
میدونید اون قسمت که شما میگید اول همه ماها هم همانجا ثبت نام کردیم
اونجا تمام اطلاعات نام و محل تحصیل و شغلی هست و یک کد رهگیری هم دادند بعد اینا آمدند برای کسانی که شماره ملی استعلام شد و موارد ام ن بتی و س یا سی نداشتند و بی مشکل بودند مجدد پیامک فرستادند و قبول شدند و وارد همین صفحه دوم شدیم و پر کردیم و پروژه را نوشتیم چون چندین نفر را میشناسم که اصلا قبول نشدند و مشکل داشتند کسانی که وارد صفحه نارنجی رنگ میشن و ثبت نام تکمیل میشه و پروژه را مینویسید یعنی دارید عضو سازمان نصر میشوید و عضو که میشوید نت هم دریافت میکنید.
درود برقرار باشید
صدرصد کاربرد دارد بخاطر اینکه مجوز رسمی و جواز کسب است فقط بدهی مالیاتی یا سو پیشینه یا پرونده ق ض ا بی نباید داشته باشید تا جواز کسب خانگی بگیرید و با این جواز وام هم خود اداره کار میده البته ثبت نام میخواد و تو نوبت باید باشید وام قرض الحسنه میدهد و دوم اینکه دسته چک آدم بدبخت کن هست ولی بله با این دسته چک هم میشه گرفت بخدا ۲۵ ساله دارم ولی تا پول تو حساب نباشه نمیکشم چون امروزه یک چک آدم وا بخورد نه دیگه وام حتی کارت بانکی هم نمیشه گرفت
مجوز که کد یکتا صادر میشه نوشته زیرش گواهی مجوز میزنید رویش بعد مجوز شما فایل پی دی آف میاد عکس شما آدرس همه روشه فایل را میبری خدمات دفتر فنی و برات چاپ میکنه رو گلاسه و پرس میکنه خشکل و شکیل!
تازه یک عده دفتر کافی نت یا سایت تو دیوار میان میگن ما براتون جواز کسب میگیریم مثلا ترشی انداختن یا تولید خیارشور و از طرف پنج تا ده میلیون میگیرند طرف هم مشتاق وام و دسته چک میره میده حالا اون جواز همین جواز کسب خانگی هست !! برید خودتان مفتی بکارید فقط یک صد تومان فکر کنم اداره پست میخواد برای تایید آدرس
این راهنمایی را به همه کردم امیدوارم ازش استفاده کنید