آموزش فارکس مقدماتی

سلام میخواستم آموزش فارکس ببینم اصولی ویدیو‌باشه توضیحات واژه ها یاد بگیرم ترند ها خطر مقاومت حمایت چیز های پایه ولی مهم مهم

کسی میدونه تو این شرایط از‌ کجا میتونم یاد بگیرم

3 لایک کرده

واقعا یه همچین چیزیه😂

آدم نمیدونه طرف واقعا میتونه تحمل کنیه سختیاشو یا ن

3 لایک کرده

با سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست گرامی،

خیلی خوشحالم که تصمیم گرفتید قدم در مسیر یادگیری بازارهای مالی بگذارید. ورود به دنیای فارکس نیازمند دانش پایه و درک درست از ریسک‌های این بازار است.

ما در مجموعه ایران‌بروکر، یک دوره جامع و گام‌به‌گام برای آموزش فارکس تدارک دیده‌ایم که تمامی مباحث مورد نیاز شما، از مفاهیم اولیه تا استراتژی‌های معاملاتی را پوشش می‌دهد. پیشنهاد می‌کنم حتماً از این منبع استفاده کنید و با صبر و حوصله به مطالعه بپردازید:

آموزش کامل و رایگان فارکس در ایران‌بروکر

امیدوارم در این مسیر موفق و پرسود باشید. اگر در هر مرحله از یادگیری سوالی داشتید، بنده و سایر دوستان در انجمن در کنار شما هستیم.

2 لایک کرده

خوش اومدی به دنیای ریزش مو و استرسهای تموم نشدنی :joy:

از همین اول اصولی یاد بگیر و با دموی صدهزار دلاری فاز تریدرهای وال استریت رو نگیر! اول چاه رو بکن، بعد مناره رو بدزد

3 لایک کرده

همین دیگه نگران مو نیستم چون ندارم

میخوام بدونم نقطه شروع کجاست

3 لایک کرده

خیلی وقته دنبالش هستم فقط میخوام بدونم نقطه شروع کجاست

سختی هاشو میدونم

4 لایک کرده

Babypips.com

School of pipsology

این دوره رو برو وقتی نت وصل شد یا تونستی

مقاله طوره. نزدیک ۳۰۰ و خورده مقالس. بعضی هاش ۱ دقیقه طول میکشه خوندنش بعضی ۱۰ دقیقه

کل market 101 رو یاد میگیری و حتی چند تا استراتژی هم بهت یاد میده.

اینکه چ سبکی انتخاب میکنی جدای اینه اون market 201 هه.

کل‌بیسیک انواع اردر ، اطلاع عمومی ، پول چیه ک از کجا رسیدیم ب اینجا.

رایگان هم هست. ولی خب انگلیسیه ولی لولش سادس.

البته این نظر منه.

2 لایک کرده

این مسیر درسته بسیار سخت و فرسایشی هست اما یه بازه زمانی داره که باید طی بشه، میانگین 3 سال اونم نه پاره وقت، تمام وقت اگر براش وقت بزاری و از روز اول دنبال شارژ حساب و یا برداشت نباشی میتونی موفق باشی. پیشنهاد میکنم تا زمانی که در پراپ موفق به 3 4 برداشت متوالی طبق یک اشل و استراکچر خاص نرسیدی هیچ وقت وارد حساب رییل بروکری نشی، اگر این موارد رو میتونی رعایت کنی شروع کن، در غیر اینصورت قیدش رو بزن چون مسیر بسیار سخت و طاقت فرسا هست و اگر قراره 3 سال دیگه کنار بزاری همین الان شروع نکن

3 لایک کرده

باز هرکسی به یه نحوی میتونه یادبگیره

از اساتید هم من واقعا آش دهن پر کنی ندیدم

ولی قطع به یقیین 99% شون واقعا هیچ چیزی واسه ارایه ندارن

اگه انگلیسیت خوبه که از یوتیوب شروع کن واقعا بعضی چنلا خیلی خوب آموزش میدن

3 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

1 لایک کرده

اگر وارد این مسیر شدی و شروع کردی مثلا یه استارتژی رو یاد گرفتن اون استراتژی رو نه در دمو بزن و نه در ریل بلکه ابتدا یک ماه تمام فقط به تشکیل شدن ستاپی که داری در لایو بازار نگاه کن اون قدر نگاه کن که دیگه حالت از دینش به هم بخوره بدون معامله دمو و ریل این کار سنگ بنای یک روانشناسی محکم و یک استراتژی قابل اعتماد رو برات ایجاد میکنه/

انجام این توصیه سخت هست دلایلش راجع به عصب شناسی هست ولی اگر بتونی به این توصیه مایکل عمل کنی از خیلی از مشکلات روانشناسی ترید نجات پیدا میکنی

آهنگری رو نگاه کن

واقعا خوبه اهنگری نتیجه گرفتی یا نه فقط واسه شروع خوبه؟

دقیقا موافقم باهات