آپدیت انس : بلند مدتی روند کل رنج : همچنان موج نزولی داره روی قیمت فشار میاره و همه پیوتهای 1 تا 4 را شکسته تنها سنگر آخر حمایتی پیوت 5 هست ببینیم میتونه این موج نزولی را تغییر فاز صعودی بده یا نه ؟ پس تا رنج در دیلی تمام نکنه سراغ اتمام رنج در ویکلی نمیره ! کم ریسکتر اینه که تا موجهای نزولی ، صعودی نشن وارد بای نشیم و بهتر بود که وقتی رنجه این سل زیبا را هم مطابق موج نزولیش میگرفتیم
داداش احسان عزیز ایشالا آخر هفته خوبی داشته باشی
ممنونم داداش به همچنین ![]()
اپدیت انس : بلند مدتی ، روند رنج : داره میاد به سمت پیوت 5 اینجا سنگر اخر پیوتهای حمایتی دیلی هست ، در این پیوت احتمال تغییر فاز موج نزولی به صعودی را میبینم ، باید صبر کردو دید ، امیدوارم به این پیوت حمایت قدرتمند برسه و تغییر فاز به صعودی ببینیم ، در روند رنج باید هر دو طرف بگیریم هم نزولی و هم صعودی ولی چون فکر میکردم یکراست بره سراغ سقف پیوت هدف این سل نگرفتم دفعه بعدی نمیذاریم در بره ![]()
آپدیت داوجونز : بلند مدتی : روند صعودی : با برخوردش به سقف مقاومتی دیلی به زیبایی اصلاح نزولی داده احتمالا کمی پایین تر بیاد مجدد وارد روند صعودی میشه تا سقفش 51600
اپدیت انس بلند مدتی : روند رنج : بالاخره پیوت اخر حمایتی شماره 5 را هم تاچ کرد ، ببینیم چه واکنش میده ! منتظر تغییر فاز موج نزولی به صعودی میشم و هدف هم سقف مقاومتی هست
داریم به دره معروف نزدیک میشیم این سری نباید بای از دستمون بره بانکها دارن قیمتو میارن پایین که خرید بزنن میشه لطفا هر وقت تغییر فاز داد بگی که تاییدیه یه آدم با تجربه رو با تاییدیه ها خودم مقایسه کنم ![]()
![]()
اره حتما ، احتمالا به عصر بکشه ولی هر زمان تاییده داد خبر میدم ![]()
نظر شخصیه کف خوبیه برای باید با توجه به میزان تی پی میشه با در نظر گرفتن ۲۰بیپ پایینتر از کف قبل باید زد با تأیید در تایم کوچکتر
به نظر شخصی فعلا به مدت ۵ روز در این نواحی رنج میشه البته با توجه به تنکن در روز معاملاتی بعدی قیمت می تونی به سمت تنکن حرکت کنه در تایم روزانه ولی در تایم چهار ساعته می تونی تا اسپن بی فلت حرکت ادامه دار باشه
سلام وقت بخیر.
ببخشید مزاحم شدم. یه سوال ؟!
الان انس نقره از دیروز خیلی پایین اومده . احتمالا فردا صندوق های نقره هم منفی سنگینی میخوره درسته ؟
نظر شما چی هست .
احتمال هر چیزی را بدید ، البته وضعیت نقره ایران با نقره جهانی از عجایبه که فرق داره چون عامل دلار هم در اون تاثیر گذاره ، اگر جایی مطلبی در اینمورد دیدید لطفا به اشتراک بذارید ، مثالش هم طلا بود که در بازار جهانی داشت ریزش میکرد در ایران داشت بالا میرفت !!! در مورد سیمین هم احتمال داره همینطور باشه احتماله
به به نقطه زنی میکنی ها !
اره 5 روز قبول دارم اینجاها رنج میزنه بعدش به مرور شروع به رشد میکنه تا سقف پیوت مقاومتی که بهش نرسید ، حالا یک سوال پیش میاد میزان و شیب ریزش در برگشتش تاثیر گذار نیست ؟ چون خیلی سریع ریزش کرده احتمال داره خیلی سریع هم صعود کنه ؟
سلام من نظر خودمو میگم و اصلا پیشنهاد خرید نیست: امسال در ایران گلدن تایم نقره هست ..کاملا مشخصه میبینیم چه ورود پولهای سنگینی به صندوقهای نقره داریم و پذیره نویسیه نقرسا رو دیدیم دوروز اول فقط در 2 ثانیه ظرفیت تکمیل شد ..
من شخصا شنبه و هرروزی صندوق نقره منفیه خوبی بخوره حتما یه پله میخرم..
بنظرم در این روند صعودی صندوقهای نقره سقف قبلیشونو خواهند دید ..
البته ممکنه من اشتباه کنم ولی چون کلا آدم شهودی هستم به ندای درونم گوش میکنم تاحالا که پشیمون نشدم😂
در ضمن دوستان گوش بزنگ باشید پذیره نویسیه صندوق املاک عمارت دی هم یه مرحله ش مونده اونم اگه بتونیم بخریم سود خوبی میده🤠
آقا مهدی عزیز ممنون که اطلاعاتت را با گروه به اشتراک میذاری ![]()
آپدیت انس طلا بلند مدتی ، روند کلی رنج : بنظر میاد آخرین سنگر دفاعی پیوت حمایتی 5 تونسته جلو ریزش بیشتر بگیره ، هنوز موجهای نزولی فعال هستن ، باید ببینیم کی میتونه تغییر فاز ایجاد کنه یا به ریزش ادامه میده که بنظرم احتمالش کمه ولی باید تا زمانی که موج صعودی نساخته همه احتمالات در نظر گرفت
هر احتمالی است چون کلا بازار احتمالات است
ولی ترید مثل روان شناسی است
از عملکرد و حالات های بیرونی روان پزشک با توجه به آموخته ها سعی می کنه پی به دورن ببره
حالا با توجه و شرایط شکل گیری و اجزا تریدر باید با توجه به تجربیات پی به چارت ببره
و همواره استاپ خط ترمز و بچه ها مراقب باشید تریدر است
4499استاپ منه
احتمال می دم که استاپ بخوره و تا 4496.36بیاد
خدا را شکر از خوب جایی برگشت داده
احتمال میدم یک پایینی بده و طول شدو را تا نصفش کندل یکساعته تست کنه و برگرده بالا ، چقدر قشنگ این موج ریزشی دقیقا تا جایی اومد که حرکت صعودی موج قبلی را شروع کرده بود .
مخلصیم احسان جان🤠
من چون تحلیل تکنیکال بلد نیستم سعی میکنم از بعد فاندامنتال نظرمو بدم امیدوارم کمک کننده باشه💗