اسم پروژه و کارفرما رو چی نوشتین؟
رفیق منم کوچک همتون هستم چون من چون در این کامیونیتی همه مدل ادم دیدم واقعا خسته شدم بدون این که از شرایط ادم از تجربه ادم خبری داشته باشن فقط قضاوت میکنن و عصاب ادم خراب میشه . حالت روحیه منم به دلیل مشکلات کشور خوب نیست . در مورد اینم باید بگم که کشوری که طبیعی ترین حق شهروندی من و شما یعنی حق استفاده راحت از نت رو از دستمون گرفته کشور من نیست
من متاسفم اگه چیزی گفتم ناراحت شدین قصدم این نبوده اصلا منظورم این بود آموزش شاید 10 درصد راه باشه حتی کمتر بقیش روانشناسی و ضرر هایه که از مارکت میخوری تا یاد بگیری چه شکلیه
باز میگم من معذرت میخام ازت رفیق گل
اینا همش درسه درس همه ماست
فکنم اینجوریه ۱.۵۰۰ میدی بعد بازم ۲تومن برای خرید بسته درسته؟
ظارها اون 1500 حق عضویت نصر هست.
حالا چه خدماتی به ازای این 1500 دریافت میکنن معلوم نیست.
مثلا پول فریلنسری رو کارفرما نده نصر میتونه طرفو پول کنه؟ قطعا نه.
ظارها ![]()
ظاهرا منظورم بود
تن به این خفت ندید
اره
الان پیام تاییدش اومده از طرف همراه اول میگه1900 هزینه اشه با 10% مالیات اینا که میشه 2100 انگاری هنوذ پرداخت نکردم
جناب من با اگاهی 100 درصد میگم هیچ استادی دقت کنید هیچ استادی وجود خارجی نداره که برای پول گرفتن اموزش بده مگر در شرایط خاص مثلا به یک شخص خاص مثل فامیل یا دوست صمیمی اموزش بده یا مثلا با یک موسسه مالی همکاری کنه در ازای مبالغ بسیار کلان
اکثر این افراد یک چیزی از اینترنت گرفتتن کپی پیس کرده بشما میفروشه که تو سایتهایی مثل فارکس فکتوری یا فروم ها و کتابهای دیگه رایگانه. یا هم یه چرندی که خودش کامل نتیجه نگرفته رو بشما میفروشه و بهیچ جایی باون نمیرسید.
4تا بدبخت بیچاره که از فارکس بغیر ضرر در ترید نتیجه نگرفتن شدن استاد پکیج فروش …
دقیقا، استادی در کار نیست، بهترین استاد خوده مارکته. بهترین درس ها رو خوده مارکت بهمون میده اگه شاگرد خوبی باشی.باید فری استایلت بشه، باید روحیاتتو، روانشناسی معامله گری رو در این مارکت پیدا کنی، ارتقا بدی و پایبند به اصولت بمونی. اون قسمت تحلیل تکنیکال و فاندا و حتی مدیریت سرمایه که یه اصل محسوب میشه، به اعتقاد من بعد از این موارده.اصل و اساس این مارکت ساخته شده که خودش پایدار بمونه و درآمد زایی داشته باشه، نه اینکه به تریدر سود بده. برنده اصلی خوده مارکته.با آرزوی روزهای بهتر برای ایران و عزتمندی تمام مردم سرزمینم ایران
مارتین عزیز من نگرفتن هنوز و تصمیمی هم ندارم . ترید های لانگ ترم چارت هفتگی سالانه بسیاری عالی در کار هستند و اکیدا توصیه میکنم با بیشتر از 30 درصد سرمایه اسکاپ و ترید روزانه نکنید همانطور که بدون استاپ ترید نمیکنید .
من شخصا بعد از خواندن نظرات اقدام نکردم اما اگر برای همه ارسال میشد قطفا الان در ترید بودم
به دوستان تریدر خودم توصیه میکنم همانطور که بدون استاپ ترید نمیکنید از اختصاص بیش از 30 درصد سرمایه به اسکالپ و ترید روزانه اکیدا خودداری کنید . تجربه ی ده ساله کار بمن ثابت کرده ترید های یتیم که برای مدت طولانی چک نمیشن و بر اساس کندل ماهانه و روزانه و هفتگی گرفته شدن خیلی بیشتر سود دادن و بلطف همین ترید ها از ثبت نام خودداری کردم وگرنه مجبور به ثبت نام بودم چون جز اون 10 درصد تریدر فقط تریدر هستم برای تمام ده سال اخیر .
دوستان میشه یه راهنمایی کنید در مورد ثبت نام سایت نصر که چگونه به عنوان تریدر ثبت نام کنیم!
واقعا براتون متاسفم که وقت میزارید برای این موضوع پیام میزارید و پیام میخونید !!!
همینطوری به مشروعیت نت پرو کمک کنید عالیه:+1:![]()
اینترنت باید برای همه باشه نه انحصاری نمیدونم الان واسه شماها اصلن دادن بخاطر شغل یا هرچی کی میخواد اون چیزی که ارائه میدن رو بخره یا بازدید بگیره عملن کاربری نباشه به چه دردی میخوره ![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشید شما امریکایی هستید؟؟؟
درست میگه حالا شاید یه سال دو سال زمان ببره ولی همینه نمیشه جلو این چیزا رو گرفت هم این مدم میاد ایران همه سرعت تکنولوژی به حدی که اینا نمیتونن جلوشرو بگیرن امروز نت رو بستن دوسال دیگه برای اینکه سمت استار نری هر کاری میکنن
یادمون نره که اینترنت بین الملل حقمون بود ازادی حقمون بود
برای چی پول میدیم؟ من بازم نمیفهمم
اصن پول بدیم قبول ولی طبقاتی کردنشو اصلا نمیفهمم
باید قلعه حیوانات رو بازنویسی کنیم ![]()
قبول کنید این رو کم کم جا میدازن که اینترنت بین الملل میخوایی باشه ۲ تومن بده