آغاز ارائه «اینترنت پرو» به کسب‌وکارهای دیجیتال

من سیستمم پاورش سوخت و بردم عوض کردم و ویندوز و آنتی ویروس جدید هم ریخت ولی بخاطر این شرایط فعال نمیشه بعد یکساعت کارکردن باهاش سیستم خاموش میکنه و ریستارت میکنه امروز دفعه سوم بود رنگ زدم به کامپیوتریه گفتم مگه اینترنت پرو نداری بیارم سیستمم را فعال کن من لنگم گفت دارم ولی روزی 1 گیگ میتونم استفاده کنم نه بیشتر و پشیمونم خریدم و همه تو این کشتی هستیم و چرت و پرت بعد که قطع کردم گفتم حقته وارد بازی کثیف شدی و حالا ناراحتی فکر کن پول بدی و محدود هم باشی و راهی هم نداشته باشی و التماس وار بخوای زندگی کنی دو روز دیگه بدتر هم میشه فکر کن جدا بخوای برای هر کاری که یه روزی استفاده میکردی پول بدی برای اینستا مثلا 500 اشتراک ماهانه گیم 1میلیون اشتراک ماهانه ترید 30 درصد درآمد ماهانه و همش غیر هزینه خود اینترنت پرو و برق و استهلاک و مالیات و بروکر و… وارد رینگ بشی تا تهش میری

1 لایک کرده

یعنی الان اکسیژن هوا رو هم اشتراک ببندن روش بگن روزی ۵ لیتر سهم هر نفره ما تعجب نمی‌کنیم دیگه …

2 لایک کرده

آخراشه سهمیه چی آخراشه خودتونو به اون راه نزنین و ناامید هم نشین آخرشه اون کسی که اینو آورد سر کار حالا میخواد بزنتش کنار

اقا یه سوال فنی

بسته رو بگیریم بعد میشه بین بسته پرو و معمولی سوییچ کنیم یا نه؟ جاهایی که از ملی میشه استفاده کرد دیگه از اون کم نشه..؟

عجب سوالی بنازم به این سوال کارکنای اینترنت پرو الان مغزشون جرقه میزنه

خیر فقط از اینترنت پرو میتونی استفاده کنی

1 لایک کرده

یه کد هست اگر بزنی میره رو حالت عادی و وقتی دوباره بزنی بر میگرده رو پرو

1 لایک کرده

والا همین gapgpt که هوش مصنوعی رایگان دانلود کرده و روی سروری که احتمالاً دولت پولش رو میده ران می‌کنه و آخرشم از ما ۲۰۰ هزار ماهیانه میخواد بگیره.

• البته Deepseek وصل شده ها، دیگه نیازی به gapgpt نیست.

اوکیه اقا مرسی لطف کردی

جدا وصل شده؟ از کی من استفاده میکنم از deep seek چون بقیش کار نمی‌داد مدام میبره تو اپ استور برای بروز رسانی باید قبل 30 ثانیه سوال بپرسی الان آپ استور یا فیل تری شیکن کار میکنه برای بروز رسانی؟ من همین الان تست کردم ChatGPT کار نداد

هر لحظه زندگی در این مملکت از لحظه قبل بسیار بسیااار زیباتره

با فارسروید آپدیت کنید حل میشه. بعدش، نسخه apk اندروید فقط کار می‌کنه، و برای ایمیل هم اگه مجبور شدید، وبسایت mail.google.com باز شده و ممکنه تا ۲ دقیقه لودینگش طول بکشه و چند بار شکست بخورند (دست مریزاد برنامه‌نویس بسیجیمون که سیستم وایت لیست رو نوشته واقعا. پاشیم دست بزنیم براش)

نشد امتحان کردم ما روی خوش زندگی نمی‌بینیم تا از این مملکت بریم

کجاش گیر کردی؟ ببین نسخه دیپ سیک اندروید از فارسروید، و نسخه جی‌میل در وب اندروید (با برنامه اندروید باز نمیشه، و در پیسی هم کلا باز نمیشه) ، و لودینگ جی‌میل ممکنه ۲ دقیقه طول بکشه و حتی چند بار fail شه. اما deepseek نباید طول بکشه لودینگش

دیپ سک که میتونم 30 ثانیه استفاده کنم هر دفعه و بعد میره تو گوگل پلی و چت جی بی تی هم از فارسروید دانلود کردم نشد و و کلا گوگل پلی باز نمیشه

نه chatgpt کلا قطعه منم منظورم همون deepseek بود که از فارسروید دانلود کنید

اینو چیکار کنم که میگه حتما از پلی استور باید بروز رسانی کنی؟ من 30 ثانیه تو هر دفعه میتونم سوال بپرسم یا فقط بخونم بعد خودکار میره تو پلی استور فقط چیزی که خوبه اینه که این بازی آخراشه و داره نفس های آخرو میکشه

پس اینا کار میکرد یه سری میگفتن کار میکنه من هر چی تست میکردم کار نمیکرد

2 لایک کرده

نسخه فارسروید رو من نصب کردم اینطوری نیست. یعنی بهم میگه آپدیت کن، ولی میتونم کنسلش کنم، زوری نیست. ورژن 2.0.1

Aye aye, work it does.

1 لایک کرده