من خودم یک هفته قبل تو نصر پیش ثبت نام کردم هنوز هیچ sms برای ادامه کار نفرستادن فقط برام سوال شد که مدرکی چیزی میخوان که اثبات بشه که واقعا اون کاره هستی؟
من هرچی نت پرو تست کردم صاحبانشون نه جایی ثبت نام کردن و نه مدارک شغلی دادن
یکیشون اصلا بیکاره
واقعا انگار برای جا…. ها رفته فقط
![]()
![]()
![]()
خوش به حالشون من هر دو خطم دامی هست و تا به امروز هیچ sms نیومده ببینیم از نصر sms میاد . یا اونم نه . امروز دقیقا یک هفته شد
الان یه کچل میاد اینو ریپورت میکنه
منظورم جاکبریتی بود ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نماد کچل در ترید فقط یه نفره ![]()
موهاشو تو آسیاب از دست نداده ![]()
با اس پی تو الش منم کچل کرد ![]()
دیروز فقط ضرر دادم ![]()
نمیخوام بدونم اس پی تو ال چیه:joy:![]()
![]()
بهترین کارو میکنی
الان من خیلی چیزها میدونم اما در عمل فقط ضرر زدن
کچل فقط خودش سوده هست من یک نفر ندیدم از اون اموزش ببینه و سودده باشه
کچل اسپایک تریدره و خودش اغلب روی شاخص داو که حرکات شارپی میزنه ترید میکنه.در کنارش بیشتر از آی بی گری پول در میاره
من و اونایی که ضرر میکنیم میخوایم با استراتژی اسپایک بیایم روی طلا سود کنیم گه به مشکل میخوریم
من خودم داوجنز ترید میکنم خیلی هم راحت مهم فقط اموزش درست هست
اگه هنوز درگیر آموزشی آموزش درستی هیچ وقت وجود ندارد عزیز دلم میتونم درونتو حس کنم که چطور آدمی و چطور تریدر هستی البته تریدر نیستی فقط اسمشو یدک میکشی
بله .. تهرانم ….
طرح مزخرفی است واقعا
عزیز دلم ببخشید که از خداتون انتقاد کردم که این حد بهتون بر خورد اولین اموزش من هم اموزش خدای یکتا ی شما استاد بزرگ پورصمدی بود که هیچ نتیجه ای نگرفتم بعدش خدا رو شکر راه درست رو پیدا کردم و الان اگر شرایط کشور عریزتون اجازه بده من راحت میتونم کارمو بکنم و هیچ نیازی نمیدونم تا به شما یا کس دیگه ای ثابت کنم که تریدر هستم یا نه خیلی خودتونو بزرگ نکنید یدونه اوپنه میزنیم تموم میشه میره
رفیق من کوچیک همه شما من از شما معذرت میخام
ولی بدون من هیچ بهم برنخورد در ضمن من پورصمدی خدام نیست کاری هم ندارم به کسی هنوز تو ایگو گیر کردی البته نه فقط تو در ضمن کشور من هست کشور تو نیست عجب بابا عجب
میدونی مشکل ایران چیه اینه که توش غرق شدن یه عهده مشکل ایران اینه البته بزودی میبینید همه چیز رو آگاهی میاد
اسم کارفرما و پروژه رو چی نوشتین؟