آغاز ارائه «اینترنت پرو» به کسب‌وکارهای دیجیتال

کلا هر کی فکر میکنه پیامک برای اومده ندیده یا پاک شده اینا

بره تو لینکش لاگین کنه ببینه

البته باید از قبل تو سایتش ثبت نام کرده باشید .

فقط اینکه دوستان

برادرانه میگم

اگر خیلی مجبور هستید برید ثبت نام اینا کنید ، صادقانه بگم گرفتنش کمک میکنه عادی کردن این وضعیت که دارن به زور حق داشتن اینترنت آزاد رو ازمون بگیرن

دادن این پول ها مستقیم داره میره همونجایی که داره این وضعیت رو گسترش میده

فقط اگر مجبور هستید اقدام کنید مگرنه نکنید که بهتره.

2 لایک کرده

برو تو همین لینک لاگین کن با پی سی عین اون صحفحه که عکسش گذاشتم میاد همه رو پر میکنی اخرش هم باید 1500 پرداخت کنی

بعد هم باید بری سایت ثبت احوال لینکشو میزاره احراز هویت کنی

احراز ت هم باید ارتقا بدی تو ثبت احوال

بعدش باید صبر کنی که پیامک اینترنت پرو برات بیاد طی 7 روز کاری

اگه نخوایم بنویسیم تریدریم به نظرتون چی بنویسیم؟

به نظرم ترید رو ننویسیم بهتره

1 لایک کرده

الان با pc هم وارد سایت شدم همونی که با گوشی نشون میداد رو داد . من درست یک هفته پیش رفتم پیش ثبت نام کردم اطلاعات هویتی و اطلاعات تکمیلی هر چی خواست پر کردم و جز این دو صفحه فعلا نه با گوشی نه با pc چیزی نمیاد فکر کنم باید برای ادامه منتظر sms باشم

1 لایک کرده

من که زدم پراپ تریدرم هر چی شد باد ا باد ندادن هم ندادن

ولی هر چی که دستت بازه دیگه هیچ کس از اونور جریان خبر نداره که اینا چک میکنن یا نمیکنن

( من شخصا فکر میکنم که این مسخر بازی ها برای امنیت جامعه نیست برای گرفتن پول هست )

اگر هم فکر میکنی چک نمیکنن بزن تریدر اگر برعکس بزن چیزی که دستت توش بازه

گرافیک اگر بلدی اینا

برنامه نویس

ادمینی

هر چی که فکر میکنی اگر نهایت خواستن باهات چک کنن تو بتونی حرفی برای گفتن داشته باشی

جالبه گزینه گیمر هار وهم نبود تو لیستشون

اره درسته

هنوذ تایید نشده اگر تایید بشه برات پیام میاد

بعد لاگین کنی صفحه اش فرق میکنه میگه بقیهشو هم کامل کنی

چقدر طول کشید تا sms بیاد ؟ من دقیقا یک هفته قبل پیش ثبت نام کردم امروز هم یک بخش کد پستی که ناقص بود پر کردم

خیلی ممنونم از راهنماییتون

1500 تومنه برای شما 1200 تومنه ؟

چقدر هزینه دادی ؟

و این که شماره که برای پرو ثبت کردید هر اپراتوری میتونه باشه؟ من شنیدم ایرانسل بهتر عمل میکنه تو نصر هم با همون دامی ایرانسل پیش ثبت نام کردم ولی شما گفتید که در مراحل اینده سیمکارت رو انتخاب میکنید . سیمکارتی که انتخاب کردید دامی بود؟ و هر اپراتوری که بخوایم میتونیم انتخاب کنیم؟ من مثلا ایرانسل دامی میخوام . میتونم اونو بزنم؟

هنوز هزینه ندادم

نام پروژه و کارفرما رو چی بنویسیم؟

میخوام همون ترید رو بنویسم

من سه روزه برام پیامک میاد و فقط میگه باید در سامانه هدا یا دولت من ثبت نام و خطی که بنام هست رو برای پرو انتخاب کرد.چیزی از نصر نیست

شهروند تهران رو زه . ۱۵۰۰

شما هم تهران هستین؟

چند روز بعد از پیش ثبت نام برات sms اومد؟

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران: اینترنت بین‌الملل نباید با همان قیمت اینترنت ملی عرضه شود!
هرچیزی که میخواین بگین دوستان تو دلتون بگین

بعد تایید پرداخت نصر

باید بری تو ثبت احوال احراز هویت کنی لینکشو میزاره همونجا سامانه هدا هست اسمش

بعد .احرازت رو باید ارتقا بدی ۲۰ تومن ام میگیره

بعد از قسمت مدیریت سیمکارت. اون خطی که میخوتی خط اصلیت باشه رو انتخاب کن ثبت بشه

مدرک خاصی برای اثبات این که واقعا اون کاره هستی نگرفتن ؟

من جایی ثبت نام نکردم.همینجوری پیامک اومده.قبلا تست کردم سرعتش همینه.فقط واتساپ رو باز میکنه بقیه محدودیت ها هم برقراره