سلام و وقت بخیر من داوجنز ترید میکنم و معاملاتم گاهی حتی کم تر از ۲۰ ثانیه طول میکشه . من یدونه حساب قدیمی دارم از روزا که قبلا خریدم با بیمه الان هم میخوام یدونه از sgb حساب بگیرم ولی از قانون 30 ثانیه میترسم به نظرتون چیکار کنم خیلی بلاتکلیف موندم شاید راهنمایی کردید که تصمیم بگیرم بخرم با نه
ولی زیر سی ثانیه نباید باشد قانون سی ثانیه داره، بقیه بالای یک دقیقه است
به نظرت بخرم ازش یا نه؟
قانون ترید زیر ۳۰ ثانیه داره sgb و تیک فست اسکلپ میخوره چالشت مردود میشه
باز از پشتیبانیش بپرس ولی پراپکو سخت گیریش کمتره
پراپکو هم معتبر نیست ناموسا
زیر 30 ثانیه رو بتونی اوکی کنی و نزنی حتما از sgb بخر
بهترین انتخابه تو ایرانیا
۲۹ ثانیه هم باشه باز گیر میدن
ولی ۳۱ ثانیه بشه مشکلی نداره
باید کنترل کنی معاملاتت رو sgb از قوانین خودش نمیگذره حتی یک خطا
سلام
بهترین پراپ ایران از همه لحاظ
قانون تیک اسکلپ رو ۲۰ درصد سود اوکیه ، مثلا اگه عدد چالشتون برای پاس شدن ۱۰۰ دلار باشه و ۲۰ دلار زیر ۳۰ ثانیه باشه اوکیه … اما بیشتر نه
از تجربه ی خودم بگم
اگه معامله ای که ۲۰ درصد سود گرفته باشی و زیر سی ثانیه بسته بشه رو مردود میکنه و حساب ریست میشه تحت هییییچ شرایطی هم قبول نمیکنن
حسابتونم بلافاصله ریست نمیشه
باید به اون تارگت مرحله ی مورد نظر برسی بعدش بررسی میشه و ریست میشه
تنها چاره اش اینکهک بذاری این سی ثانیه بگذره وبعد یا تارگت بذاری یا دستی ببندی
پس نمیخرم خیلی بهتره . پراپی که در مورد زیر 30 ثانیه مشکل نداشته باشه نداریم؟
فانددنکست که ترید یک ساعت اول اپن بورس روی داوجونزو قبول نداره فنفیکسم معامله ی زیر یک دقیقه رو قبول نداره
سرمایه گذار برتر توشون خوبه اس
مابقی پراپ ها هم من اطلاعی از خوب و بد بودنشون ندارم
من فقط زورا حساب قدیم دارم که تا ۱۰ هزار دلار پرداخت سود. با معاملات زیر یک دقیقه مشکل نداشت قبلا حتی الان حساب جدید رو که نمیخرم دلیلش همین قانون زیر یک دقیقه هست که در حساب جدید داره
یعنی امکان بهینه سازی تریدت نیست ک بتونی 30 ثانیه نگهش داری؟
یعنی همه ترید هات زیر 30 ثانیه است؟
من به زودی انشالا بروکر هم شارژ میکنم به نظرت بروکر هم به این مورد اذیت میکنه ؟ میخوام برای ۵۰۰ دلار بونوس تو بروکر زورا بزنم
با این اطلاعاتی ک شما دادید تنها بروکر به درد شما میخوره اونم بدون اسپرد
منم داوجونزم اپن بورس
این مشکل رو دارم اما خب معمولا صبر میکنم سی ثانیه بگذره بعد تارگت میذارم یا اینکه ریسک فریش میکنم
شما هم چک کنید اگه بیش از سی ثانیه برای معاملاتتون و برایندتون خللی ایجاد نمیکنه با سرمایه گذاربرتر یه حساب کوچیک بگیرید وکار کنید برای شروع
باید در مورد بهینه سازی برای ۳۰ ثانیه فروارد تست بگیرم حتی میگن برای یک دقیقا هم میشه اکی کرد ولی به نظر من یک دقیقه برای من غیر ممکنه حداقل فعلا