آیا گرفتن حساب sgb برای اسکالپ داوجونز منطقی است؟

سلام و وقت بخیر من داوجنز ترید میکنم و معاملاتم گاهی حتی کم تر از ۲۰ ثانیه طول میکشه . من یدونه حساب قدیمی دارم از روزا که قبلا خریدم با بیمه الان هم میخوام یدونه از sgb حساب بگیرم ولی از قانون 30 ثانیه میترسم به نظرتون چیکار کنم خیلی بلاتکلیف موندم شاید راهنمایی کردید که تصمیم بگیرم بخرم با نه

2 لایک کرده

ولی زیر سی ثانیه نباید باشد قانون سی ثانیه داره، بقیه بالای یک دقیقه است

به نظرت بخرم ازش یا نه؟

قانون ترید زیر ۳۰ ثانیه داره sgb و تیک فست اسکلپ میخوره چالشت مردود میشه

باز از پشتیبانیش بپرس ولی پراپکو سخت گیریش کمتره

پراپکو هم معتبر نیست ناموسا

1 لایک کرده

زیر 30 ثانیه رو بتونی اوکی کنی و نزنی حتما از sgb بخر
بهترین انتخابه تو ایرانیا

2 لایک کرده

۲۹ ثانیه هم باشه باز گیر میدن

ولی ۳۱ ثانیه بشه مشکلی نداره

باید کنترل کنی معاملاتت رو sgb از قوانین خودش نمی‌گذره حتی یک خطا

2 لایک کرده

سلام

بهترین پراپ ایران از همه لحاظ

قانون تیک اسکلپ رو ۲۰ درصد سود اوکیه ، مثلا اگه عدد چالشتون برای پاس شدن ۱۰۰ دلار باشه و ۲۰ دلار زیر ۳۰ ثانیه باشه اوکیه … اما بیشتر نه

1 لایک کرده

از تجربه ی خودم بگم

اگه معامله ای که ۲۰ درصد سود گرفته باشی و زیر سی ثانیه بسته بشه رو مردود میکنه و حساب ریست میشه تحت هییییچ شرایطی هم قبول نمیکنن

حسابتونم بلافاصله ریست نمیشه

باید به اون تارگت مرحله ی مورد نظر برسی بعدش بررسی میشه و ریست میشه

تنها چاره اش اینکه‌ک بذاری این سی ثانیه بگذره وبعد یا تارگت بذاری یا دستی ببندی

پس نمیخرم خیلی بهتره . پراپی که در مورد زیر 30 ثانیه مشکل نداشته باشه نداریم؟

فانددنکست که ترید یک ساعت اول اپن بورس روی داوجونزو قبول نداره فنفیکسم معامله ی زیر یک دقیقه رو قبول نداره

سرمایه گذار برتر توشون خوبه اس

مابقی پراپ ها هم من اطلاعی از خوب و بد بودنشون ندارم

من فقط زورا حساب قدیم دارم که تا ۱۰ هزار دلار پرداخت سود. با معاملات زیر یک دقیقه مشکل نداشت قبلا حتی الان حساب جدید رو که نمیخرم دلیلش همین قانون زیر یک دقیقه هست که در حساب جدید داره

یعنی امکان بهینه سازی تریدت نیست ک بتونی 30 ثانیه نگهش داری؟
یعنی همه ترید هات زیر 30 ثانیه است؟

من به زودی انشالا بروکر هم شارژ میکنم به نظرت بروکر هم به این مورد اذیت میکنه ؟ میخوام برای ۵۰۰ دلار بونوس تو بروکر زورا بزنم

با این اطلاعاتی ک شما دادید تنها بروکر به درد شما میخوره اونم بدون اسپرد

فقط از بروکر wm market خبر دارم

که هیچ محدودیتی نداره

خیلیا رو دیدم که باهاش کار میکنن

منم داوجونزم اپن بورس

این مشکل رو دارم اما خب معمولا صبر میکنم سی ثانیه بگذره بعد تارگت میذارم یا اینکه ریسک فریش میکنم

شما هم چک کنید اگه بیش از سی ثانیه برای معاملاتتون و برایندتون خللی ایجاد نمیکنه با سرمایه گذاربرتر یه حساب کوچیک بگیرید و‌کار کنید برای شروع

باید در مورد بهینه سازی برای ۳۰ ثانیه فروارد تست بگیرم حتی میگن برای یک دقیقا هم میشه اکی کرد ولی به نظر من یک دقیقه برای من غیر ممکنه حداقل فعلا

1 لایک کرده

منم تا جایی که میدونم wm و بروکر زورا مشکل ندارن