نمیخوام بگم مسابقه فیک هستش ولی واقعا نفر اول توی دو روز اکانت و ۵ برابر کرده اونم در حالی که درودان روزانه ۲ درصد هستش و از نظر اسپرد هم واقعا اسپرد تمام نماد ها خیلی بالا هستش که تازه اگه بخوای اسکلپ کار کنی و تعداد معاملات زیاد باز کنی امکان پذیر نیستش.من خودم توی ۱ دقیقه اسکلپ کار میکنم و چون اسپرد هاش بالا بود نتونستم مسابقه بدم و واقعا نمیدونم چه جوری تونسته حساب و اینقدر رشد بده.امیدوارم راست میگفته باشن و فقط برای تبلیغ این مسابقه رو برگزار نمیکرده باشن
اما بنده میگم تریدرای حرفه ای هم هستن که اون دراودان 2درصد مانعی براشون نیس…چون واسه این دراودان تقریبا فقط برای معاملات اول هر روز محدودیت دارند
و نمیشه خیلی به اون گیر داد
از روی منطق مشکلی رو مطرح کردم
دلیل ایجاد این پلتفرم اختصاصی چیه؟
اگه بگیم این همه تریدرای خوب داره با این تارگتایی که الان میبینیم و قبلا میدیدم ، پس هزینه سرورهای متاتریدر رو چطور نتونن از پسش بربیان و مگه در اصل چقد هزینه داره که شفافیت رو قربانی کردن.. همینجوری هم همه به پراپها حمله میکنن…
این پلتفرم اختصاصی حذف شفافیت و اعتبار رو بدنبال داره
با نت ملی چندتا بروکر بودن با پروکسی خودشون وصل بودن ( کپیتال اکستند-ای پلنت-اُپو-ویتاورس-ifc و …) پس نت ملی دلیل خیلی قابل قبولی نیست.
سلام و درود،
سیاست های هر شرکتی بر اساس صلاح دید ها و چشم انداز های خودشون انجام میشه. من خودم واقعا اوایل با پلتفرم مشکل داشتم ولی الان که بهتر شده، مشکلی نیست به جز یک سری مسائل که گفتند درست شده و انشاالله به زودی عملی هم میشه.
سر همین قضیه شما خودت رو باید بزاری جای مدیر و هیئت مدیره اون شرکت و ببینی چه مسائلی مطرح شده که این شرکت رفتند سراغ پلتفرم اختصاصی.
این پلتفرم تا جایی که من حدس میزنم، کم هزینه نشده
حالا به نظر خودت یک شرکت و اون تیمی که داره، به نظرتون به این چیزایی که فرمودی فکر نکردن؟ یعنی فکر نمیکردن که اگر برن سمت پلتفرم اختصاصی، ممکنه خیلی کاربرها مثل شما دوست عزیز ناراحت بشن یا حتی فاصله بگیرن؟
قطعا فکرشو کردن.
بنابراین واقعا اینکه خودمون رو درگیر این کنیم که چرا این شرکت اینطوری تصمیم میگیره و چرا اینکارو کرده اشتباه و وقت هدر دادنه جدا.
بهترین کار این هستش که در مسیر جریانی که پیش گرفتن، جلو بریم و اگر احساس میکنیم جاهای دیگه میتونیم بیشتر پیشرفت کنیم، بریم سمت همون طرف.
بنده جسارتا هیچ کدوم از حرف هاتون و گله مندی هاتو رد نکردم به هر حال صرفا از دید دیگه ای به قضیه نگاه کردم و به نظرم هدفی پشتش هست که بالاخره نیاز به زمان داره. هنوز پلتفرم یک سالش هم نشده فکر کنم.
یک مسئله دیگه ای هم مطرح شد (البته نه از طرف شما) و تصور بر این هستش که فکر میکنند اگر متاتریدر باشه هیچ مشکلی نیست.
حقیقتا بنده در مسابقه ای از پراپی که اسمشو نمیبرم، شرکت کردم. (هدف تخریب ندارم، برای همین اسمی نمیبرم)
مشکل عدم اتصال و قطعی داشت.
مشکل کندی سرور داشت.
از همه مسخره تر، وقتی شما چندتا پوزیشن با فاصله های 5 دلاری وقتی میزاشتی، یهو همه اشون باهم در یک نقطه اصلا باز میشد.
کلا شرایط طوری شد که وقتی من 3 روز وقت گذاشتم، واقعا دیگه دیدم نمیشه و اصلا فیل کردم حسابمو.
اما تهش حتی متوجه نشدم که اقا این مسابقه چی شد و به کجا رسید اصلا؟
ببین خیلی مشکلات دیگه در پشت صحنه این پلتفرم هم وجود داره که اگر یک وقتایی شما خودتون سبک و سنگین کنید، متوجه میشید که اصلا شاید پلتفرم مشکل اصلی نباشه.
شاید مشکل از جایی دیگه اس.
به هر حال این توضیحاتی بود که بنده احساس کردم شاید بدرد شما دوست عزیز بخوره.
اگر واقعا سختت هستش پلتفرم استفاده کنی، توصیه میکنم صرفا ازش برای اردر گذاشتن استفاده کنی و بیخیال چارتش بشی. البته اگر یکبار clear cache هم کنی شاید مشکلاتی که فرمودی حل بشه.
خواهش میکنم دوست عزیز.
گلایه و نظرت کاملا درست و به جاس
به نظرم در مورد اینکه چرا توی چارت تحلیل هات بهم میریزه حتما به پشتیبانی گزارشش رو با اسکرین بفرست. بار ها مشکلات مختلفی پیش اومده ولی پشتیبانی حقیقتا در اسرع وقت همه اشون رو حل کرده.
در مورد این مسئله هم بنده تا جایی که میدونم، خودشون اکسپرت مدیریت سرمایه رو داخل چارت انگار اوردن و دیگه نیاز نیست به سامانه پگاه برید.
ولی در کل، در تاپیک دیگه ای هم این مشکل مطرح شده بود اما اینبار در متاتریدر. پراپ های مختلف دیگه هم انگار این مشکل رو دارند و واقعا از نظر فنی ، مشکلش رو نمیدونم چیه که اجازه نمیدن هر اکسپرت مدیریت سرمایه ای قابل استفاده باشه.
واقعا عجیبه و درست میگی
در مورد این مسئله هم بعید بدونم با توجه به خرجی که بابت پلتفرم کردن، بخوان دوباره برگردن به متاتریدر
مگه اینکه اتفاق خاصی بیوفته تا دو پلتفرمی بشن
در کل امیدوارم به مرور همه چیز بهتر بشه
منم از شما بابت نظرات با ارزشت، متشکرم
یه افزونه بصورت یه ماشین حساب برای مدیریت سرمایه اضافه کردند اما منظورم یه افزونه گرافیکی هست
یعنی خطوط افقی پندینگ و sl ,tp روی چارت قبل از ثبت پزیشن قابل رویت و قابل ویرایش باشن…
درحال حاضر و الان حتی خطوط پندینگ بعد ثبت لیمیت هم روی چارت قابل رویت نیست
این مورد برای بنده که که خطوط داینامیک کارمیکنم خیلی مهمه اما شاید برای دوستانی که براحتی با سطوح استاتیک وارد معامله میشن مهم نباشه
مشکل به هم ریختن چارت هم به برنامه تحت وبشون مربوط میشه که دیتای نماد روی چارت بصورت محدود ذخیره میشه و راه حلی نداره انگار چون قبلا گزارش دادم ( فروردین ماه و اوایل رونمایی پلتفرم گزارش داده بودم) و چیزی تغییر نکرد
باید مدام مشکلات رو بگیم تا ببینیم چه کار دیگه ای از دستمون برمیاد
اهاااا متوجه شدم منظورتون رو
اونارو واقعا پرس و جو که کرده بودم، میگفتن اخراشه و انشاالله قراره درست بشه. نمیدونم علتش چیه اینقدر کشش دادن و مشکل از بایتیکله یا خودشون. در کل ولی بارها بهشون گفته بودم و اوناهم گفتن قراره که درست بشه. کاملا درست میگی
ببینیم چی میشه انشاالله. امیدوارم سریعتر این چیزایی که شماهم اشاره کردید رو توجه کنند و بهترش کنند.
خودمم تو تاپیک اطلاع رسانی که دارم، به محض اینکه درست بشه حتما اعلام میکنم