بررسی عملکرد پراپ مونتا فاندد | Moneta Funded

:money_with_wings:شرایط و نحوه برداشت سود

1 لایک کرده

Kyc /نحوه احراز هویت در مونتا فاندد:identification_card:

برای یوزر های ایران استفاده از تحریم شکن مشکل نداره و از طریق وب‌سایت هم میشه kyc انجام داد.

2 لایک کرده

مشکل اصلی اینه که سایتشون فی لتره، با قند شکن م که میخام برم بخرم، پلتفرم متا نمیده، میگه چون سرور مال امریکاس، یه پلتفرم دیگه واسه ترید میخواد بده،،، در کل با وجود کد تخفیف خوب، نمیشه ازشون خرید زد

من به زودی یه حساب ازشون خریداری می کنم واسه یه ستاپ جدید نیاز دارم و تمام تجربیاتم رو یا در همین تاپیک یا یه تاپیک لینک میکنم به همین تاپیک مونتا فاندد، و تجربیات استفاده ازپراپ شون رو باهاتون در میان خواهم گذاشت. :smiling_face_with_sunglasses:

سایت مشکلی ندارع مشکل از اینترنت سمت خودته !

1 لایک کرده

سایت پراپ شون برای من چند روزه داره بدون فی لتر میاره :roll_eyes:

هم با نت ایرانسل هم با ای دی اس ال مخابرات

جدیدا سایتشون رو مشاهده کردی؟ هم متا تریدر دارن هم مچ تریدر

این لایو معرفی شون رو مشاهده کن لینکش میزارم به تمامی سوالات جواب میدن.پشتیبانی فارسی تلگرام هم دارند یعنی خدمات میدهند.

پراپ مونتافاندد با پشتوانه بروکر تراز اول مونتا مارکتس

1 لایک کرده

یدونه اکانت پنج تایی با تخفیف خریدم،،، فقط متاش با وی پی آن باید باز بشه

1 لایک کرده

همین الان یه کانفیگ با حجم خوب با تخفیف زیاد که هست بخر و فقط بذار واسه متا تریدر ،غمی نیست

1 لایک کرده

با نت مخابرات بدون فیلتر باز میشه

2 لایک کرده

با adsl؟ خیلی عالیه اینجور

1 لایک کرده

اسپرد سه نماد پر طرفدار در مونتا فاندد

البته اسپرد شاخص داجونز در حالت کلوز مارکت هست

1 لایک کرده

دیشب یک اکانت دمو گرفتم از پراپ مونت فاندد و برای من با نت adsl مخابرات بدون نیاز به کانفیگ خیلی خوب و سریع آورد و متاتریدر وصل شد دوستان

3 لایک کرده

من مرحله یک حساب 5 تایی رو پاس کردم، اطلاعات حساب مرحله دوم بلافاصله خودکار ارسال شد.

سرورش برای تریدر های طلا مناسبه، برای جفت ارزها اسپردش بالاس

1 لایک کرده

عالیه بهتره اینجور اتوماتیک باشه بخصوص بررای ما که این پراپ خارچی حساب میشه و پشتیبان فارسی کمی داره بهتره ونیاز به اتیکت زدن و این ها کمتر میشه و برا تریدر و بروکر خوبه دوطرفه

1 لایک کرده

:loudspeaker: اطلاعیه مهم

:check_mark: با توجه به شرایط و تحولات اخیر در منطقه و در راستای حفظ کیفیت خدمات، ثبت‌نام و خریدهای جدید Moneta Funded تا پایان روز 7 ژوئن (یکشنبه) در دسترس خواهد بود.

:writing_hand: پس از این تاریخ، پذیرش کاربران جدید و فروش چالش‌ها به‌صورت موقت متوقف خواهد شد تا شرایط برای ادامه فعالیت در بالاترین سطح کیفی مورد ارزیابی قرار گیرد.

:bullseye: لازم به تأکید است این تصمیم صرفاً شامل ثبت‌نام و خریدهای جدید بوده و تمامی خدمات مربوط به کاربران فعلی، از جمله دسترسی به حساب‌ها، معاملات، پشتیبانی و پرداخت سود، بدون هیچ‌گونه وقفه و مطابق روال گذشته ادامه خواهد داشت.

:handshake: از اعتماد و همراهی شما سپاسگزاریم.