اسلیپیج 3.5برابر استاپ لاس در رییل 10کا مونتا فاندد

من یه چالش دومرحله ای 10کا از مونتا برداشتم مرحله یک و دو سرور عالی بود رسیدم رییل به شدت بد عمل کرده و اسلیپیج 3.5برابر استاپ من داشته حجم ها منطقی بوده وتایم خبر هم نبوده.حسابی که در رییل میگیرید خیلی با چالش فرق داره در مونتا.سه معامله با حجم زیر 0.3 تا 0.2درصد داشتم یکیش در سود +2.5r استاپمو آورده بودم بالا در سود.نمیگم اسکم یا چیزی فقط خواستم اطلاع بدم مواظب باشید کسایی که از اسلیپیج sgb ناله میکنید اسلیپیج ندیدید.بهشون گفتم خب سود 370 دلاری داشتم اونم سه برابر میکردید گفتن همینیه که هست اسلیپیج جزو تریده گفتم خب میدونم جزو ترید شاید یکی 1.3 درصد ریسک کنه اون موقع کل دراداون روزانه اش در یک ترید زده میشه گفتن همینیه که هست!!

طبق تصویر استاپ 26 دلاری رو در 83 منفی دلار بسته

سود 50.60 دلاری رو در 1 دلار

و استاپ 26 دلاری معامله سوم رو در 79منفی دلار بسته

هی ما میگیم اینا ناشناخته هستند هی ملت میگن بروکر داره

احتمالا باگ سروره.اصلا عقب نکش حداقل یکاری کن یکم خجالت بکشن هی ما گفتیم مونتا خوبه اینام رفتن تو کار اسکم!

گفتم بهشون سایتشون پشتیبانی گفت طبیعیه پشتیبان ایرانیشون تو تلگرامم یجورایی محترمانه گفت همینیه که هست.اکانت رییل با چالششون زمین تا آسمون فرق داره

همینه دیگه کاری جز اطلاع رسانی ازم برنمیاد که.

چیکار میتونم بکنم…

حالا اشکال نداره فیل ام شد فدا سرت.همین که حقتو خواستی کافیه!

والا سه ماه جنگ شد نت نداشتیم بعدشم یه ماه دور بودم طول کشید بتونم خودمو برسونم به مارکت یعنی هر روز پای چارت بودما ولی اعصابم همین طوری خوردم بود و پارسال 15000 تا برداشت داشتم امسال تا الان هیچی برداشت نکردم یه جوری کلافه ام…

دوست عزیز ظاهراً معاملاتی که شما شاکی بودید روی نزدک و بین کوین بوده و میگید توی اونا اسلیپیج اتفاق افتاده و قبلش هم مدعی هستید سرور چالش و ریل متفاوته، گرچه می‌دونم ناراحتی و اعصابت خرده، اما من خودم شخصا الان نزدیک سه ماهه توی این شرکت فعالیت میکنم، و البته معاملاتم همگی روی طلاس، نه اسپرد مخفی که بقیه دوستان میگن تجربه کردم و نه کوچکترین اسلیپیج، شاید روی اون نمادهایی که شما مدعی هستید داشته واقعا نمی‌دونم، ولی روی طلا هیچ مشکلی نبوده

من که تجربم از این شرکت عالی و بی نقص بوده، از یدونه حساب من الان چهار بار برداشت زدم، امروزم ساعت ۹ و نیم درخواست برداشت زدم و ساعت ۱۱:۱۵ پول توی ولتم بود، یعنی کمتر از دو ساعت از زمان درخواستم، اینا بررسی، تایید و واریز کردن و حساب جدید هم دادن،،، ریفاند هم دادن،،، من توی هیچ شرکتی این تجربه رو نداشتم

nas es بوده ظاهرا نداره که تایم خبر نبوده اسلیپیج 3.5 برابر زده دیگه نمیدونم با چه انگیزه ای این پیام رو دادی لاگم فرستاده ویعنی اگه یکی 1.2 ریسک کنه کل دراداون روزانه اش میره دلیل از این واضح تر چی می خواید؟؟ مبارکه برداشتت ایشالا از سر و کولت دلار بباره 100 درصد حساب چالش و رییل متفاوته و پلاگیناش فرق داره

اتفاقاً تجربه شخصی شما می‌تونه برای بقیه هم مفید باشه
بحثی که مطرح شده بیشتر درباره تجربه بعضی تریدرها روی نمادهایی مثل نزدک و بیت‌کوینه. ممکنه عملکرد شرکت روی نمادها یا شرایط مختلف متفاوت باشه. در نهایت چیزی که مهمه اینه که این موارد شفاف بررسی بشن تا بشه بر اساس داده و مستندات قضاوت کرد، نه صرفاً تجربه یک یا چند نفر.

به نظرم فعلاً خیلی به نتیجه و برداشت فشار نیار، بذار دوباره ریتم و تمرکزت برگرده؛ بازار که جایی نمی‌ره

شرکت پاسخی نمیده میگه همینیه که هست

اگه واقعاً شرکت اینطوری جواب داده، خب طبیعیه آدم نسبت بهش سوال و ابهام داشته باشه. حداقل انتظار اینه که دلیل و جزئیات رو شفاف توضیح بدن، نه اینکه صرفاً بگن «همینیه که هست». شفافیت به نفع خود شرکت هم هست.

دوستان به تنهایی تمامی پراپ های دیگه رو روسفید کردن
دمشون گرم

اخه خود بروکر هم خظرناک تره
فکر کن توی این وضعیت پول واقعی خودت درگیر بود

بعدا سایت یه تیکت دیگه ثبت کردم گفتن 141دلار اسلیپیج انداخته سود 2.5r رو هم ندادن طبیعیه

خلاصه اش اینه اگه همه پوزیشنا بسته میشد -19 دلار میشد که شده -161 دلار که من اینجام حرف دارم برای گفتن چون پوزیشن سومی هم بوده که سودش 2r بوده و استاپش بالا آورده بودم یعنی دردت نیاد بجای 20 دلار 160 دلار بستیم تایم خبرم نبوده حالا چی شده الکی گنده اش میکنی؟؟؟!!!

دقیقا بحث همینجاست اگه طبق پلن همه پوزیشن ها بسته میشد مجموع ضرر حدود ۱۹ دلار میشد نه ۱۶۱ دلار

حالا اینکه پوزیشن سوم حدود ۲R سود داشته و استاپش هم بالا آورده شده بوده طبیعتا باید توی محاسبه نهایی لحاظ بشه و نمیشه صرفا عدد ۱۶۱ دلار رو دید و نتیجه گیری کرد

اگر هم تایم خبر بوده و از قبل مشخص نبوده به نظرم بهتره اول مشخص بشه دقیقا چه اتفاقی برای اجرای معامله افتاده بعد درباره عملکرد استراتژی یا مدیریت سرمایه قضاوت کنیم چون اختلاف بین ۲۰ دلار و ۱۶۰ دلار موضوع کوچیکی نیست ولی باید علتش دقیق بررسی بشه نه اینکه صرفا بزرگش کنیم

تایم خبر نبوده.اول اسلیپیج سنگین زدن فقط من نیستم خیلیا شاکین بعد هفته قبل آفر یکی بخر از دست دادی یکی دیگه میدم .جمعه هم گفتن دیگه خدمات به ایرانیا نمیدیم حالا بعدیش چیه؟؟!!