هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی

واقعا هیچ اطلاعییه نمیدن چرا

وقتی تو همراه بانکتون کارت به کارت میکنید یک قسمتی هست شناسه نوشته اونجا کدملی باید بنویسد،کارت به کارت معمولی برگشت میخوره و نامعتبر میشه

دقیقاً همین حالت برا منم پیش اومده الان یک هفته میشه اینجوری شده امروز میخواستم تیکت بزنم همونو هم برداشتن به اصطلاح پشتیان آنلاین رفتم یک دوساعتی علاف بودم وبعدشم هیچ

پشتیانی ضعیف. چهار روز پیام دادم کسی جواب گو نیسن. پول واریز کردم. به حساب نیومده

من از پنج شنبه پول واریز کردم به هیوا. گلد ولی به حساب م واریز نکردن رغتم باتک مبگن له حسابشون واریز شده. نمبدونم چرت یه نفر پشتبان ندارن جواب بده. تیکت هم برداشتن. نمیشه پیام ارسال کرد

هفته گذشته مشکل داشت پول های واریزی ۵روز بعد اومد به حساب .ولی بعدش من هرچیرواریز کردم اوکی بود کارت به کارت که در لحظه واریز میشه .پایا هم دراولین سیکل میاد به حساب.دیروز ساعت ۳عصر پایا کردم ساعت ۷ حسابم شارژ شد.البته باید همه موارد رو رعایت کنید .کارت به کارت شناسه واریز نمیخواد.ولی اگر پایا کنید شناسه واریز که کد ملی هست حتما باید بزنید وگرنه پول برگشت میخوره به حساب و اینکه در توضیحات پایا بزنید خرید مورد دیگه ای نزنید.

سلام وقتتون بخیر. پایا کردم.همه مراحل را درست رفتم. ولی واریز تشده. هیچ کس هم نیست جوابگو باشه. فیش براشون بفرستم

سلام وقت شما هم بخیر .تیکت رو برداشتن .گفتگوی آنلاین پیام بدید البته خیلی دیرجواب میدن.هفته پیش افرادی که پنج شنبه جمعه واریز کردن سیستم اتوماسیون هیوا خراب بود دستی چک کردن و ۵روز طول کشید .ولی من پنج شنبه یعنی ۳روز قبل هم پایا کردم اوکی بود به حسابم اومد تا عصر

سلام وقت شماهم بخیر

هم پیام انلاین براشون بزارید

هم به پشتیبان‌تو بله تیکت بفرستید

و اینکه معمولا شنبه و یکشنبه فکر میکنم تعطیلن چون بازار فعال نیست

برای همین فردا حسابها مشخص میشه

سلام. ممنونم تا فردا صبر میکنم. ایدی بله را ندارم. و تبکت هم نمیشه ثبت کرد. فقط پشتیبان هست اونم از پنج شنبه پیام دادم. فقط میگه پشتبیان خا انلاین نیستن

من دیشب برداشت زدم و امروز صبح واریز شد به موقع.

هیوا برا شما هم کنده ؟
یعنی یه معامله بخواد باز کنه 3 4 ثانیه طول میکشه
که خیلی وضع داغونیه
کسی این مشکلو داره؟

سلام بله سایتش بالا نمیاد نیم ساعت که کلا قطع بود من یک معامله باز کردم حد ضرر هم گذاشتم عمل نکرده متاسفانه و کال شدم .سایت بالا نمیومد دستی هم معامله رو نمیشد ببندم سایت بالا نمیاد.پشتیبانی پیام دادم جواب ندادن هنوز

این اطلاعیه امروزسایت هست:

به اطلاع کاربران گرامی می‌رسانیم به دلیل اختلال در زیرساخت اینترنت بین‌الملل و دیتاسنتر‌های کشور ممکن است صفحات با تاخییر برای شما بارگزاری شود لطفا معاملات خود را با حد سود و ضرر مدیریت بفرمایید چرا که درصورت شدت گرفتن اختلال امکان بسته شدن بازارها وجود دارد. با تشکر از همراهی شما

ممنونم ازت

هیوا سعی میکنه زودتر تمامی اطلاعیه ها رو بذاره تا برای مخاطبش مشکلی پیش نیاد

از اتصال اینترنتتون حتما مطمئن بشید

آره من دو سه روز نبودم ، امروز اومد معامله باز کنم خیلی خیلی کند بود ، تیکت زدم یه جواب عمومی دادن که اصلا هیچ ربطی نداره ، من با سه نت مختلف تست کردم فکر کردم شاید نت خودم باشه ، اما فرق چندانی نداره ، خیلی کند شده چارت و معامله زدن الان خیلی اشتباهه . نمیدونم بچه های دیگه چکار میکنن اما من امروز نتونستم کاری بکنم و فقط حرص میخوردم.

خود هیوا مشکل داره .همش قطع میشه و خیلی کنده چندروزه .یهو میره ۲دقیقه نیست .چارتش هم همینطور .واقعا با این شرایط معامله کردن ریسک بزرگیه.ربطی به اینترنت نداره خود پلتفرم مشکل داره .

خدایی اینا رو از کجا پیدا میکنید!

یه چیزی هست بنام اعتبارسنجی،خیلی به کارتون میاد .

آفرین منم همینو میگم دیگهههه