سلام دوستان، من بعد از چند ماه دوری از ترید، دیروز اومدم مجدد متاتریدر5 بروکر روبوفارکس رو دانلود کردم و خواستم نصب کنم که همون اول نصب اخطار proxy server میده و هرکاری می کنم نصب نمیشه. کسی این مشکل رو داشته؟ و چجوری میشه حلش کرد؟ واقعأ کلافم کرده! با خود پشتیبانی بروکر هم که چت کردم گفت مشکل از تنظیمات پروکسی خودته. از نت استفاده می کنم و مشخصات هم که داخلش وارد می کنم بازم قبول نمیکنه! اینم اسکرین شاتش :
باید نت داشته باشی یه لحظه روشن کنی تا مراحلنصب انجام بشه
یعنی چی باید نت داشته باشم؟همه سایت باز میشه برام، اما هر کاری می کنم متاتریدر نصب نمیشه و هربار همین پیغام proxy server رو میده! توی چندتا بروکر مختلف هم حساب دارم و متاتریدر هرکدوم رو هم دانلود کردم موقع نصب بازم همین پیغام رو میده! همه ی راه حل های ارائه شده داخل سرچ گوگل رو هم امتحان کرم ولی بازم نمیشه!
من نوشتم ، اسمش رو گویا نباید میاوردم ناظر محترم ویرایش کرد ، باید ابزار تغییر ای پی داشته یاشی و روشنش کتی ، ناظر جان یه لحظه ادیت نکن بزار مامنظورمون رو برسونیم
بنده خدا میگه این چرت و پرت چرا جواب داد حق داره ![]()
این خوب بود:joy:![]()
![]()
فایل نصبتو نگاه کن کلا ۴ مگ هستش
متا به صورت آنلاین نصبمیشه ، حدودا ۲۰۰ ،۳۰۰ مگ نیاز به اینترنت بینالمللی داری نه داخلی
خب منکه دارم میگم به اینترنت بین المللی وصلم و برنامشم دارم اما نمیدونم چرا این فایل نصبی متاتریدر بهش وصل نمیشه و این اخطار رو چطور میشه برطرف کرد، این اولین باریه که به این مشکل بر میخورم وگرنه تاحالا بارها متاتریدر رو نصب کردم و هیچ وقت اینطوری نشده!
با اینتزنت همراه اول وصل شو وبعد با کا ن ف ی گ v 2 ra y مراحل رو انجام بده
داحل برنامه v2 گزینه enable tun روشن کن بعد نصب کن اوکی میشه اگه سرعتت خوب باشه