کسی با بروکر ارانته (Errante) کار کرده؟ تجربه‌تون چطور بوده؟

می‌خواستم ببینم کسی اینجا با بروکر ارانته کار می‌کنه یا قبلاً کار کرده؟ اگر تجربه‌ای دارید لطفاً بنویسید.

مثلاً این موارد خیلی کمک می‌کنه:

• برداشت‌ها معمولاً چقدر طول می‌کشه؟

• اسپرد معاملات به نظرتون قابل قبوله یا نه؟

• پشتیبانی فارسی پاسخگو هست؟

• موقع خبر یا نوسان بازار مشکل خاصی دیدید؟

اگر تجربه مثبت یا منفی با ارانته داشتید بنویسید تا بقیه هم قبل از انتخاب این بروکر دید بهتری پیدا کنن. :backhand_index_pointing_down:

3 لایک کرده

درود بر شما من چند سالیه که با بروکر آرانته کار میکنم و اسپرد حساب بستگی به نوع حساب شما دارد آرانته چند نوع حساب دارد از حساب 50 دلاری 1000 و 5000 و 15000 دلاری . اگر کسی تریدر باشد بنظرم با همون حساب 50 دلاری هم میتواند تریدهای عالی انجام دهد. در موقع خبر هیچ مشکلی تا به امروز نداشتم. برای برداشت میتواند بصورت تتر بیت کوین یا درخواست نقدی انجام دهید . بیشترین زمانیکه طول کشید تا پول به حسابم بیاد فکر میکنم بالا 12 ساعت بود چون بالای 50 میلیون برداشت زده بودم اما برداشتهای زیر 20 میلیون همون روز گاهی یک ساعت گاهی دو ساعت و … واریز می کنند. یکی از نکات مثبت این بروکر پشتیبانی فارسی می باشد غیر ممکنه پیامی بدهید و کمتر از یک دقیقه به شما پاسخ ندهند. چه در برداشت وجه چه قسمتهای دیگر بروکر. من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش

4 لایک کرده

ارانته یکی از بهترین بروکرهاست. البته برای کسی که از فارکس سر در میاره و واقعا دنبال ترید کردنه نه کسایی که از مارکت کریپتو برای سرگرمی میان فارکس

6 لایک کرده

سلام بین بروکر های فعال واسه ایرانی ها بد نیست به نسبت با اینکه من تجربه خوبی نداشتم داخلش ولی خب بی انصاف نباشم در مقایسه با بقیه بروکر های دوزاری بهتره

3 لایک کرده

برادر من حساب vip ارانته داشتم

اسلیپیج ۴۰ پپی روی یورو خوردم کل حسابمو خالی کردم رفتم بروکر دیگه با عکس و مدرک فرستادم ایران بروکر تو قسمت نظرات باید باشه

کمسیون و سواپ داخل این بروکر وحشتناک بالاست

اصلا اعتماد نکن نوشته ۵ دلار در هر لات واقعی نیست

کندل سازی هم میکنه با باز شدن مارکت و آخر شبا

الان خودم gtc حساب دارم استارترید هم دارم

4 لایک کرده

درست می‌فرمایید ولی من خودم اینقدر بروکر عوض کردم وسواس پیدا کردم به دفعه تویه پوزیشن بای اومد استاپ من یه 30پیپ 40پیپی پایین تر زد فیلمشو فرستادم پشتیبانی گفت یه چیز طبیعیه اون موقع اون قسمت نمودار سفارشی نبود که استاپ تو رو فعال کنه اصلا مگه همچین چیزی میشه نماد طلا سشن نیویورک ساعت 6بعدازظهر مگه داریم؟دیگه منم قیدشو زدم ای داستانی هم که پشتیبانی گفت شاید درست باشه ولی با توجه به تجربه تو چند تا بروکردیگه برام عجیب بود

4 لایک کرده

وقتی بالاترین اسلیپیج عمرتو و همینطور کمیسیون و سواپ بالا رو تجربه کردی دیگه اسم ارانته رو نمیبری

نصیحتی از من کسی که حساب vip ارانته داشته

3 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر

من پنج سال با این بروکر کار میکنم

برداشت رو در ساعت کاری انجام دهید زیر دو ساعت یا حدااکثر 6ساعت داخل حسابتون است

نکته مهم تر اینکه واریز و برداشت ریالی انجام دهید کلی به صرفه است و بدون کارمزد و قیمت برداشت با واریز یکی است

اسپردش قابل قبول و بهتر از خیلی از بروکر ها است

پشتیبانی تا پیام بدهید درجا بهتون جواب میدهند

بله فارسی

مثل یک بروکر عالی که ما به دلیل تحریم نمیتونیم بهشون وصل بشیم

خدمات میدهند

البته البته همه این ها نظر شخصی من است از کارکردن با این بروکر بوده است

خودتون هم تحقیق خودتون رو داشته باشید و این موضوعات رو فقط جهت مشورت داشته باشید

موفق و پیروز باشید

2 لایک کرده

منم دوساله دارم باهاشون کار میکنم هیچ مشکل خاصی نداشته

بسیار راضی هستم

برخی اومدن از اسلیپیج صحبت میکنن که تو تمام بروکرها وجود داره ولی اینکه چیو بصورت واقعی تجربه کردن موضوعیه که باید بسته به شرایط اون لحظه بازار بررسی بشه

سرعت باز و بستن معاملاتش قابل قبول

واریز و پرداختیش سریعه

کارمزداش بر اساس نیاز و نوع حسابتون مشخص میشه که معقوله

درکل خودم راضیم و فقط با ارانته کار میکنم

2 لایک کرده

من کار کردم و بنظرم بروکر خوبیه

از امارکتس و دبلیو ام اومدم ارانته

1 لایک کرده

بنده حساب دمو باز کردم اسپردش روی طلا خیلی کمه تو اکانت vip و premium

من اطلاعاتی از نحوه بررسی اعتبار بروکرها ندارم.. از نظر رگوله ها… و…

لطفا دوستانی که واردن توضیحاتی ما رو مهمون کنین

یکی از دوستان گفتن واریز ریالی بهتر هست… توی خود سایت امکان واریز ریالی هست یا از طریق درگاه های دیگه؟