حساب cent بروکر xchief (ایکس چف)

حساب سنتی اینجوریه که تو مثلا یه دلار میزاری تو متاتریدر 100 دلار نشون میده

مثلا من با 30 دلار برای تمرین و کار شارژ کردم تو متاتریدر 3000 دلار نشون میده

بدیش اینه اسپرد بیشتر هست

موقع برداشت زدن هم هر 100 دلار برداشت 1 دلار حساب میکنه

1 لایک کرده

مثلا این چند معامله اخر و موجودی کل هستش

وقتی تو سایت نگاه میکنی میزنه موجودی حساب 44 دلار

1 لایک کرده

خب الان بهم بگو که من وقتی حجم ۰.۰۱ لات معامله میزنم یعنی ۱ دلار معامله باز کردم خب

که دیدم حداقل حجم معاملاتش ۰.۰۱ لات هست یعنی یک دلار!!! نه اینکه حجمش سنتی باشه یعنی ۰.۰۱ برابری کنه با ۱ یا ۱۰ سنت

بهم بگو که الان تو ۰.۰۱ لات حجم معامله میزنی اون مقدار رو واست ۱ دلار حساب میکنه یا ۱ سنت یا ۱۰ سنت؟

فقط همین رو میخام بدونم اینیچزایی که گفتی رو میدونستم که اون پشتیبانش هی بهش میگفتم باز حالیش نمیشد چی میخام

من فقط میخام بدونم ۰.۰۱ لات حجم توی اون حساب سنتی بروکر ایکس چف همون ۱ دلار حساب استاندارد هست؟ یا اینکه نه تو حساب سنتی اون حجم یا ۱ سنت یا ۱۰ سنت میتونه باشه؟ کدومه

اگه نفهمیدی منظورمو بزار اینطور بگم برو توی یورو یا طلا

۰.۰۱ لات حجم معامله باز کن بعد استاپ یا تیپی رو ببر روی ۱۰۰ پوینت یا ۱ پیپ ببین چه مقدار قیمتی از پول رو سود یا ضرر نشون میده اینکه میگی ۱ دلار رو ۱۰۰ دلار نشون میده ۱۰۰ دلار همون سنت هست خب و اینکه سود و ضرر رو هم باید به سنت نشون بده

وقتی استا‌پ یا تیپی باشه رو ۱۰۰ پوینت با حجم ۰.۰۱ لات اگه بیاد بهت رو استاپ یا تیپی ۱۰۰ رو نشون بده یعنی ۱ دلار هیچ فرقی با حساب استاندارد بقیه بروکر ها نداره و بیخودیه

ولی اگه بیاد بهت ۱۰ یا ۱ رو نشون بده یعنی ۰.۰۱ لات برابر هست با ۱ یا ۱۰ سنت که ابن واقعا عالیه میشه روش حساب باز کرد

توی حساب سنتی بحث بزرگتر کردن سرمایه کوچیک نیست

بحث اینه که تو با مقدار خیلی کمی از اون سرمایه بتونی معامله کنی یعنی ۱۰ سنت یا ۲۰ سنت که در میاد ۱ یا ۲ درصد ۱۰ دلار سرمایه

حالا منظورمو فهمیدی؟

اگه میشه یه اسکرین بگیر از حجم ووردی ۰.۰۱ لات و استاپ و تیپی ۱۰۰ پوینت یا همون ۱ پیپ که به اندازه حجم ورودی بهت سود یا ضررر میرسونه و اون قیمتی که کنارش مینویسه که چقدر سود یا ضرر میکنی که من بدونم حساب کتاب این سنتی بر اساس دلار استاندارد هست که فقط الکی حساب رو بزرگتر نشون میده یا نه با مقدار سنت هم میتونی معامله کنی

دمتگرم

راستش هیچی نفهمیدم

یه کاری کن

یه حساب باز کن و 10 دلار شارژ کن

بعد تو متا4 حساب رو اضافه کن ببین چی نشون میده

یه مدت باهاش کار کنی دستت میاد

قبلش ساختم و بعد اینکه رفتم چک کنم دیدم حداقل حجم مثل حساب عادی زده ۰.۰۱ لات بکارم نمیاد وقتی اینطور باشه من ترندو رو ترجیح میدم به ایکس چف با این نوع حسابش

تو الان میری ۰.۰۱ لات معامله باز میکنی چند دلار واست معامله باز میکنه؟ حالا فهمیدی چی میگم؟

توی حساب سنتی ۰.۰۱ لات همون ۱ دلار استانداره یا ۱ یا ۱۰ سنت

من چون اینچیزو شنیدم و میگن زورم میاد اصلا ۱ دلار واریز کنم به اون بروکر

اقا یکی بیاد توضیح بده حساب سنت بروکر ایکس چیف

حداقل حجم معاملاتی که تو پلفترم متا۴ داره هست ۰.۰۱ لات

این ۰.۰۱ لات یعنی چقدر؟؟؟

۱ دلار استاندارد؟ یا ۱ سنت؟ یا ۱۰ سنت؟ کدومه اصلا یکی توضیح بده بگه!!!؟؟

یه حساب سنتی رو اگه 0.01 ترید بزنی بعد از 100 پیپ 10 سنت سود میکنی

ولی سود درست رو تو سایت نشون میده داخل متاتریدر میزنه 10 دلار

متوجه شدی

حله تازه درست شد

پس ۰.۰۱ لات یعنی ۱۰ سنت

و هر ۱۰۰ پوینت یا همون ۱ پیپ حرکت قیمت بهت ۱۰ سنت سود یا ضرر میده

دمتگرم

حداقل حجم معامله 0.01 لات توی حساب سنتی بروکر ایکس چف هست 10 سنت✅

1 لایک کرده

لیست بروکرهایی که حساب سنت به ایرانی ها میدن رو از کجا ببینم؟