بیتکوین در تایم فریم هفتگی به یک FVG برخورد کرده و حتی واردش هم نشده (این اصلا خوب نیست!) که هرچند منطقیه چون FVG هایی که با کندل های هفتگی ایجاد میشن رو نمیشه به این راحتی ها رد کرد! ولی خبر خوب اینه که هم یک خط روند رو شکسته هم این که یک کندل خوب بالای ناحیه 0.236 فیبوناچی بسته که احتمالش هست همین روز ها تا محدوده قیمت 85,271 بره! (اگه این اتفاق بیوفته نقدینگی FVG پیش رو برداشته میشه و راه رو برای صعود به ناحیه های بالاتر فراهم می کنه!
دوست من، زیر 50 هزار دلار رو از ذهنت بیار بیرون.
بیت کوین زیر 50 هزار دلار رو شاید با سایه ببینه.
فکر میکنی نهاد ها و ETFها میزارن بیت بره زیر 50 ![]()
اگه میزارن پس احتمالا گذاشتن شما طعم التسیزن رو هم بچشی
این هم بماند به یادگار
اردیبهشت 1405 ![]()
حداقل یه توضیحی میدادی ![]()
چیزی تا آلتسیزن نمونده!
بیت فعلا به حد ۷۹ هدفش ۷۷ هست .
کاش نت درست بود .
این بیت کوئین هست ملکه ی بیت ها به زودی برمیگرده به جایگاه واقعیش
ریزش شدید بازارهای مالی دنیا توی این هفته یا هفته بعد آغاز میشه
شاخص داوجونز حدود ۳۰ هزار واحد ریزش خواهد کرد و بیت کوین هم میکشه تا محدوده اول ۴۰ هزار و بعد هم ۱۹ هزار تا و سایر رمز ارزها هم به مرز نابودی می رن و این در پی بحران شدید مالی و سقوط شاخص spx و خداحافظی با دلار و سلام بر یوان اتفاق خواهد افتاد /البته این یک تحلیل شخصی و فردی هست .باید منتظر باشیم ببینیم چه اتفاقی می افته اما یک بحران وحشتناک داره آغاز مییشه /به قول ترامپ خواهیم دید چه می شود
دوست عزیز اولا بیت تا دوهفته آینده در محدوده ۸۲۰۰۰ تا ۶۷۰۰۰ بازی خواهد کرد دوما اگر قرار باشد بیت تا ۴۰۰۰۰ و بعد ۱۹۰۰۰ پایین بیاد نیاز هست در تایم های بالا واگرایی تشکیل بشه و از امروز ۳ ماه نیازه تا واگرایی خوب تشکیل بشه چیزی که مسلمه اینه که این اتفاقات در هفته یا دو هفته آینده نخواهد افتاد
ریزش آغاز میشه گفتم مگر قراره جهان نابود بشه که توی ۲ هفته این اتفاقات بیفته .سرعت این ریزش بسته به وضعیت اقتصاد -جنگ ها - و در نهایت بحران های مالی و… خواهد بود اما به نظرم بیت باید ۱۹ هزارو ببینه بعد بره تا ۳۰۰ هزار تا این شاید چند سال طول بکشه اما همیشه ترس بر طمع پیشی دارد و ریزش ها سرعت بیشتری دارند -شایدم اشتباه کنم -زمان روشن خواهد کرد و این نوشته هم اینجا ماندگار میشه بعدا سر میزنیم. میبینیم