تاثیر موسیقی روی مغز و ترید! حقیقت فرکانس های موسیقی و bit های سبک رپ روی مغز

سلام ، شما موقع ترید موسیقی گوش میکنید؟ اگه گوش میدید چه سبکی؟ طبق تحقیقی که داشتم اینه که بیت های موسیقی رپ چه فارسی چه زبان های دیگه روی مغز اثر مستقیم میذاره، اینکه شما با ضرب بیت سرتو تکون میدی خب دقیقن نشون دهنده تاثیر ضرب بیت موسیقی روی مغزه، موسیقی غذای روحه ولی نه هر موسیقی ای ، نه موسیقی های امروزی که کلی ضرب بیت های زیاد داره… در کل خودم هم گوش میدم ولی در حال ترک هستم و دارم این سبک موسیقی رو با موسیقی های بی کلام جایگزین میکنم چون همونطور که گفتم موسیقی غذای روحه و نمیشه حذفش کرد، اما میشه جایگزین موسیقی های کاملا بی کلام کرد، نظر شما چیه؟

بله درسته، ولی بنظرم موسیقی تاثیر ایجاد میکنه چرا که وقتی ی ادم جوگیر باشه ممکنه با موسیقی فاز بگیره و مودش عوض شه و همین باعث ترید دوباره بشه، چه در سود چه در ضرر…

اول اینکه نه مشت میزنم نه جوگیر میشم والا، ولی چون حس خیلی زیاد خوبی میده و باعث افزایش دوپامین پایه میشه و برای همین دارم کمترش میکنم این اول، دومن، عکس پروفایلم و اسمم چه ربطی داشت به بازی کردن با زندگیم؟ چیو به چی ربط میدید؟؟؟؟ لطفن چیزایی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید، اگه پروف ندارم یا اسم ندارم اینجا به شخصی ربطی نداره ، موفق باشید.

هنوز نمیدونی با اهنگ بندری استاپ بخوری ،چقدر میشه بلرزونی

اقا عالی موفق باشی:joy::grin:

موزیک های بی کلام

Frank Pourcel. Morir de Amor

omar-akram .Draw Me Close

بنظرم از سایت song sara استفاده کنید، خیلی مفیده، بیشتر از 10 ساله که این سایت اهنگ بی کلام میذاره و مرجع و دنیای موسیقی بی کلام هستش… همه اهنگا رو با کیفیت flac هم داره…. ترک های ایرانی اون هایی که بی کلام هست مثل سنتور یا گیتار ب سبک ایرانی و… رو هم داره

درود بله قبل این که بخوام ثایر رپ با بیت های سنگین و سریع رو بگم باید اول راجب مغز صحبت کنم مغز دلتا . تتا .الفا. بتا.گاما وقتی موسیقی الکترونیک با بیتت های سریع و کوبندگی شدید گوش میدی مغز وارد حالتت فرکانسی هیجان و دوپامین یعنی بتا میشه این حالت باعث تصمیم گیری های احساسی مثل ترس یا هیجان میشه که مساوی ضررر در ترید پس نباید گوش داد و نکته جالب این که موسیقی های بی کلام که با ساز های بدون الکتترونیک ساخته شده باعث رفتن مغز به فرکانس بهتری از بتا میشه

دقیقن ، و همینطور دیدم که ی روانشناس (امریکایی) گفتن که چک کردن گوشی در اوایل صبح و اواخر شب باعث جابجا شدن سریع مغز بین 4 حالتی که ذکر کردید میشه و خیلی عملکرد و فرکانس مغز رو به هم میریزه….

درسته من مقاله کاملی در این موضوع فرکانس ها و تاثیر گذاریشون نوشتم گوشی ررو نباید نیم ساعت بعد بیدار شدن و یک ساعت قبل خواب نگاه کرد وقتی تا بیدار میشی گوشی نگاه میکنی مغز رو حالت عمیق یعنی دلتا هستش و این فرکانس اروم باید به حالت های بالاتر بیاد وقتتی وارد گوشی میشی دوپامین های اکلی زیادی وارد میشه و سیستم پاداش مغزتو خراب میکنه و همینوطر قبل خواب نور مصنوعی وارد چشم بشه باعث کم خوابی و مشکلات خواب میشه و مشکلات خواب= ذهن ضغیف = ترید اشتباه

دقیقن دقیقن، ممنون از نظرتون

زنده باشید خوشحالم تونستم کمکتون کنم

مرسی موفق باشید