فصل پانزدهم : لنگرهای زنگ‌زده در بسترِ خشک رودخانه پافشاری بر راه‌های شکست‌خورده - Anchoring Bias

سینا پس از غلبه بر وسوسه‌ی «لذت‌های زودگذر» و یادگیری هنرِ صبر برای رسیدن قیمت به تارگت نهایی، احساس می‌کرد زرهی فولادین بر تن کرده است. او حالا دیگر نه با ضررهای کوچک می‌شکست و نه با سودهای زودهنگام هیجان‌زده می‌شد. حساب معاملاتی‌اش برای دو ماه متوالی رشد پایدار و زیبایی را نشان می‌داد. او یک استراتژی روندگیرِ ساده بر پایه تقاطع میانگین‌های متحرکMoving Averages پیدا کرده بود که در این دو ماه، مثل یک ماشینِ چاپ پول برایش کار می‌کرد. سینا احساس می‌کرد بالاخره «کُدِ مخفی» بازار را هک کرده است. اما ایگو، این دشمنِ هزارچهره، وقتی می‌بیند از درِ بی‌نظمی و طمع نمی‌تواند وارد شود، از درِ «وفاداریِ کورکورانه» و «خاطراتِ شیرین» حمله می‌کند.

خاطره‌بازی در میدان جنگ

صبح روز چهارشنبه، سینا با یک لیوان چای گرم پای چارتGBP/USDنشست. بازار در ماه‌های گذشته یک روند صعودی بسیار قوی داشت و استراتژی سینا—که بر پایه تقاطع میانگین‌های متحرک 50 و 200 در تایم‌فریم یک‌ساعته بود—بهترین بازدهی را به او داده بود .

اما در دو روز اخیر، اخبار اقتصادی متناقضی منتشر شده بود و بازار پوند وارد یک فاز نوسانیِ خسته‌کنندهRange شده بود. کندل‌ها بدون هیچ جهت خاصی، مدام بالا و پایین می‌رفتن د.

ناگهان…

برای مطالعه فصل کامل از لینک زیر دیدن کنید دوستان

معامله گری و راز های تکامل

جالب بود. :rose::green_heart: دوست داشتم. مشتاق شدم از فصل اول شروع به خوندن کنم

شنیدن این حرف باعث افتخار و خوشحالیه منه.
امیدوارم در مسیر موفقیت کمکتون کنه

عالی بود مثل همیشه . لذت بردم :+1::heart:

ممنون از انرژی مثبت و خوبتون.

در این مرحله از ترید واقعا به همچین کتابی نیاز داشتم

دستت درد نکنه.شروع کردم به مطالعه :tulip:

خوشحالم که براتون مفید بوده و امیدوارم هروز موفق تر و پرسودتر باشید دوست عزیز :growing_heart: