یه قابلیت کاربردی جدید به پنل وینگومارکتس اضافه شده که میتونه هم امنیت حساب رو بالاتر ببره، هم روند برداشت رو سریعتر کنه.
از این به بعد، اگر Google Authenticator (2FA) رو روی حسابتون فعال کرده باشید، برای برداشت دیگه لازم نیست منتظر ایمیل تایید بمونید یا دنبال پینکد بگردید. فقط کافیه کد لحظهای داخل گوشیتون رو وارد کنید تا درخواست برداشت مستقیم ثبت بشه.
مزیت اصلی:
سرعت بیشتر در ثبت برداشت
حذف انتظار برای تایید ایمیلی
امنیت بالاتر برای ورود و برداشت
کنترل کاملتر روی حساب
روند کلی:
ورود به پنل کاربری
فعالسازی 2FA در بخش امنیت
اتصال Google Authenticator
برداشت مستقیم با کد لحظهای
برای کسایی که هم سرعت براشون مهمه هم امنیت، این قابلیت میتونه تجربه برداشت رو راحتتر کنه.
بهخصوص اینکه علاوه بر برداشت، امنیت ورود به حساب هم بالاتر میره.
━━━━━━━━━━━━━━
فایل آموزش کامل مرحلهبهمرحله:
https://ir.wingomarkets.com/dls/ir-documents/fast-Withdrawal.pdf
━━━━━━━━━━━━━━
اگر هنوز فعالش نکردید، بد نیست یه بار راهنما رو ببینید؛ هم برداشت سریعتر میشه هم امنیت حسابتون بیشتر.
2 لایک کرده
من رفتم اوکی بود
برداشت زدم
دم تون گرم وینگو یی های عزیز 
این مدلی خیلی راحت تررره دمتون گرمم
1 لایک کرده
سلام روز بخیر امیرجان
ممنونیم از اینکه تجربه تون باما به اشتراک گذاشتید
قطعا نظرات شما در جهت بهبود روند مجموعه اثر بخش گذار خواهد بود.
ممنون از راهنماییتون امروز خیلی به کار من اومد،
خسته نباشید به تیم خوبتون.
1 لایک کرده
برداشت در این صورت چقدر زمان میبره ؟
عالیه انشالله به برداشت برسم 
1 لایک کرده
خیلی عالی بالاخره این قابلیت اومد هم دردسر ایمیل رفتن رو نداره، هم خیالم از بابت امنیت راحته. ممنون از تیم وینگومارکتس.
فقط لطفاً یه راهنمایی برای انتقال Google Authenticator به گوشی جدید هم بذارید تا کاربرا قفل نشوند
واقعاً دمتون گرم
این قابلیت خیلی بهموقع اومد. هم سرعت برداشت بالا رفته، هم خیالم از امنیت حساب راحته. ممنون
1 لایک کرده
آیا این قابلیت روی برداشت به همه درگاهها (کارت، ارز دیجیتال، درگاه بانکی) یکسان اعمال میشه؟
دوست عزیز، سلام
ما همواره تلاش کردیم تا برداشت های شما عزیزان در کمتر از ۲۴ ساعت انجام بشه. مسلما اگر در ساعات کاری برداشت شما انجام بشه سریعتر هم می شود.
“ممنون از شما”
خانوم کاظمی
درود و احترام.
این قابلیت برای عزیزانی هست که در حال حاضر در مسیر برداشت خود ایمیل دریافت نمیکنن، بنابراین برداشت های ارز دیجیتال و درگاه های بانکی بین المللی شامل این مسیر میشه،اما برداشت با کارت و درگاه بانکی ایرانی در وینگو فعال نبوده و صرفا از طریق تاپ چنج میتونین پیش برید.
“ارادت و احترام”
1 لایک کرده