استاد وقتتو هدر اینا نده برو یه تی پی ۹۴ بگیر
از این تی پیا زیاد گرفتم . تو نگران نباش پروفسور!
از این تی پیا زیاد گرفتم . تو نگران نباش پروفسور!
منظورت وینریته دیگه چون اشتباه زیاد میگی
من ستاپ گرگای وال استریتو خریدم ریواردم 4000 با وینریت 100 درصد دارم
دوستان جناب استاد دارن ناز میان بعد یه پکیج کنن تو پاچمون وگرنه همچین وارن بافتی وقتشو صرف اثبات به ما نمیکرد
خدا رو شکر سبک های جدید و عجیبی در دنیای ترید ایرانی وجود داره
یکی وین 84 میکنه تو پاچه ملت
یکی ربات کوکو میسازه و 100 واحد برداشت بیت کویین
و این یکی که تو یه روز 100 درصد رشد میده
و این داستان سر دراز داره
نفر اول ترید دنیا حسابو در سال سی درصد رشد میده.تو ایران طرف وینریتش ۹۰ درصده.طرف بنده خدا کارگر پیک موتوریه پول با زحمت در میاره فکر میکنه بازار به این راحتیاس .بابا بقران کسی وینریتش ۶۰ تا ۷۰ باشه ماشین چاپ پول داره
اینجا همه عقده ای هستن ازین تاپیک ها نزار
هیچ پراپ تریدر معتبری پلن کاریشو اینطوری نمیچینه خودش خودشو اسکم کرده با این حرکت تو این حوزه(گمبلر درجه 1)
بیشتر پراپ ها برای ریوارد های بالا گیر میدن با برچسب معاملات پر ریسک بهتره اول به قوانین پراپی که باهاش کار میکنی نگاه بندازی قانون هشتاد درصد یا نرخ ثبات میتونه دست و بالتو ببنده سعی کن از پراپ برداشت بزنی و تو یه بروکر با رگوله معتبر ریوارد های بالا بگیری، موفق باشی
به نظر من اینکه یه نفر میتونه با ستاپ شخصی خودش ریوارد بالای ۱۰ بگیره یه چیز طبیعیه و غیرممکن نیست ولی اینجور معاملات ثبات ندارن یعنی ممکنه یبار ریوارد ۱۰ بگیری یبار ۲ و بیشتر بستگی به سبک و استراتژی معاملاتیت داره کسی که با نقاط عرضه و تقاضا تو تایم فریم ۴ ساعته تحلیل میکنه و تو تایم فریم ۵ دقیقه ورود میزنه همچین ریواردی براش طبیعیه ولی همین امر وین ریت معاملات رو میاره پایین
منم یه رفیق داشتم از این جور حرفا زیاد میزد.الان تو والکس داره تتر میخره میفروشه ![]()
استاد شرکت پراپو میخردی چرا خودتو اذیت میکنی
حاجی روزی ۱ درصد هم خوبه