بکتست میگرفتم تو متاتریدر۴ آلپاری، کندل های m1 فقط تا ۱۸ فوریه هستن و قبل اون نیستن. بخش هیستوری سنتر دانلود رو میزنم مینویسه there are no new data for XAUUSD
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور دیتای بیشتری رو دانلود کنم؟ سایت ها هم که به لطف نت آزاد ایران کار نمیکنن. ۶ ماه قبل به الان کندل m1 و m5 رو برای بکتست نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید
@admin ادمین عزیز امکانش هست از پشتیبانی آلپاری تقاضا کنید که هیستوری دیتای کندل هاروگی متاتریدر۴ نماد XAUUSD ( تایم فریم ام۱ و ام۵ مورد نیاز منه) رو حداقل ۶ ماه رو قرار بدن تا بتونیم دانلود کنیم؟ بسیار متشکرم ارتون
روی همون آلپری ، بزار روی یک دقیقه
تا نهایت جایی که میشه زوم اون zoom out کن بعد دستت رو بزار روی دکمه pgup یا page up کیبرد تا شروع به دانلود بکنه
با همین روش تا 25 فوریه 2026 {2026/02/25} دانلود می کنه و بیشترش رو دیگه اجازه نمیده
اگر روی چارت با کندل پنج دقیقه بری {با همین روش} تا 2025/05/19 می تونی دانلود کنی
داداش تو پست لحاظ کردم خودم تا ۱۸ فوریه رو دارم ذاتا، تایم فریم ۱ دقیقه، ۱۸ فوریه میشه ۲ ماه قبل، من تا ۶ ماه رو میخوام.
لااقل اگه کسی دیتای ۶ ماه XAUUSD تایم فریم M1 رو داره یدونه از بخش tools، گزینه History center رو انتخاب کنه، نماد XAUUSD رو باز کنه, بعد انتخاب کردن M1، یدونه اسکپورت بزنه فایل رو اینجا آپلود کنه ما منتدارش بشیم. تایمفریم M5 رو هم بدید اگه دارید متشکر